Το τελευταίο αντίο στην Ελένη στο Διδυμότειχο – Στον ανακριτή οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Στις 11:00 θα πουν οι συγγενείς και οι φίλοι το τελευταίο αντίο στην Ελένη Τοπαλούδη στο Διδυμότειχο – Πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκαν στο ανακριτικό γραφείο οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο – Βαρύτατες οι κατηγορίες σε βάρος τους, αρνείται τα πάντα ο 21χρονος

Νωρίς το πρωί η σορός της άτυχης φοιτήτριας μεταφέρθηκε από την Αλεξανδρούπολη στο Διδυμότειχο. Στις 11.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Διδυμότειχο

θα γίνει η κηδεία της. Η Ελένη είχε προγραμματίσει σε λίγες ημέρες, στις 16 του μήνα, να επιστρέψει στο σπίτι της για τις γιορτές. Δυστυχώς η οικογένειά της υποδέχθηκε το σώμα της μέσα σε ένα λευκό φέρετρο.

Λίγο πριν τις 08:00 ο 19χρονος και ο 2ς1χρονος που έχουν συλληφθεί ως οι δράστες της άγριας δολοφονίας οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας.

Σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό.

Ο 21χρονος αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ωστόσο με βάση την περιγραφή που φέρεται να έδωσε ο 19χρονος στους Λιμενικούς όλα έγιναν στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου.

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο με σίδερο και στη συνέχεια ενώ ήταν σε άσχημη κατάσταση και εκλιπαρούσε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο οδηγήθηκε στην παραλία όπου οι φερόμενοι ως δράστες την πέταξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Πηγή : newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα