EA: Παρακολουθόντας 'διακριτικά' τις κατηγορίες εις βάρος του Ronaldo για βιασμό

Της φυλακής τα σίδερα, δεν είναι για τους λεβέντες.

Το Spiegel Online έφερε στο φως μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα τη δήλωση μια Αμερικανίδας δασκάλας, σύμφωνα με την οποία ο Cristiano Ronaldo (cover star του FIFA19) κατηγορείται για τον βιασμό της.

Η ΕΑ βλέποντας τον "πρέσβη" του παιχνιδιού της να περνά "δύσκολους καιρούς", αποφάσισε να παρακολουθήσει και η ίδια την υπόθεση, προσπαθώντας να σώσει το νέο της παιχνίδι από τη "διαφημιστική λάσπη".

Συγκεκριμένα, ένας επίσημος αντιπρόσωπος της ΕΑ, έστειλε την παρακάτω δήλωση στο Polygon:

"Ενημερωθήκαμε για την ανησυχητική αναφορά γύρω από τους ισχυρισμούς κατά του Cristiano Ronaldo. Παρακολουθούμε στενά την υπόθεση, καθώς περιμένουμε από τους cover star αθλητές να συμπεριφέρονται τρόπο σύμφωνο με τις αξίες της EA."

Οι κατηγορίες πηγάζουν από την καταγγελία της Kathryn Mayorga, η οποία ισχυρίζεται ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής τη βίασε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο Las Vegas το 2009, όταν βρέθηκαν και οι δύο στο Palms Hotel and Casino. Σύμφωνα με την ίδια, οι αρχές έμαθαν την επόμενη ημέρα το περιστατικό, ενώ η Mayorga έσπευσε και στο τοπικό νοσοκομείο, όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, μέσω των οποίων υπάρχει μάλιστα και ενοχοποιητικό DNA στα χέρια των αρχών.

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει περισσότερο "βάθος" όταν το Spiegel απέκτησε ένα αντίγραφο του συμβιβασμού ανάμεσα στους Mayorga και Ronaldo, όπου αναγράφεται, ότι ο ποδοσφαιριστής της Juventus πλήρωσε το θύμα $375,000, ώστε αυτή να υπογράψει ένα συμφωνητικό εχεμύθειας.

Το "τιμώμενο πρόσωπο" του εξώφυλλου του FIFA 19 εάν κριθεί ένοχο θα φυλακιστεί, στην οποία περίπτωση η ΕΑ ίσως αναγκαστεί να αλλάξει το εξώφυλλο του παιχνιδιού της, όπως έγινε με τον Ray Rice στο Madden NFL 15.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN GreeceFIFA 19: Ώρα για το πρώτο 'σημαντικό' update του παιχνιδιούΑυτές είναι οι πιθανότητες στα Gold Packs του FIFA 19FIFA 19: Μηδαμινές αλλαγές στα Career Mode και Pro Clubs

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα