«A very English Scandal»: Η νέα μίνι αστυνομική σειρά του Στίβεν Φρίαρς, με τους Χιου Γκραντ και Μπεν Γουίσο, έρχεται αποκλειστικά στη Nova!

H νέα μίνι αστυνομική σειρά, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, του δύο φορές υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Στίβεν Φρίαρς, «Α very English Scandal», με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Χιου Γκραντ και τον Μπεν Γουίσο, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά
στα κανάλια Novacinema την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη, στις 22:00, στο Novacinema4HD.

Η σειρά τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του ’60 την εποχή που μόλις έχει αποποινικοποιηθεί η ομοφυλία, όταν ο Τζέρεμι Θορπ (Hugh Grant), ηγέτης του Βρετανικού Κόμματος των Φιλελευθέρων, κατηγορείται από ένα νεαρό μοντέλο τον Νόρμαν Σκοτ ( Ben Whishaw) ότι είχαν συνάψει ερωτικές σχέσεις. Όσο ο Σκοτ απειλεί να τον ξεσκεπάσει, τόσο βαθύτερα μπλέκουν τα νήματα της συνωμοσίας (και της απόπειρας ανθρωποκτονίας που ακολούθησε) για να μην αποκαλυφθεί το σκάνδαλο. Παρόλο που ο Θορπ, μετά τη μακροχρόνια δίκη αθωώθηκε, η ζημιά που προκλήθηκε με τα υπονοούμενα για την σεξουαλική του ζωή ήταν τεράστια και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την πολιτική.

Το «A very English Scandal» απέσπασε πολύ θετικές κριτικές τόσο για την εξαιρετική αναπαράσταση του βρετανικού πολιτικού και κοινωνικού πλαισίου της εποχής, όσο και για τις εντυπωσιακές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.
Keywords
Τυχαία Θέματα