H EA μας προετοιμάζει για το Star Wars Jedi: Fallen Order

Έτοιμοι να γίνετε κυνηγημένοι Jedi;

H EA με δύο νέα tweets στον λογαριασμό της για τα παιχνίδια "Star Wars" μας προετοιμάζει για την επίσημη παρουσίαση του Star Wars Jedi: Fallen Order.

Και τα δύο tweets έχουν την ίδια κινούμενη εικόνα ενός διαλυμένου Jedi

lightsaber σε μια πέτρινη επιφάνεια. Το ένα tweet έχει την περιγραφή, "Μην ξεχωρίζετε #StarWarsJediFallenOrder " ενώ το δεύτερο ενημερώνει τους fans για την επίσημη παρουσίαση του παιχνιδιού στο Star Wars Celebration το Σάββατο, το βράδυ.

Don't stand out. #StarWarsJediFallenOrderpic.twitter.com/dQ8bg4bqyf

— EA Star Wars (@EAStarWars) April 9, 2019

Όσο για το "Μην ξεχωρίζετε" αναφέρεται στο γεγονός ότι οι παίκτες θα έχουν τον ρόλο ενός Jedi Padawan μετά τα γεγονότα του Order 66. Για όσους δεν θυμούνται το Order 66 από το "Episode III" ήταν η εντολή του Palpatine που ξεκίνησε το κυνήγι των Jedi. Οπότε και όσοι κατάφερναν να ξεφύγουν, προσπαθούσαν να μην ξεχωρίζουν ανάμεσα στον κοινό κόσμο ώστε να γλυτώσουν.

Ο σεναριογράφος και designer, Chris Avellone, αποκάλυψε, πως ολοκλήρωσε τη δουλειά του (όσον αφορά το σενάριο), για το επερχόμενο Star Wars Jedi: Fallen Order.

Άλλα παιχνίδια Star Wars, όπως τα Galaxy of Heroes, Star Wars Pinball και The Old Republic θα υπάρχουν επίσης στην εκδήλωση.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece'Αέρα' από KOTOR 2 και Fallout: New Vegas θα αποκτήσει το Star Wars: Jedi Fallen OrderTo Star Wars Jedi: Fallen Order θα αποκαλυφθεί στο Star Wars CelebrationE3 2018: Η Respawn κάνει νύξεις για το Star Wars: Jedi Fallen Order

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα