Pokemon GO: ένα νέο Pokemon που κανείς δεν μπορεί να πιάσει εμφανίζεται παγκοσμίως

Το Pokemon μεταμορφώνεται στο Ditto όταν κάποιος προσπαθεί να το πιάσει.

Ένα εντελώς καινούργιο Pokemon άρχισε να εμφανίζεται στο Pokemon Go και το περίεργο είναι, πως δεν μπορεί να καταχωρηθεί στο Pokedex των παικτών.

Το μυστηριώδες νέο Pokemon, το οποίο βρέθηκε από έναν dataminer χθες, άρχισε να εμφανίζεται στην περιοχή της

Ασίας, μετά το τέλος της εκδήλωσης Chicorita Community Day. Ένα event που διαρκεί τρεις ώρες κατά το οποίο το Pokemon της δεύτερης γενιάς, Chikorita κάνει spawn σε αυξημένους ρυθμούς.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, πολλοί παίκτες είδαν το μυστηριώδες νέο Pokemon να εμφανίζεται στο ραντάρ τους, και αφού προσπάθησαν να το πιάσουν, το Pokemon αμέσως μεταμορφώθηκε στο Pokemon Ditto ή στο Chikorita και δεν καταχωρήθηκε στο Pokedex των παικτών.

Εμφανίσεις του Pokemon φαίνεται να κράτησαν περίπου 30 λεπτά και πλέον το Pokemon εμφανίζεται παγκοσμίως. Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο, εφόσον πολλοί παίκτες αναφέρουν πως είδαν το Kecleon, ένα Pokemon της τρίτης γενιάς το οποίο δεν έχει εμφανιστεί ακόμα μέσα στο παιχνίδι, να αντικαθιστά το νέο Pokemon. Οι προσπάθειες των παικτών να πιάσουν το Kecleon ήταν μάταιες αφού με παρόμοιο τρόπο το Pokemon μεταμορφώνεται είτε στο Ditto είτε στο Chikorita.

NEW POKÉMON?!? #PokemonGO
Turns into Ditto every time. A preview for Gen 8? pic.twitter.com/3xjMwKK3bD

Nick // Trainer Tips (@trnrtips) 22 Σεπτεμβρίου 2018

Πολλοί πίστευαν πως το συμβάν επρόκειτο για κάποιο λάθος, αλλά η ομάδα marketing του παιχνιδιού Pokemon Go σε μία ανάρτηση της στο Twitter μας παροτρύνει στο συμπέρασμα πως δεν πρόκειται για κάποιο ατύχημα αλλά για ένα tease.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το νέο Pokemon, αλλά πιθανότατα να πρόκειται για μια πρόωρη ματιά στο Core Pokemon RPG, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2019. Η Pokemon Company είχε πει πως ένα ολοκαίνουργιο Pokemon που δεν είχαμε ξαναδεί, θα ήταν διαθέσιμο μέσω μεταφοράς από το Pokemon Go στα επερχόμενα Let's Go Pikachu και Eevee στο Switch, και πολλοί πιστεύουν πως αυτό είναι το Pokemon για το οποίο μας είχε μιλήσει η εταιρεία.

Είδαμε το συγκεκριμένο Pokemon για πρώτη φορά χθες σε ένα datamine που πραγματοποιήθηκε. Το Pokemon είχε πάρει τη θέση το Kecleon στο Pokedex του Pokemon Go και αφού το εξετάσαμε στο Unity έφερε τον αριθμό 891, ο ψηλότερος αριθμός είναι του Zeraora, το οποίο μας παρουσιάστηκε στο Pokemon Ultra Sun και Ultra Moon με τον αριθμό 807.

H IGN έχει επικοινωνήσει με τη Niantic και την Pokemon Company για κάποιο σχόλιο και θα σας ενημερώσουμε για οποιοδήποτε νεότερο.

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN Greece WWE 2K19 - MyCAREER Trailer (INTL) Call of Duty: Black Ops 4 Zombies IX Music Video Life is Strange 2 Launch Trailer [PEGI]

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα