Plants vs Zombies: To Garden Warfare 3 ίσως βρίσκεται σε ανάπτυξη

Μετά το Modern Warfare έρχεται το Garden Warfare!

H EA έχει ξεκινήσει να στέλνει προσκλήσεις για το alpha test του καινούριου Plants vs Zombies shooter το οποίο έχει αναλάβει η ομάδα του Garden Warfare.

Η ΕΑ, σύμφωνα με το Eurogamer, σκοπεύει να ξεκινήσει τα τεστ τον Αύγουστο. Η πρόσκληση μάλιστα αναφέρει: "Από

τους δημιουργούς του PvZ Garden Warfare, η Closed Alpha του Picnic θα δώσει στους παίκτες μία πρώτη ματιά στο νέο παιχνίδι, κάτι που δεν θέλετε να χάσετε".

Οι προσκλήσεις έχουν χαρακτηριστεί ως εμπιστευτικές αλλά πολύ γρήγορα ανέβηκαν στο Reddit, καλώντας τους παίκτες να δοκιμάσουν τη νέα προσθήκη στο franchise σε Xbox One ή PS4.

Μπορεί το παιχνίδι να κυκλοφορεί με την ονομασία Picnic αλλά φαίνεται αρκετά λογικό να πρόκειται για το Plants vs Zombies: Garden Warfare 3, ειδικά αν σκεφτούμε την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το παιχνίδι.

Η alpha θα διαρκεί τρεις ώρες την ημέρα από την 1η έως την 2α Αυγούστου. Οι προσκλήσεις πάντως δεν αναφέρουν τίποτε παραπάνω για το playtest.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πάντως ότι το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το Plants vs Zombies 3, το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη από την PopCap και αυτή τη στιγμή τρέχει η pre-alpha σε Android στις ΗΠΑ. Η ΕΑ πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε νέα Plants vs Zombies αλλά και Need for Speed, επομένως αναμένεται να έχουμε πολλές εξελίξεις σε ότι αφορά τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Μείνετε λοιπόν στο IGN για να τις μάθετε πρώτοι.

IGN GreeceΈρχεται το Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3Η EA ανακοινώνει 3 νέα Trial παιχνίδια για το EA AccessΤο Plants vs. Zombies αποκτά Comic για το Garden Warfare

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα