O Marilyn Manson κατευθύνεται στην 3η σεζόν "American Gods"

Και άλλος ρόλος στη μικρή οθόνη για τον καλλιτέχνη.

O γνωστός τραγουδιστής Marilyn Manson είναι η νέα εισαγωγή της 3ης σεζόν του "American Gods".

Σύμφωνα με το Deadline, ο Manson θα ενσαρκώσει τον τραγουδιστή ενός death metal συγκροτήματος με το όνομα Blood Death. Θα λέγεται Johan Wengren και ο ίδιος, όπως και το συγκρότημά του, θα αποτελέσουν την πηγή δύναμης του Mr. Wednesday (Ian McShane)

ενάντια στους Νέους Θεούς. Θα εμφανιστεί για μόλις τέσσερα επεισόδια.

"Ως θαυμαστής του ταλέντου του είναι τέλειο που θα δουλέψουμε με τον Manson στην 3η σεζόν του 'American Gods'", είπε ο showrunner Chic Eglee. "Είναι ενθουσιασμένος με τις δημιουργίες του Neil Gaiman και θα κατέχει τον ρόλο του Johan, ενός Βίκινγκ στην υπηρεσία του Odin. Αναμένεται να είναι ενοχλητικά μοναδικός και διασκεδαστικός".

H σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Neil Gaiman, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά. Αποτελείται από επεισόδια της μίας ώρας και ακολουθεί τον πόλεμο μεταξύ των Παλιών και Νέων Θεών. Οι πρώτοι χάνουν πιστούς, καθώς όλοι έχουν στραφεί σε θεούς που αντικατοπτρίζουν τη μοντέρνα κοινωνία, όπως τα χρήματα, την τεχνολογία, τα ΜΜΕ, τη διασημότητα και τα ναρκωτικά.

O Brian Hugh Warner, ή όπως είναι γνωστός Marilyn Manson, εκτός από τραγουδιστής είναι συγγραφέας, παραγωγός και καλλιτέχνης. Έχει ξαναεμφανιστεί στη μικρή οθόνη στις σειρές "Sons of Anarchy" ως Ron Tully και στη σειρά "Salem" ως Thomas Dinley, μεταξύ άλλων.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Bryan Fuller και Michael Green. Showrunner γι' αυτή τη σεζόν δεν είναι ούτε ο Jesse Alexander, μετά την αποχώρηση του λόγω δημιουργικών διαφορών, ενώ οι Craig Cegielski, Stefanie Berk, David Slade και Adam Kane είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Πρωταγωνιστούν οι Ricky Whittle, Emily Browning, Crispin Glover, Bruce Langley, Yetide Badaki, Pablo Schreiber και Ian McShane. Η Gillian Anderson κατείχε ρόλο στη σειρά, αλλά αποχώρησε έπειτα από την αποχώρηση των αρχικών showrunner Bryan Fuller και Michael Green, λόγω δημιουργικών διαφορών.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας της 3ης σεζόν, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Πόλεμο υπόσχεται το trailer για τον 2ο κύκλο του "American Gods"
Keywords
Τυχαία Θέματα