Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Χαμός» για το ντέρμπι! Άνοιξαν και το πάνω διάζωμα στο ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ συγκεντρώνει τα «βλέμματα» των φιλάθλων ενόψει της 9ης αγωνιστικής της Superleague και η αυξημένη ζήτηση για τα εισιτήρια οδήγησε την «πράσινη» ΠΑΕ να ανοίξει
και το πάνω διάζωμα του σταδίου.

Στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, οι φίλοι του Τριφυλλιού αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» και ήδη γίνεται… χαμός, για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ.

Στην «πράσινη» ΠΑΕ υπάρχουν προσδοκίες ακόμη και για πάνω από 40.000 οπαδούς της ομάδας στο γήπεδο και με βάση την προπώληση των εισιτηρίων, αποφασίστηκε να ανοίξει και το πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου, με τις εν λόγω θύρες να είναι ήδη διαθέσιμες για το κοινό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης για τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (3/11, 19.00) και προκειμένου να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον φίλαθλο κόσμο, θέτει σε κυκλοφορία εισιτήρια και για τις θύρες 10, 14, 16 του Ολυμπιακού Σταδίου. Στη θύρα 10 η τιμή εισιτηρίου είναι 30 ευρώ, στη θύρα 14 είναι 15 ευρώ και στη θύρα 16 είναι 10 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι μπορούν να να προμηθευτούν εισιτήριο ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριο σας) και με φυσική παρουσία σήμερα στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» έως τις 5.30 μ.μ. και αύριο, ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» 11.00- 19.00, της εισόδου στη Λεωφόρο Κύμης 13.00-19.00 και της Βορειοανατολικής εισόδου στο ΟΑΚΑ (Λ. Κηφισίας) 14.00-19.00″.

Πηγή : newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα