O Venom ξεπερνά άλλες ταινίες της Marvel στο κινέζικο box office

Θα τους απείλησε.

Μπορεί τα έσοδα του "Venom" να μας φάνηκαν αρκετά όταν τα μάθαμε τον Οκτώβριο, αλλά τότε η ταινία δεν είχε προβληθεί στην Κίνα, μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου.

Σύμφωνα με το Comic Book (μέσω Forbes) η preview προβολή του απέφερε $2,5 εκ, η επίσημη πρεμιέρα του $34,5 εκ. και οι επόμενες μέρες αναμένονται να αυξήσουν το ποσό και να το ανεβάσουν στα $100 εκ.

Με όλα αυτά, η ταινία ξεπέρασε τον δείκτη των $500 εκ. στο παγκόσμιο box office.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο προϋπολογισμός έφτασε τα $100 εκ.

Το "Venom" κατάφερε να ξεπεράσει άλλες ταινίες της Marvel, όπως τα "Spider-Man: Homecoming" ($21,6 εκ.), "Captain America: Civil War" ($30 εκ.) και "Avengers: Age of Ultron" ($33 εκ). Σημείωση: πρόκειται για τα έσοδα από τις πρεμιέρες στην Κίνα.

Με τέτοια έσοδα, η ταινία βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση sequel και στην απάντηση του μεγάλου ερωτήματος στη σκηνή μετά το τέλος των τίτλων τέλους.

Προσοχή ακολουθούν spoilers μετά το βίντεο!!

Η εν λόγω σκηνή, παρουσιάζει τον Carnage, τον κύριο κακό της επόμενης ταινίας, τον οποίο ενσαρκώνει ο Woody Harrelson.

"Όταν σκεφτόμασταν να κάνουμε αυτή τη σκηνή και να στρώσουμε το έδαφος για το sequel, ήταν το πρώτο άτομο που σκέφτηκα, ίσως επειδή, εγωιστικά, ανυπομονώ να ξαναδουλέψω μαζί του, είτε στο 'Zombieland 2' είτε στο πιθανό sequel αυτής της ταινίας", είπε ο σκηνοθέτης Ruben Fleischer. "Αλλά αν σκεφτείς τους Natural Born Killers και τον Mickey, τον χαρακτήρα του στην ταινία, αισθάνομαι ότι υπάρχει συσχετισμός μεταξύ των Mickey και Cletus και δεν έχει γίνει σκοτεινός μέχρι τώρα".

Την ταινία μπορούν να παρακολουθήσουν και οι νεαρότεροι θαυμαστές, αφού η Sony επέλεξε να την κάνει κατάλληλη και για εφήβους. Σε διάρκεια πλησιάζει τις δύο ώρες.

Τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο Ruben Fleischer και πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy (Eddie Brock) - ο οποίος θα δανείσει τη φωνή του και στον Vemon - Michelle Williams (ως η γυναίκα του Eddie Brock, Anne Weying, Riz Ahmed ως Dr. Carlton Drake και Jenny Slate. Παραγωγοί της είναι οι Avi Arad, Matt Tolmach και Amy Pascal. H ταινία χαρακτηρίζεται ως "Δράσης /Τρόμου / Sci-Fi", και θα είναι γυρισμένη με motion capture.

Αυτή δεν θα είναι η μοναδική φορά που είδαμε τους Hardy-Venom ως ένα πρόσωπο, αφού ο ηθοποιός έχει υπογράψει για τρεις ταινίες συνολικά. "Νομίζω ότι είναι ένας τέλειος χαρακτήρας. Mου αρέσει να τους παίζω και τους δύο. Είναι ένα ορεκτικό, και για την Sony είναι το ξεκίνημα του Venom-verse", δήλωσε ο πρωταγωνιστής.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας και να μας πείτε στα σχόλια τη δική σας άποψη για την ταινία, και κατά πόσο θα θέλατε να δείτε sequel.

IGN GreeceVenom Easter Eggs, Cameos και αναφορέςΟ Tom Hardy κάνει έκπληξη σε ανυποψίαστους θαυμαστές σε προβολή του "Venom"Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από τη νέα ταινία του Venom

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα