«Deception»: Η νέα «μαγική» αστυνομική σειρά κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη Nova πολύ κοντά με την Αμερική!

Μαγεία, μυστήριο και εξαπάτηση είναι τα «συστατικά» της νέας αστυνομικής σειράς «Deception», η οποία έρχεται αποκλειστικά, σε Ά τηλεοπτική προβολή και πολύ κοντά με την προβολή της στην Αμερική, στα κανάλια Novacinema, την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 22:00 και κάθε Παρασκευή, στο Novacinema4HD!

Όταν ένα σκάνδαλο καταστρέφει την καριέρα ενός από τους μεγαλύτερους μάγους του κόσμου, του Κάμερον Μπλάκ (Jack Cutmore-Scott), εκείνος
συνεργάζεται με το FBI και εξασκώντας την τέχνη της εξαπάτησης και της ψευδαίσθησης γίνεται ο πρώτος σύμβουλος – μάγος που βοηθά την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις σε φαινομενικά ανεξήγητες υποθέσεις, αποκαλύπτοντας τους πιο πεπειραμένους εγκληματίες.

Τον πρωταγωνιστή Jack Cutmore-Scott, πλαισιώνουν οι Laila Robins και Amaury Nolasco, ενώ ένας από τους παραγωγούς είναι ο γνωστός μάγος David Kwong ο οποίος συντέλεσε και με τις «μαγικές» του γνώσεις στη δημιουργία της σειράς.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ τα νέα επεισόδια μετά την προβολή τους θα διατίθενται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τα απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema
•Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide
•Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata
•Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis
•Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα