O Κριστιάνο Ρονάλντο πούλησε μια Πόρσε στη μισή τιμή για ένα νούμερο τηλεφώνου!

Αυτή και αν ήταν τρέλα! Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Sun, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πουλήσει πριν από αρκετά χρόνια (στο διάστημα της πρώτης παρουσίας του στη Γιουνάιτεντ) μια Πόρσε στη… μισή τιμή, προκειμένου να βρει το νούμερο τηλεφώνου μιας κοπέλας η οποία του είχε κλέψει την καρδιά!

Ο Πορτογάλος σταρ ερωτεύτηκε την Kimberly Wyatt, τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, αφού την είχε δει σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να βγει ραντεβού

μαζί της.

View this post on Instagram

A post shared by Kimberly Wyatt (@kimberlywyatt)

Ο Ροντ Θόρνλι, ο πρώην μασέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την πρώτη παρουσία του CR7 στο Όλντ Τράφορντ, ήταν αυτός που του έκανε τη χάρη να του βρει τον αριθμίο της Wyatt με το… αζημίωτο. ,

«Ήταν Μάρτιος/Απρίλιος και θα πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλοι ξέραμε ότι θα έφευγε στο τέλος της σεζόν. Μου λέει λοιπόν ενώ βλέπει το X Factor: “Ποιο είναι αυτό το κορίτσι;” Ήταν η Kimberly Wyatt από τις Pussycat Dolls. ‘Μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό της;’ με ρώτησε. Έτσι συνέχισα να σκέφτομαι: «Και τι θα πάρω από αυτό; Παίρνω νούμερα κοριτσιών συνέχεια και δεν κερδίζω τίποτα από όλα αυτά ». Και ο Ρονάλντο μου είπε: “Σου αρέσει το αυτοκίνητό μου; Όταν πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα σου το πουλήσω στη μισή τιμή». Μου πήρε περίπου δέκα λεπτά για να βρω τον αριθμό της», διηγήθηκε ο Θόρνλι.

View this post on Instagram

A post shared by Kimberly Wyatt (@kimberlywyatt)

“Ήρθε το φινάλε της σεζόν και του λέω, “Θυμάσαι τη συμφωνία μας;” Του έδωσα 30 χιλιάδες για ένα αυτοκίνητο που άξιζε 60 χιλιάδες», θυμάται ο… φίλος του Κριστιάνο Ρονάλντο και προσθέτει:

“Την επόμενη μέρα το πούλησα για 60 χιλιάδες. Το είχα κυριολεκτικά για ένα βράδυ. Πήγα στο σπίτι του, το πήρα, έκανα τη μεταφορά, το πούλησα για 60.000 λίρες την επόμενη μέρα και πέρασα υπέροχες διακοπές στις Μαλδίβες εκείνο το καλοκαίρι»!

Keywords
Τυχαία Θέματα