Bundesliga: Δείτε τα στιγμιότυπα της 24ης αγωνιστικής (hls)

Bundesliga: Δείτε τα στιγμιότυπα της 24ης αγωνιστικής (hls)gdouskasΚυρ, 03/07/2021 - 22:04

Η 24η αγωνιστική της Bundesliga σίγουρα έχει έντονη ελληνική υπογραφή, καθώς η παρουσία του Δημήτρη Γραμμόζη στον πάγκο της Σάλκε είναι ιστορική για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού για πρώτη φορά Έλληνας προπονητής καθοδηγεί ομάδα που ανήκει στα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 

Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ

4-2
Στη μεγάλη μονομαχία των δύο κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βγήκε νικητής έναντι του Έρλινγκ Χάαλαντ. Με δύο γκολ του 20χρονου Νορβηγού (2’, 9’) οι Βεστφαλοί πήραν σοβαρό προβάδισμα, ωστόσο οι πρωταθλητές το εξανέμισαν. Το χατ-τρικ του Πολωνού (26’, 44’, 90) χάρη στο οποίο έφτασε τα 31 γκολ στο πρωτάθλημα και το γκολ του Γκορέτσκα (88’) όρισαν τη μοίρα της αναμέτρησης. 

Φράιμπουργκ-Λειψία 0-3
Εντυπωσιακό πέρασμα της ομάδας του Νάγκελσμαν από το Φράιμπουργκ. Σημείο κλειδί το 0-1 στο 41΄ από τον Ενκούνκου, τα άλλα δυο γκολ από Σόρλοθ (64΄) και Φόρσμπεργκ (79΄).

Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 0-1
Ένα γκολ ήταν αρκετό για τις «ασπιρίνες» προκειμένου να περάσουν από το «Μπορούσια Παρκ» απέναντι στην ντεφορμέ Μπορούσια που έμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και υπέστη την πέμπτη σερί της ήττα. «Χρυσός» σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σικ στο 76΄.

Χόφενχαϊμ-Βόλφσμπουργκ 2-1
Στραβοπάτημα για τους «λύκους» στο Σίνσχαϊμ, αφού η Χόφενχαϊμ τους ανάγκασε σε ήττα. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος από τους Μπάουμγκαρτνερ (8΄, 1-0), Βέγκχορστ (23΄, 1-1) και Κράμαρικ (41΄, 2-1).

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Στουτγκάρδη 1-1
Μοιρασιά σε ένα δίλεπτο στη Φρανκφούρτη. Η Στουτγκάρδη πήρε προβάδισμα στο 67΄ με τον Καλάϊτζιτς, αλλά δεν το χάρηκε πολύ αφού ο Κόστιτς ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα στο τελικό 1-1.

Χέρτα-Άουγκσμπουργκ 2-1
Ανατροπή στο φινάλε και βαθιά βαθμολογική ανάσα για το σύλλογο της γερμανικής πρωτεύουσας, που απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μπένες άνοιξε το σκορ μόλις στο 2΄, όμως αρχικώς ο Πιόντεκ (62΄) και στο εν συνεχεία ο Λουκεμπάκιο (πεν, 89΄) έδωσαν τη νίκη στους Βερολινέζους.

Κολωνία-Βέρντερ Βρέμης 1-1
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 66ο λεπτό με τον Σάρτζεντ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του Έκτορ στο 83ο λεπτό. Λεπτά συμμετοχής πήρε ο Λημνιός, καθώς ο διεθνής Έλληνας επιθετικός μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης με 27 βαθμούς, ενώ η Κολωνία είναι 14η με 22 βαθμούς και κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Σάλκε-Μάιντς 0-0
Η Σάλκε έμεινε στο 0-0 με τη Μάιντς και βλέπει την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Ήταν ένα βράδυ στο οποίο γράφτηκε ιστορία, καθώς ο Δημήτρης Γραμμόζης  έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κάθεται σε πάγκο ομάδας, που αγωνίζεται σε ένα εκ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στους «βασιλικούς μπλε» με νίκη, μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία και στο «βυθό» της βαθμολογίας με 10, οκτώ πίσω από τα μπαράζ παραμονής.

Αρμίνια Μπιλ.-Ουνιόν Βερ. 0-0
Στο Μπίλεφελεντ η Αρμίνια δεν κατάφερε να πετύχει την έκτη νίκη της, ούσα στη 16η θέση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ, μένοντας στο μηδέν με την Ουνιόν. Σε αναμέτρηση που θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα Αρμίνια και Ουνιόν έμειναν στο μηδέν στο Μπίλεφελεντ για την 24η αγωνιστική της Bundesliga.  Η Ουνιόν πήγε στους 35 βαθμούς και 7η θέση, ούσα στο -4 από το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Αρμίνια είναι 16η με 19 βαθμούς, έχοντας και ματς λιγότερο.
 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΓΕΡΜΑΝΙΑ Μπάγερν Μονάχου και Λειψία συνέχισαν με νίκες για την 24η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος ενώ ο Δημήτρης Γραμμόζης έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Σάλκε. Article publish on Κυρ, 03/07/2021 - 22:04 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα