Marvel's Spider-Man: Έρχεται το πρώτο DLC του παιχνιδιού

Μαζί με το New Game Plus mode.

Το Marvel's Spider-Man θα λάβει το The Heist, το πρώτο κεφάλαιο της σειράς DLC The City That Never Sleeps, την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, ενώ αύριο θα δούμε και το New Game Plus mode.

To The Heist θα είναι διαθέσιμο για $7.99 ή ως μέρος του season pass, όπως ανακοίνωσε η Insomniac

Games στο PlayStation Blog σήμερα.

Το πρώτο από τα τρία add-on κεφάλαια, The Heist, ανοίγει με μια ληστεία σε ένα μουσείο τέχνης, φέρνοντας αντιμέτωπους τους Spider-Man και Mary Jane Watson με την Black Cat. Tο DLC θα περιλαμβάνει νέα story missions, crimes, challenges, Trophies, στολές και μια νέα φατρία αντιπάλων.

L-R: Resilient Suit, suit

Μια από τις στολές έχει το όνομα Resilient Suit, που δημιουργήθηκε από τον illustrator της Marvel, Gabriele Dell'Otto. Οι άλλες δύο είναι οι Spider-Man's Scarlet Spider II και Spider-Verse Spider-UK.

Παράλληλα, και σύμφωνα με το EU PS Blog, φαίνεται ότι αύριο θα δούμε και το update 1.07 για το παιχνίδι, που θα φέρει το New Game Plus mode και το επίπεδο δυσκολίας 'Ultimate'.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση: "Το NG+ επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν το story και όλες τις δραστηριότητες από την αρχή, με όλα τα skill, τις στολές, τα gadgets, τα mods και τα benchmarks. Ενώ θα παίζετε στο NG+, θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε αυτά τα τελευταία αντικείμενα, καθώς ξεσκονίζετε τη λίστα με τα trophies!"

Τέλος, θα δούμε δύο νέα trophies, ένα για όταν ολοκληρώσετε το παιχνίδι σε επίπεδο δυσκολίας ultimate και ένα αν τελειώσετε το παιχνίδι στο NG+.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceTo Spider-Man 'Ξεκινά μια νέα εποχή στα console games της Marvel'To Marvel's Spider-Man είναι το Exclusive με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία του PlayStationSpider-Man: Χαρά και τσαχπινιά με το photo mode του παιχνιδιού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα