H Sony εργάζεται και επίσημα σε κονσόλα επόμενης γενιάς

Έκπληξη!

Αν και για την ώρα δεν το αποκαλεί PlayStation 5, η Sony επιβεβαίωσε επίσης ότι ασχολείται με μια επόμενη κονσόλα.

Μιλώντας στην Financial Times, ο CEO, Kenichiro Yoshida, είπε "Σε αυτό το σημείο μπορούμε να πούμε ότι είναι απαραίτητο να έχουμε next-gen hardware". Ο Yoshida δεν προχώρησε σε ονομασίες ή άλλες

εξηγήσεις, αλλά τουλάχιστον απέδειξε ότι ευτυχώς δεν ήμαστε τρελοί τόσο καιρό.

Δεν είναι βέβαια και μεγάλη έκπληξη, καθώς η εταιρεία έχει αρχίσει ήδη να ασχολείται με παιχνίδια επόμενης γενιάς, που απ' ό,τι φαίνεται έχουν και σπίτι.

Ωστόσο, η Sony έσπευσε να τονίσει πως η επερχόμενη κονσόλα ίσως να μην απομακρυνθεί πολύ από το PS4, καθώς η βασική της αρχιτεκτονική θα είναι παρόμοια. Και κάπως έτσι, οι φήμες για ένα νέο μέλος στην οικογένεια του PlayStation κρατούν καλά, ειδικά μετά τις ενημερώσεις πατεντών από την Sony.

Στο άλλο στρατόπεδο βέβαια, της Microsoft, δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση σχετικά με το μέλλον, μόνο το ότι η νέα της κονσόλα μπορεί να έχει κωδικό όνομα Scarlett και ότι μπορεί να έρθει σε δύο μορφές, το παραδοσιακό hardware και ένα "streaming box".

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗ Epic Games απόκτα εταιρεία που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στους παίκτες του FortniteAchtung! Cthulhu Tactics - PC Launch TrailerSurviving Mars: Space Race - Announcement Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα