Bioware: Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Demo του Anthem

"To demo είναι ένα demo. Δεν είναι τεχνικό test."

Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ του Anthem στο PAX West 2018, η Bioware αποκάλυψε ότι demo

του Anthem θα είναι playable την 1η Φεβρουαρίου για Xbox One, PS4 και PC.

To demo αυτό θεωρείται VIP, καθώς πρόσβαση σε αυτό θα έχουν μόνο οι συνδρομητές EA Access και Origin Access, αλλά και εκείνοι που θα κάνουν pre-ordered το Anthem μέχρι την κυκλοφορία του demo.

H Bioware παράλληλα έσπευσε να τονίσει ότι αυτό είναι ειλικρινά ένα demo και όχι κάποιου είδους τεστ, αν και το μέγεθος και το περιεχόμενό του δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Ωστόσο, θα δούμε και alpha αλλά και beta μέχρι τότε, χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες.

Τέλος, μετά από όλα αυτά, είδαμε και το trailer, Our World, My Story, που αποκάλυψε στοιχεία της ιστορία και το πώς οι δράσεις σας θα επηρεάζουν ενεργά τον κόσμο αλλά και το προσωπικό σας story hub στο Fort Tarsis.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Bioware: Το Anthem είναι μια συνεχής εξέλιξη των παλιών της RPG Η BioWare ασχολείται ακόμα με τα Mass Effect και Dragon Age Η BioWare 'καταρρίπτει' τις φήμες περί πιέσεων της EA για τη δημιουργία του Anthem

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα