RDR2: Ο ηθοποιός του Javier δεν γνώριζε για ποιο παιχνίδι εργαζόταν

Συμβαίνει και στους καλύτερους!

To Red Dead Redemption 2 βρισκόταν υπό ανάπτυξη για πάνω από μισή δεκαετία, αλλά καθώς φαίνεται, ο Gabriel Sloyer δεν είχε ιδέα για το project στο οποίο δούλευε.

Μιλώντας στο Eurogamer, ο Sloyer, που ενσάρκωσε τον ρόλο του Javier Escuella στο παιχνίδι, δήλωσε ότι χρειάστηκε κάποιο χρόνο για να καταλάβει το ποιον χαρακτήρα παίζει.

"Ξέραμε ότι, με τις μπότες και της γλώσσας που χρησιμοποιούσαμε,

θα παίζαμε σε κάποιο western," είπε. "Δεν χρειάζεται να είσαι πανέξυπνος για να καταλάβεις... στο τέλος σκεφτήκαμε 'ποιο western παιχνίδι έχει η Rockstar;"

"Άλλοι άνθρωποι το κατάλαβαν πολύ πιο γρήγορα. Δεν το περίμενα, θα ήθελα να το χα καταλάβει νωρίτερα όπως οι υπόλοιποι." Ο Sloyer πρόσθεσε μάλιστα πως πίστευε ότι οι σκηνές που κόπηκαν έγιναν για να μπερδέψουν τους ηθοποιούς.

"Αλλά αυτή είναι η διαδικασία. Σκεφτείτε πόσες λήψεις στις ταινίες δεν χρησιμοποιούνται καν."

Πολλοί χαρακτήρες, που επέστρεψαν για το prequel, έγιναν voice over από τους ίδιους ηθοποιούς, αλλά αυτό δεν συνέβη με τον Javier. O Antonio Jaramillo ήταν αυτός που έδωσε την φωνή του στον εμβληματικό αντίπαλο του πρώτου παιχνιδιού. Ο Rob Wiethoff με τη σειρά του, γύρισε στο Red Dead Redemption 2, στον ρόλο του John Marston, παρά το ότι είχε αφήσει πίσω του την υποκριτική.

Μην ξεχνάτε ότι ο Roger Clark, που ενσάρκωσε τον Arthur Morgan, έλαβε το βραβείο για το Καλύτερο Performance στα The Game Awards.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΈρχεται καινούργιο mode στο Red Dead Online;'Αλλαγές' στο Economy System του Red Dead OnlineRed Dead Online: To πρώτο update επανασταθεροποιεί την οικονομία του παιχνιδιού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα