Oλυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας παρέθεσε γεύμα για την ανάδειξη του σε καλύτερο προπονητή στην Ευρωλίγκα

Όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, μαζί με τους προέδρους, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τα διοικητικά και υπηρεσιακά στελέχη, γευμάτισαν το μεσημέρι, στο Μικρολίμανο, πριν από την έναρξη των τελικών πλει οφ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η πρωτοβουλία και το “κέρασμα” ανήκει στον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα για την ανάδειξη του σε καλύτερο προπονητή στην φετινή Ευρωλίγκα.

Ο Έλληνας προπονητής ήθελε να ευχαριστήσει κάθε μέλος του οργανισμού για την προσωπική επιτυχία του που απεικονίστηκε από την πορεία της ομάδας μέχρι τον τελικό του φάιναλ φορ.

Χαλαρή συζήτηση, “πειράγματα” και πίστη για την διατήρηση του τίτλου του πρωταθλητή, διέρκησαν περίπου δυο ώρες και από αύριο (1/6), η ομάδα επιστρέφει στο ΣΕΦ και συνεχίζει τις προπονήσεις, ενόψει του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Κυριακή (4/6).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, παρέθεσε σήμερα (31/05) γεύμα στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ της ομάδας, για την ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της Ευρωλίγκας. #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/iSIXtNDvzD

OLYMPIACOS BC (@Olympiacos_BC) May 31, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα