Sony: "Κλειστή η πόρτα" για τον Spider-Man στο MCU

Κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον...ίσως τον ξαναδούμε.

Τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει την κατάληξή τους πια για την ύπαρξη του Spider-Man στο MCU, καθώς ο CEO της Sony Pictures, Tony Vinciquerra, επιβεβαίωσε ότι "η πόρτα έχει κλείσει".

"Για την ώρα, η πόρτα έχει κλείσει", είπε ο Vinciquerra στο συνέδριο "Entertainment & Technology" του Variety (μέσω Variety). Παρόλα

αυτά, άφησε να εννοηθεί ότι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον ξανά εξετάσουν το θέμα - "η ζωή είναι μεγάλη", πρόσθεσε.

Παρά την αδυναμία νέας συμφωνίας, ο Vinciquerra είπε ότι "δεν υπάρχουν κακά αισθήματα" μεταξύ των Sony και Marvel/Disney και ότι ήταν μια εμπειρία "μερικών ενδιαφέρουσων εβδομάδων" όσον αφορά την αρνητικότητα των fans για την έξοδο του Spidey από το MCU.

Επισήμανε ξανά ότι ο λόγος που δεν προχώρησαν οφείλεται στο ότι ο Kevin Feige της Marvel, δεν έχει πια τόσο χρόνο να ασχοληθεί με τον Spider-Man εξαιτίας των IP της εταιρείας (Χ-Men & Fantastic Four).

"Περάσαμε πολύ καλά με τον Feige στις ταινίες Spider-Man. Προσπαθήσαμε να βρούμε έναν τρόπο να το λύσουμε...Οι άνθρωποι της Marvel είναι φοβεροί, τους σεβόμαστε αρκετά, αλλά από την άλλη έχουμε μερικούς απίστευτους ανθρώπους επίσης. Ο Kevin δεν έκανε όλη την δουλειά", είπε ο Vinciquerra.

Μας έδωσε και μια ιδέα για το μέλλον του ήρωα, λέγοντας ότι θα ξεκινήσει ένα σύμπαν με χαρακτήρες από το franchise του Spider-Man. Ως παράδειγμα της ικανότητας της εταιρείας να διαχειριστεί υπερήρωες, έδωσε το βραβευμένο με Όσκαρ "Spider-Man: Into the Spider-Verse" και τη σειρά που έκαναν σε συνεργασία με το Amazon, "The Boys".

Spider-Man ήταν μια χαρά πριν τις ταινίες με events, πήγε καλύτερα με αυτές και τώρα στο δικό μας universe θα είναι με άλλους χαρακτήρες επίσης. Θεωρώ πως είμαστε ικανοί να κάνουμε ό,τι χρειάζεται εδώ", πρόσθεσε. Με "τους άλλους χαρακτήρες" μάλλον εννοεί εμπλοκή με τον Venom του Tom Hardy και τον Morbius του Jared Leto.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη ταινία "Spider-Man" από την Sony Pictures, αλλά το sequel του "Venom" βρίσκεται ήδη στα σκαριά με σκηνοθέτη τον Andy Serkis. Ο Tom Holland επίσης ευχαρίστησε τους fans για όλη την υποστήριξη τους.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΗ έξοδος του Spider-Man από το MCU δεν εξέπληξε τους RussoΝέα σειρά κινουμένων σχεδίων Spider-Man στο Disney JuniorTom Holland και Kevin Feige επιβεβαιώνουν την έξοδο του Spider-Man από το MCU

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα