E3 2019: Μέλη της ομάδας του Breath of the Wild sequel εμπνέονται από το Red Dead Redemption 2

Τα νεώτερα (σε ηλικία) μέλη έπαιξαν τον τίτλο της Rockstar.

Τα νεώτερα μέλη της ομάδας που εργάζεται στη συνέχεια του Breath of the Wild, έχουν επηρεαστεί από το Red Dead Redemption 2.

Ο Eiji Aonuma, producer στο Zelda, αποκάλυψε την πληροφορία αυτή σε συνέντευξή του στο IGN. Όταν ρωτήθηκε για το ποια παιχνίδια έπαιζαν οι νεαρότεροι

ηλικιακά, από το προσωπικό του Zelda, και πιο συγκεκριμένα τι τους ενέπνευσε, ο Aonuma απάντησε, "[Κάτι] άκουσα πως αρκετός κόσμος έπαιζε Red Dead Redemption 2".

Όταν ρωτήθηκε από που εμπνεύστηκε η ομάδα του Zelda για το open world, απάντησε "Όταν εργαζόμουν πάνω στο Breath of the Wild, o director [Hidemaro Fujibayashi] έπαιζε Skyrim".

Τι παίζει όμως αυτές τις μέρες; Ο Κος Aonuma λέει ότι παίζει το επερχόμενο rhythm-based παιχνίδι Cadence of Hyrule. "Τώρα τελευταία είμαι πολύ απασχολημένος με το Link's Awakening... Οπότε στα διαλείμματα μου παίζω Cadence of Hyrule. Οπότε είμαι υπερφορτωμένος με αρκετό Zelda.

Η Nintendo αποκάλυψε χτες ότι εργάζεται πάνω σε sequel του Breath of the Wild, και λίγο αργότερα μάθαμε ότι δεν έχει σχέση με το Majora’s Mask - για την ακρίβεια είναι ακόμα πιο σκοτεινό.

Η Nintendo αποκάλυψε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Legend of Zelda: Link’s Awakening για το Nintendo Switch.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: Επιστρέφει η γνωστή βοηθός στο Animal Crossing: New HorizonsE3 2019: H Collection of Mana συλλογή έφτασε στην Δυτική αγορά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα