League A – 4ος Όμιλος: Νίκες για Ολλανδία και Βέλγιο

Αναλυτικά:

Πολωνία – Ολλανδία 0-2: Στον δρόμο προς τα τελικά οι «οράνιε»

Η Ολλανδία επικράτησε χωρίς πρόβλημα στη Βαρσοβία και έφτασε τους 13 πόντους παραμένοντας στην κορυφή και θα πάρει την πρόκριση στην τελική φάση αν αποφύγει ήττα με τρία γκολ διαφορά από το Βέλγιο την τελευταία αγωνιστική. Οι Πολωνοί με τη σειρά τους αποφεύγουν τον υποβιβασμό αν δε χάσουν στο φινάλε του ομίλου από την Ουαλία (στον πρώτο γύρο την είχαν κερδίσει 2-1).

Oι «οράνιε» έχασαν μόλις

στο 6′ με τραυματισμό τον Κοοπμέινερς (τον αντικατέστησε ο Μπέρχαους), όμως άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με σκόρερ τον Χάκπο από κοντά μετά απο ομαδική προσπάθεια (14 πάσες) και ασίστ του Ντάμφρις.

Στο 60ό λεπτό, μετά από άλλον έναν υπέροχο συνδυασμό, ο Γιάνσεν έδωσε την ασίστ στον Μπέρχβαϊν που έκανε το 0-2, ωστόσο νωρίτερα η ομάδα του Φαν Χάαλ είχε χάσει και τον Ντεπάι λόγω τραυματισμού.

Πολωνία (Μίχνιεβιτς): Στέζνι – Μπεντνάρεκ, Γκλικ, Κίβιορ – Φρανκόφσκι (79′ Μπερεζίνσκι), Κριχόβιακ, Λινέτι (46′ Μίλικ), Ζαλέφσκι (79′ Σκόρας) – Σιμάνσκι (70′ Κλιχ), Ζιελίνσκι (86′ Λεγκόφσκι) – Λεβαντόφσκι.
Ολλανδία (Φαν Χάαλ): Πασβίρ – Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Ακέ – Ντάμφρις, Κοοπμέινερς (6′ Mπέρχαους, 75′ Τέιλορ), Ντε Γιονγκ (46′ Ντε Ρόον), Μπλιντ – Χάκπο – Μπερχβάιν (75′ Βέχορστ), Ντεπάι (52′ Γιάνσεν).

Βέλγιο – Ουαλία 2-1: Ζωντανοί για πρωτιά οι Βέλγοι

Το Βέλγιο με ένα καλό πρώτο μέρος πήρε τη νίκη και ζητά νίκη με τρία γκολ διαφορά στην Ολλανδία την τελευταία αγωνιστική. Η Ουαλία πρέπει να επικρατήσει οπωσδήποτε της Πολωνίας στο φινάλε για να μείνει στην κατηγορία.

Oι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με πανέμορφο σουτ του Ντε Μπράινε μετά από πάσα του Μπατσουαγί, ενώ στο 37′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον επιθετικό της Φενέρμπαχτσε να σκοράρει μετά από ασίστ του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ουαλία όμως μπήκε δυνατά στο β’ και μείωσε στο 50′ με κεφαλιά του Μουρ μετά από σέντρα του Τζόνσον.

Βέλγιο (Mαρτίνεζ): Κουρτουά – Ντεμπάστ, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνγκεν – Μενιέ, Τίλεμανς (76′ Φανάκεν), Βίτσελ, Καράσκο (65′ Μέρτενς) – Ντε Μπράινε (90+1′ Ντε Κετελάρε), Μπατσουαγί (65′ Οπεντά), Ε. Αζάρ (65′ Τροσάρ).
Ουαλία (Πέιτζ): Χένεσι – Κ. Ρόμπερτς, Ρόντον, Μέπαμ, Ουίλιαμς – Σμιθ (64′ Μορέλ), Αμπάντου, Νόρινγκτον-Ντέιβις (84′ Τ. Ρόμπερτς) – Τζέιμς, Μουρ (64′ Μπέιλ), Τζόνσον.

H βαθμολογία:ΘέσηΟμάδαΑγ.Τερ.Β.1.Oλλανδία513-6132.Βέλγιο511-7103.Πολωνία55-1244.Ουαλία56-101H νικήτρια του ομίλου προκρίνεται στην τελική τετράδα της διοργάνωσης, η τελευταία υποβιβάζεται στη League B.Η επόμενη αγωνιστική (25/9):Ολλανδία – ΒέλγιοΟυαλία – Πολωνία
Keywords
Τυχαία Θέματα
League A – 4ος Όμιλος, Νίκες, Ολλανδία, Βέλγιο,League A – 4os omilos, nikes, ollandia, velgio