France Football: «Η Ρεάλ θα δώσει 280 εκατομμύρια για τον Εμπαπέ»

Το γαλλικό περιοδικό France Football στην έκδοση της Τρίτης (26/3) έχει εκτεταμένο ρεπορτάζ σχετικά με την πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, υποστηρίζοντας πως οι Μαδριλένοι προτίθενται να προσφέρουν 280 εκατομμύρια ευρώ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι «Μπλάνκος» έχουν ως προτεραιότητα την υπογραφή του Γάλλου επιθετικού, αφού το καλοκαίρι του 2017
είχαν προσφέρει στη Μονακό 180 εκατομμύρια ευρώ –συν 34 υπό μορφήν bonus- ωστόσο ο Εμπαπέ είχε επιλέξει την Παρί Σεν Ζερμέν, ομάδα την οποία υποστήριζε από μικρή ηλικία, όντας γεννημένος στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ, η ανάγκη των Παριζιάνων να παραχωρήσουν ποδοσφαιριστές για να βρουν τουλάχιστον 150 εκατομμύρια και να μην έχουν πρόβλημα με το Financial Fair Play αλλά κι η ενδεχόμενη απογοήτευση του Εμπαπέ από την απουσία αποτελεσμάτων της πρωταθλήτριας Γαλλίας στο Champions League, ίσως αποδειχθούν οι καταλύτες μιας τέτοιας μεταγραφής. Άγνωστο βεβαίως, κατά πόσο η τιμή όντως προσεγγίσει τα 280 εκατομμύρια ευρώ!
Keywords
Τυχαία Θέματα