Star Wars: Knights of Ren και νέο look για τον Kylo στην επόμενη ταινία;

Σιγά-σιγά μαθαίνουμε περισσότερα.

Όσο η παραγωγή του επόμενου "Star Wars" προχωράει, όλο και περισσότερες αναφορές και στοιχεία αποκαλύπτονται. Στις νεότερες φήμες, έχουμε νέο look για τον Kylo Ren, την εμφάνιση των Knights of Ren και έναν sidekick για τον BB-8.

Ακολουθούν πιθανά spoilers από το "Star Wars: Episode 9"

Οι πληροφορίες έρχονται αυτήν την φορά από το Making Star Wars και από πολλαπλές πηγές από μια διαφημιστική συνάντηση που έγινε στα Pinewood Studios.

Στο

"The Last Jedi", ο Kylo πάνω στα νεύρα του καταστρέφει το κράνος του, που φορούσε καθ' όλη την διάρκεια της πρώτης ταινίας, "The Force Awakens". Οι πηγές του μέσου λένε ότι τους έδειξαν τον Kylo με κράνος σε κάποια κομμάτια υλικού από την ταινία, οπότε αν και φαίνεται να αποκτά νέο κράνος δεν ξέρουμε πόσο συχνά θα το φοράει. Οι πληροφορίες λένε ότι έμοιαζε σαν η παλιά του μάσκα να έχει κολληθεί ξανά με κάποιο είδος κόκκινου κρυστάλλου με "λίγο από το στυλ των Kylo, Vader και ένα ίχνος Maul".

Όσο για τους Knights of Ren, μέσω reddit το MSW είπε ότι το τάγμα που είδαμε στιγμιαία στο "The Force Awakens" θα κάνει την επανεμφάνιση του όταν ρωτήθηκε αν έμαθε κάτι γι' αυτούς, "Ναι! Τους ξέχασα τελείως αλλά θα είναι σίγουρα στην επόμενη ταινία...Έδειξαν αρκετές εικόνες/artwork αυτών. Μακάρι να είχε περισσότερες πληροφορίες αλλά τουλάχιστον φαίνεται να έχουν μεγαλύτερο ρόλο από τις προηγούμενες ταινίες".

Συνεχίζοντας, το μέσο λέει ότι ο BB-8 θα αποκτήσει ένα droid sidekick με το όνομα D.O. ή Dio. Το νέο droid περιγράφεται ως "το ασχημόπαπο" με τη λογική ότι φέρεται στον BB-8 σαν να είναι γονιός του.

Σε άλλα νέα για το "Episode 9", ο Oscaar Isaac μίλησε προσφάτως για τον ρόλο της Carrie Fisher στη νέα ταινία μέσω παλιού υλικού που θα χρησιμοποιήσουν, ενώ λέγεται ότι ίσως ξαναδούμε τον Finn με lightsaber. O κόσμος του "Star Wars" όμως δεν σταματά στις ταινίες με τη live-action σειρά "The Mandalorian" να προχωρά σταθερά στα γυρίσματα της με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal, ενώ συγχρόνως ετοιμάζεται μια prequel σειρά του "Rogue One" με πρωταγωνιστή τον Cassian (Diego Luna) και τον showrunner της επιτυχημένης σειράς, "The Americans". Οι δύο σειρές θα κυκλοφορήσουν στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

To "Episode 9" θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ο Oscar Isaac μίλησε για την Carrie Fisher και το "Episode IX" Star Wars: Ξανά ο Finn με lightsaber στο Episode IX; 'Φρένο' βάζει η Disney στην κυκλοφορία "Star Wars" ταινιών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα