H EA παρουσιάζει νέους χάρτες στο Battlefield V και όχι μόνο - E3 2019

Παγκόσμιος Πόλεμος.

Κατά την διάρκεια του EA Play 2019, η DICE παρουσίασε του νέους multiplayer χάρτες, τα νέα updates και πολλά άλλα.

Ο πρώτος χάρτης έχει άρωμα Ελλάδας με έναν infantry based με το όνομα Marita, το οποίο παραπέμπει στην "Επιχείρηση Μαρίτα", που ήταν και η κωδική ονομασία των κατοχικών δυνάμεων για την Μάχη της Ελλάδας.

Ο χάρτης αυτός θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο ως κομμάτι του Chapter 4 και θα περιλαμβάνει λόφους, σπίτια και vertical gameplay.

Η DICE έδειξε επίσης το νέο χάρτη Al Sundan της Νότιας Αφρικής, ο οποίος εστιάζει σε μάχες μεταξύ οχημάτων τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα. Είναι μία τεράστια έκταση η οποία περιλαμβάνει αεροδρόμιο, υπόγεια οχηρά και πολλά άλλα. Ο χάρτης θα κυκλοφορήσει 27 Ιουνίου την πρώτη μέρα του Chapter 4 και χαρακτηρίζεται ως "κλασσικό Battlefield" όπου οι παίκτες μάχονται για την κατοχή καίριων σημείων.

Τον Αύγουστο θα παρουσιαστούν κι άλλοι χάρτες, οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι για έντονη και σφιχτή close quarter μάχη.

Το Operation Underground (METRO IS BACK BABY) είναι ένας νέος χάρτης που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια του EA Play, ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο μεταξύ του Chapter 4 και Chapter 5. Όποιος είναι fan της σειράς καταλαβαίνει πως μιλάμε για μία έκδοση του Operation Metro από BF3 και BF4 σε μοτίβο Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Updates θα γίνουν και στον πυρήνα του gameplay με το max rank να αυξάνεται από το 50 στο 500. Για κάθε level από το 50 και μετά θα δίνονται Coins και κάθε 50 ranks θα δίνονται νέα dogtags και icons. Όλα αυτά τον Αύγουστο.

Η DICE μίλησε και για το Chapter 5 το οποίο μας μεταφέρει στην μάχη του Ειρηνικού μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνία. Οι μάχες θα λάβουν χώρα σε ιστορικές τοποθεσίες όπως η Ίβο Τζίμα. Πολλοί από τους fans περίμεναν για την Μάχη του Ειρηνικού και το Chapter 5 θα φέρει τρεις χάρτες βασισμένους σε αυτή.

Το EA Play πέραν από το Battlefield V είδαμε και 15 λεπτά gameplay από το Star Wars Jedi: Fallen Order, και την αποκάλυψη του νέου χαρακτήρα στο Apex Legend character, Wattson.


Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019




Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΑποκαλύφθηκε το gameplay του Star Wars Jedi: Fallen OrderFIFA 20 | Official Reveal Trailer ft. VOLTA FootballBattlefield V - New Marita Map Introduction

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα