E3 2019: 'Χειμωνιάτικη' κυκλοφορία για το Kingdom Hearts 3 ReMind DLC

Αφού το story δεν λέει να τελειώσει ποτέ, ας ακούσουμε τουλάχιστον την ορχήστρα.

Το νέο ReMind DLC του Kingdom Hearts 3, το οποίο ελπίζουμε θα μας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, που έμειναν αναπάντητα για χρόνια, και το ίδιο το παιχνίδι δεν απάντησε, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο "χειμώνα", όπως δηλώνει η Square Enix.

Η ανακοίνωση έγινε με την κυκλοφορία ενός βίντεο, όπου έγινε λόγος για την προσθήκη νέων σκηνών, που αφορούν την ιστορία του παιχνιδιού,

αλλά και νέες προσθήκες στο gameplay.

Για όσους δεν έχουν ακόμη τελειώσει το Kingdom Hearts III, ακολουθούν spoilers.


Kingdom Hearts 3 ReMind Trailer - Cutscenes
Το trailer του Kingdom Hearts 3 ReMind DLC, για το οποίο μάθαμε για πρώτη φορά μέσα στον Απρίλιο, μας παρουσίασε τις παρακάτω σκηνές: Τον Young Master Xehanort να μιλά με άλλον ένα χαρακτήρα με τη γνωστή ενδυμασία του Organisation XIII, αν και δεν αποκλείεται να ήταν ο Master of MastersΤον Riku να ελέγχεται επιτέλους από τον παίκτη σε μάχη εναντίον κάποιου villain της υπόθεσης (πιθανώς στην τελική μάχη στο Keyblade Graveyard)Τον Roxas να γίνεται playable για πρώτη φορά μετά το Kingdom Hearts II (πιθανώς για την τελική μάχη στο Keyblade Graveyard)Την Aqua να γίνεται playableΤον Sora να κρατά για άλλη μια φορά το Oathkeeper Keyblade και να μπαίνει σε ένα νέο formΜια μυστηριώδη συζήτηση ανάμεσα σε Luxord και Xigbar, που μάλλον εξηγεί την κίνηση του πρώτου στο τέλος της μάχης του εναντίον του Sora
Νέες Gameplay προσθήκες Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αποκλειστικό trailer είχαν όσοι βρέθηκαν στην εμφάνιση του Kingdom Hearts Orchestra: World of Tres στο Los Angeles, Σε αυτό, η Square Enix παρουσίασε την πρόοδο του DLC με σκηνές από αυτό, δείχνοντας παράλληλα περισσότερες περιπτώσεις, όπου ο παίκτης θα ελέγχει τους Roxas, Riku και Aqua.

Ακόμη, η σκηνή όπου ο Sora δείχνει να "αλλάζει" στο νέο form του Oathkeeper γίνεται κατά τη διάρκεια της μάχης στο Scala Ad Caelum, όμως δεν είναι ακόμη γνωστό σε ποιο σημείο της ιστορίας του παιχνιδιού, αποκτά ο Sora ξανά το Oathkeeper.

Kingdom Hearts 3 ReMind DLC Story Details

Η ίντριγκα από το ending του παιχνιδιού συνεχίζεται και εδώ, καθώς ο Young Xehanort μιλάει με κάποιον, που μοιάζει επικίνδυνα με τον Master of Masters, μπλέκοντας επιτέλους περισσότερο το Back χ Cover με τα "σύγχρονα" γεγονότα.

Σε άλλη μια σκηνή, οι Luxord και Xigbar βρίσκονται σε μια συζήτηση, που αιτιολογεί τη συμπεριφορά του Luxord κατά τη μάχη στο Keyblade Graveyard, αλλά ακόμη δημιουργεί περισσότερες ερωτήσεις γύρω από την ταυτότητα του, καθώς αφήνει να εννοηθεί, ότι γνωρίζει "ποιος είναι στα αλήθεια ο Xigbar".

Φτου και βγαίνω. Τα spoilers τελειώνουν εδώ.

Kingdom Hearts Orchestra: World of Tres Performance

Η εμφάνιση της Kingdom Hearts Orchestra από την άλλη μεριά, χάρισε στους θεατές ένα μουσικό ταξίδι σε όλο το franchise, με το πρώτο μισό του show να επικεντρώνεται σε κομμάτια από τα πρώτα παιχνίδια της σειράς, ενώ το δεύτερο συνέχισε χρησιμοποιώντας το musical score του Kingdom Hearts III. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν η εμφάνιση της συνθέτριας Yoko Shimomura, η οποία ξεκίνησε και τελείωσε το show συμμετέχοντας και αυτή στο event.

Για περισσότερα πάνω στο Kingdom Hearts III, ρίξτε μια ματιά στο review του IGN Greece.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece (μόνο όταν κοιμάται) και του αρέσει παρέα με τα πρωινά leaks της E3, να έχει δίπλα του ένα ανοικτό μπουκάλι μπύρας, έτσι για να ξεκινήσει καλά η μέρα.IGN GreeceE3 2019: Νέα EA Originals παιχνίδια από τους δημιουργούς του A Way Out και FeEA Originals - Lost in Random και RustHeartΟ επόμενος DLC χαρακτήρας του Super Smash Bros. Ultimate θα ανακοινωθεί στην E3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα