E3 2019: Νέα κυκλοφορία του Dragon Quest XI για Nintendo Switch

Με ελάχιστα διαφορετική ονομασία.

Όπως είδαμε στην παρουσίαση της Square Enix και πριν από λίγο και στο Nintendo E3 Direct, το Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, θα κυκλοφορήσει για τα Nintendo Switch με

τη μορφή μιας νέας έκδοσης.

Συγκεκριμένα, το Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age S - Definitive Edition, θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Σώστε τον κόσμο της Erdea από την καταστροφή, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Luminary, ενός εκλεκτού ήρωα, επιλεγμένου από το Yggdrasil.

Αυτή τη φορά, το Definitive Edition του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει χωρίς τη midi-format έκδοση της μουσικής του παιχνιδιού, αλλά με την έκδοση που ηχογραφήθηκε από την ορχήστρα του Koichi Sugiyama. Διαλέξτε ανάμεσα σε αγγλικό και ιαπωνικό voice acting και επισκεφτείτε παλαιότερους κόσμους της σειράς Dragon Quest, διαλέγοντας ανάμεσα σε retro και HD γραφικά.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece (μόνο όταν κοιμάται) και του αρέσει παρέα με τα πρωινά leaks της E3, να έχει δίπλα του ένα ανοικτό μπουκάλι μπύρας, έτσι για να ξεκινήσει καλά η μέρα.

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: Ανακοινώθηκε το Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020E3 2019: Επιβαιώθηκε η κυκλοφορία του νέου Animal Crossing.

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα