Nintendo: Νέες ρυθμίσεις στα mobile παιχνίδια της εταιρείας μειώνουν τα κόστη των παικτών

"Ντρίπλες" στο mobile κοινό.

Η Nintendo αρχίζει να βάζει "σε δεύτερη μοίρα" τη σχέση της με τους συνεργάτες της στα mobile παιχνίδια, καθώς όπως υποστηρίζει το Wall Street Journal, η ιαπωνική εταιρεία ζήτησε από τους συνεργάτες της να ρυθμίσουν τα παιχνίδια τους, έτσι ώστε οι παίκτες τους να μην χρειαστεί να έχουν αυξημένα

έξοδα.

Η αιτιολόγηση της εταιρείας αποδείχθηκε προς ευχάριστη έκπληξη "ειλικρινής", λέγοντας, ότι η εταιρεία βλέπει τα mobile παιχνίδια περισσότερο ως διαφήμιση για τις κονσόλες της, παρά ως εν δυνάμει κύριο τομέα επαγγελματικής ενασχόλησης.

Οι πρώτες προστριβές με συνεργάτιδες εταιρείες ξεκίνησαν ήδη με την developer εταιρεία του Dragalia Lost, CyberAgent, η οποία κλήθηκε να αλλάξει τις πιθανότητες απόκτησης "rare" χαρακτήρων, ύστερα από παράπονα των παικτών.

Nintendo δεν ενδιαφέρεται για πολλά έσοδα από ένα mobile παιχνίδι", δήλωσε ένας εργαζόμενος της CyberAgent στο WSJ. "Εάν είχαμε ως εταιρεία την αποκλειστική διαχείριση του τίτλου, θα είχαμε σημειώσει μεγαλύτερα κέρδη".

Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι η Nintendo αδιαφορεί πλήρως για το smartphone κοινό της. Το Mario Kart Tour αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ υπάρχουν φήμες και για ένα Zelda mobile παιχνίδι.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceΣτελέχη της Nintendo μιλάνε για τα ποσοστά των γυναικών στην εταιρείαΗ Nintendo παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσει τo εθισμό στα Video GamesΗ Nintendo κυνηγά τα mobile games όπως ποτέ άλλοτε

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα