Fortnite: H Epic ανακοινώνει την ημερομηνία έναρξης της Season 6

Bonus XP για το Σαββατοκύριακο!

H έκτη σεζόν του Fortnite θα ξεκινήσει επίσημα στις 27 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Epic σήμερα στο Twitter.

"Η Season 6 πέφτει από το Battle Bus στις 27 Σεπτεμβρίου", όπως αναφέρει το tweet από την Epic. "Γιορτάστε την άφιξη της και ξεκλειδώστε τα τελευταία Battle Pass με 400% Match XP όλο

το Σαββατοκύριακο, από τώρα έως και τις 24 Σεπτεμβρίου στις 8 AM ET (1200 GMT). Glide into the party!"

Αυτό το bonus XP weekend άρα τελειώνει την Δευτέρα στις 14:00 ώρα Ελλάδος.

Πολλοί fans πίστευαν πως η Season 6 θα ξεκινούσε νωρίτερα, με φήμες να λένε πως η Season 6 θα ξεκινούσε χθες και άλλες να λένε πως θα ξεκινούσε στις 25. Ωστόσο η Epic είχε άλλα σχέδια και μας δίνει 400% Match XP bonus για να ετοιμαστούμε όλοι για τις 27 του μηνός.

Το Fortnite μόλις έκλεισε τον καλύτερό του μήνα αυτόν τον Αύγουστο, με 78.3 εκατομμύρια παίκτες. Ταυτόχρονα, μετά από μετακινήσεις βδομάδα με τη βδομάδα ο μυστηριώδης μωβ κύβος βρήκε τη νέα του θέση, μισοβυθισμένος στο Loot Lake. Τι επακολουθεί; Μόνο η Epic γνωρίζει, και ξέρει να μας κρατά σε αγωνία.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

IGN GreeceΟ Αύγουστος του Fortnite με 78.3 εκατομμύρια παίκτεςFortnite: Ο κύβος πέφτει στη Loot Lake και δημιουργεί ένα γιγάντιο τραμπολίνο45χρονος άνδρας απειλεί ανήλικο μετά από ήττα στο Fortnite

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα