Moυρίνιο: «Φταίω για τη βροχή στο Λονδίνο και το Brexit»!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θεωρεί ότι άπαντες τα έχουν βάλει μαζί του και πέρασε στην αντεπίθεση μετά τη νίκη - ανατροπή επί της Νιούκαστλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει 2-0 στα πρώτα λεπτά του ματς του «Όλντ Τράφορντ», αλλά κέρδισε τελικά 3-2. Πριν το ματς, δημοσιεύματα τον έφερναν να απολύεται ανεξαρτήτως αποτελέσματος, με τον σύλλογο να τον στηρίζει δημόσια αργότερα και τον Πορτογάλο να τονίζει μετά το τρίποντο:

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω ανθρωποκυνηγητό, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτό. Μερικά από τα παιδιά, παρ' όλο που το ανθρωποκυνηγητό δεν απευθύνεται σε αυτούς, δεν το
χειρίζονται πολύ καλά. Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν θλιμμένος στον αγωνιστικό χώρο, ο ΜακΤόμινεϊ φοβόταν στο γήπεδο. Ακόμα και παλαιότεροι παίκτες κάνουν λάθη που δεν είναι νορμάλ».

Για τα δημοσιεύματα ο Μουρίνιο τόνισε: «Όπως μου είπε και ένας φίλος το πρωί, αν βρέξει στο Λονδίνο φταίω εγώ. Αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις για το Brexit, φταίω εγώ. Πρέπει να είμαι έτοιμος για όλα αυτά. Νομίζω ότι η κακία και το ανθρωποκυνηγητό στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά. Είναι η ζωή μου. Η ζωή που αγαπώ από παιδί και δουλεύω γι' αυτήν».

Τέλος, ο Μουρίνιο ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του: «Στο ημίχρονο χάναμε 2-0 και η αντίδραση ήταν φανταστική. Φώναξαν το όνομά μου και με εξέπληξαν. Δεν το θέλω, αν μπορούσα θα τους έλεγα να μην το κάνουν, δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική ομάδα που αγαπούν και αυτή που εκπροσωπούμε με τιμή και αξιοπρέπεια. Θυμάμαι με την Τσέλσι κερδίζαμε τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ 4-0 και οι οπαδοί τους έλεγαν το τραγούδι τους, τώρα χάνω 2-0 εντός έδρας σε ένα ματς που όλοι ξέρουν ότι είναι σημαντικό και ήταν φανταστικοί. Είμαι ευγνώμων, η νίκη δεν είναι για μένα αλλά για τους οπαδούς και τους παίκτες. Στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν περίοδοι με πολύ κρέας και περίοδοι με πολύ κόκαλο. Αν δείτε την ιστορία της Μίλαν δεν είναι λογικό να είναι εκεί που είναι. Αλλά αυτές οι ομάδες δεν είναι φτιαγμένες μόνο από νίκες, αλλά και από δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα με υπερηφάνεια. Όχι πάντα νίκες, αλλά πάντα υπερηφάνεια. Η διοίκηση μου έδωσε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2020. Δεν τους έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο, μου πρόσφεραν το συμβόλαιο γιατί το ήθελαν».
Keywords
Τυχαία Θέματα