La Liga: Νίκη Βαγιαδολίδ, ισοπαλία στη Βαλένθια (vids)

La Liga: Νίκη Βαγιαδολίδ, ισοπαλία στη Βαλένθια (vids)edadaΚυρ, 11/08/2020 - 22:15 Την πρώτη της νίκη στην Primera Division την τρέχουσα περίοδο σημείωσε σήμερα (8/11) στην έδρα της η Βαγιαδολίδ, που επιβλήθηκε 2-1 της Ατλέτικ Μπιλμπάο και πήρε ανάσα στο βαθμολογικό πίνακα. Στη Βαλένθια, όπου η Λεβάντες υποδέχτηκε την Αλαβές, το παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να παίρνουν από ένα βαθμό.

Στο

Στάδιο Χοσέ Θορρίγια, η Ατλέτικ Μπιλμπάο ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την κατοχή να φτάνει στο 70%! Κι όμως, δεν κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας καν... Οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία κι επιβλήθηκαν με σκορ 2-1. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Φαμπιάν Ορεγιάνα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 14ο λεπτό, και Μάρκος Αντρέ στο 48ο. Το μόνο που κατάφερε η Μπιλμπάο ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 86ο, με τον Ινιάκι Γουίλιαμς να ευστοχεί από την άσπρη βούλα σε χτύπημα πέναλτι. 

 

 

 

Λεβάντε - Αλαβές 1-1

Η Λεβάντε, στο Στάδιο της Βαλένθια, είχε πολλές ευκαιρίες (18) και την κατοχή της μπάλας, που έφτασε στο 72% (!), όμως, τη νίκη δεν την πήρε κόντρα στην Αλαβές, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό για την Αλαβές ο Λούκας Πέρεθ κι έβαλε εξ αρχής δύσκολα στους γηπεδούχους κάνοντας το 0-1.

Στο 34ο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Έντγκαρ Μέντες αποβλήθηκε. Η ισοφάριση για τη Λεβάντε ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, στο 51ο λεπτό, με τον Μοράλες να επωφελείται από μια κόντρα στην περιοχή, να παίρνει τη μπάλα και να σκοράρει για το 1-1, όμως, το σκορ αυτό δεν άλλαξε ως το τέλος, παρά την πίεση των γηπεδούχων.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Valladolid - Ποδόσφαιρο Athletic Bilbao - Ποδόσφαιρο Levante - Ποδόσφαιρο Alaves - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #primeradivision Real Valladolid ΙΣΠΑΝΙΑ Η Βαγιαδολίδ πέτυχε την πρώτη της νίκη στη La Liga με σκορ 2-1 κόντρα στην Ατλέτικ Μπιλμπάο, ενώ στη Βαλένθια η Λεβάντε αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αλαβές Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 22:15 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα