O James Cameron απαντά στην επιτυχία του "Avengers: Endgame"

Και στο βούλιαγμα του Τιτανικού...

Μέχρι πριν από λίγο καιρό δύο ταινίες του James Cameron, το "Avatar" και το "Titanic", κατείχαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο box office με τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών. Μέσα στην εβδομάδα όμως το "Avengers: Endgame" 'βούλιαξε' το "Titanic" στην τρίτη θέση. Ο Cameron σχολίασε αυτή την κίνηση λέγοντας το εξής:

"Στον Kevin και σε όλους στην Marvel,

ένα παγόβουνο βούλιαξε τον πραγματικό Τιτανικό. Αλλά οι Avengers βούλιαξαν τον δικό μου Τιτανικό. Όλοι στην εταιρεία παραγωγής μου χαιρόμαστε για την επιτυχία σας. Δείξατε ότι η βιομηχανία του κινηματογράφου δεν είναι απλά καλά, ευημερεί και προχωρά!"

Το "Avengers: Endgame" έχει φτάσει τα $2,272 δις σε έσοδα μέχρι στιγμής, ενώ το 'Titanic" βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση με $2,187 δις. Το "Avatar" κρατά ακόμα την πρώτη θέση με τα $2,877 δις, σύμφωνα με το Empire.

Μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το "Avengers: Endgame". Μέχρι στιγμής, η ταινία 'χτύπησε' τα $1,2 δις σε πέντε μέρες σπάζοντας το ρεκόρ και στη χώρα μας. Φυσικά, έγινε η πιο πολυσυζητημένη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου στο Twitter.

Αν έχετε δει την ταινία, μπορείτε να διαβάσατε τι είπαν τα αδέρφια Russo για τον Captain America, για την κομμένη σκηνή με την Katherine Langford, για τον κρυφό ήχο μετά το τέλος των τίτλων της ταινίας και να δείτε το 'παράνομο' βίντεο που ανέβασε ο Chris Pratt.

Όσον αφορά τις νέες ταινίες του MCU, μάθαμε πότε θα ξεκινήσει το Phase 4 της Marvel και πιθανότατα από πόσες ταινίες θα αποτελείται. Μετά το "Spider-Man: Far From Home", που κυκλοφορεί σε δύο μήνες και θα κλείσει το Phase 3 του MCU, θα βγουν δύο ταινίες Marvel το 2020 (1 Μαΐου και 6 Νοεμβρίου), τρεις το 2021 (12 Φεβρουαρίου, 7 Μαΐου και 5 Νοεμβρίου) και τρεις το 2022 (18 Φεβρουαρίου, 6 Μαΐου και 29 Ιουλίου).

Πιθανότατα η πρώτη από αυτές θα είναι η standalone ταινία της Black Widow, που λέγεται ότι θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούνιο. Μετά θα ακολουθήσουν (τις αναφέρουμε σε τυχαία σειρά) το "Black Panther 2", που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2018, το "Doctor Strange 2", που σύμφωνα με πληροφορίες τον Δεκέμβριο 2018 έκλεινε σκηνοθέτη, το "Shang-Chi", με σκηνοθέτη τον Destin Daniel Cretton, το "Guardians of the Galaxy Vol.3" με σκηνοθέτη τον James Gunn, το "Eternals", που σύμφωνα με αναφορές θα έχει στο cast του την Angelina Jolie και Richard Madden. Ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι συνέχεια θα έχει επίσης το "Captain Marvel", που ξεπέρασε το $1 δις στο box office, και το "Spider-Man", που στο νεώτερο trailer φαίνεται να δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στον ρόλο του ήρωα στο MCU.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα θέλατε να δείτε το "Avengers: Endgame" να ξεπερνά το "Avatar"; Πείτε μας στα σχόλια. Και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


IGN GreeceAvengers: Endgame - Τα πιο cool Easter Eggs, Cameos κι αναφορέςSpoiler Alert: O Captain America ήταν πάντα "άξιος" σύμφωνα με τους RussosΑποκαλύφθηκε ποια ήταν η σκηνή της Katherine Langford στο "Avengers: Endgame"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα