Overwatch League: Ο Triple H απονέμει ζώνη στην London Spitfire

Fan των eSports ο διάσημος Wrestler;

Με ένα ιδιαίτερο αλλά παγκοσμίως γνωστό αξεσουάρ αποφάσισε να τιμήσει ο super star του WWE Paul “Triple H” Levesque την νικήτρια ομάδα του Overwatch League, London Spitfire.

Σε πρόσφατο Tweet του, δήλωσε ότι

κατά τη διάρκεια του τελικού της μεγάλης διοργάνωσης γράφτηκε ιστορία και αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στις δύο διαγωνιζόμενες ομάδες προετοίμασε τη Spitfire για το δέμα που έρχεται!

After an exceptional resurgence, history was captured at the @OverwatchLeague’s First Finals. Congrats @Spitfire and @Cloud9! @JackEtienne, this custom title is coming to you! #AcesHighpic.twitter.com/Pi6wUPgu33

Triple H (@TripleH) September 13, 2018

Οι ζώνες αυτές για όσους δεν γνωρίζουν δίνονται σε πρωταθλητές του WWE σε διάφορες κατηγορίες. Είναι δερμάτινες και συνήθως έχουν πάνω πανάκριβα πετράδια και πολύτιμα μέταλλα. Το αν είναι όντως πραγματική αυτή που θα πάει στη Spitfire μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Είναι σίγουρα μία αρκετά ενδιαφέρουσα κίνηση από τον ίδιο και εντάσσεται στην ήδη εκτενή λίστα με αστέρες που φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον κόσμο των eSports. Λέτε στο μέλλον να δούμε και άλλα όμοια δώρα; Ο χρόνος θα το δείξει.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece To Overwatch League προσθέτει έξι νέες ομάδες [Αποκλειστικό] Δημιουργώντας το νέο animated short της D.Va (Υποτιτλισμένο) Gamescom 2018 - Overwatch: Busan Map

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα