Οκτώ από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία-φούσκες στον κόσμο

Η μόδα στον τομέα της διαμονής και της φιλοξενίας, όλο και ανανεώνεται με το πέρασμα των χρόνων. Οι ξενοδόχοι αναζητούν νέους και πρωτότυπους τρόπους προσέλκυσης πελατών, και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει πολύ καλά.

Δωμάτια από πάγο, δενδρόσπιτα και πλωτά ξενοδοχεία δίνουν τη σκυτάλη σε μια νέα τάση που ομολογουμένως εντυπωσιάζει ευχάριστα. Ο λόγος για τα δωμάτια- κάψουλες από φουσκωτούς θόλους, μια άκρως φουτουριστική πρόταση που κερδίζει το κοινό με την πρωτότυπη σύλληψή της.

Οι

διάφανοι «τοίχοι» δίνουν την εντύπωση ότι ο έναστρος ουρανός είναι το όριό τους, δίνοντας την δυνατότητα σε όσους τα επισκεφτούν να βιώσουν μια σπάνια εμπειρία διαμονής.

Campera Hotel Burbuja, Μεξικό

Σε ένα βουκολικό σκηνικό με αμπέλια ολόγυρά του, το Campera Hotel Burbuja και τα δωμάτια- φυσαλίδες του, στην Valle de Guadalupe στο Μεξικό, μοιάζουν να βγήκαν από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται το καθένα από αυτά χωράει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο με ζεστό νερό, ενώ διαθέτει ποιοτικά λευκά είδη και προϊόντα περιποίησης, καθώς και μίνι μπαρ με τοπικά κρασιά. Στα εντυπωσιακά σημεία του η αλλαγή στο χρώμα του φωτισμού το βράδυ.

Τιμή: Από 162 ευρώ

Bubbletent, Αυστραλία

Από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία των συγκεκριμένων φουσκωτών θόλων είναι το γεγονός ότι έχουν απρόσκοπτη θέα στη μεγάλη και καταπράσινη κοιλάδα Capertee και βρίσκονται σε ένα απομονωμένο σημείο στην Αυστραλία, 200 χλμ. από το Σύδνεϋ.

Το Bubbletent αποτελείται από τρεις, μόλις, θολωτές τέντες με εξωτερικό ντους, ειδική κατασκευή θέρμανσης, κρεβάτι που δίνει την αίσθηση ότι αιωρείστε από τον ουρανό και τηλεσκόπιο για παρατήρηση των αστεριών.

Τιμή: Από 325 ευρώ

Bubble Lodge Ile aux Cerfs, Μαυρίκιος

Τα φουσκωτά δωμάτια του Bubble Lodge Ile aux Cerfs βρίσκονται στο Μαυρίκιο και προσεγγίζονται μόνο από θαλάσσης, οπότε η απόλυτη ιδιωτικότητα που προσφέρουν, συγκαταλέγεται και στα βασικά ατού του. Περιβαλλόμενα από ψηλά δέντρα και πάνω σε ξύλινα decks, είναι εκπληκτικά ευρύχωρα με σαλόνι και άνετο υπνοδωμάτιο, ενώ διαθέτουν ιδιωτική τουαλέτα και ντουζιέρα κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Οι γήινες αποχρώσεις και τα φυσικά υφάσματα, εναρμονίζονται ιδανικά με το περιβάλλον ολόγυρά τους, ενώ οι ανέσεις πεντάστερου ξενοδοχείου –όπως η υπηρεσία του προσωπικού μπάτλερ– εντυπωσιάζουν.

Τιμή: Από 449 ευρώ

5 Million Star Hotel, Ισλανδία

Μέσα σε ένα ονειρικό σκηνικό στην Ισλανδία, οι «φούσκες» του 5 Million Star Hotelδημιουργήθηκαν με σκοπό να δώσουν την δυνατότητα στους επισκέπτες τους να τους πάρει ο ύπνος παρακολουθώντας τα μαγευτικά χρώματα του Βόρειου Σέλας. Συνολικά εννιά φουτουριστικές κάψουλες αποτελούν το δυναμικό του ξενοδοχείου, η διαμονή στις οποίες διατίθεται μόνο μέσα από τα οργανωμένα tours μέσω του site της επιχείρησης.

Τιμή: Από 435 ευρώ

Bubble Hotel Bali, Ινδονησία

Με γνώμονα την πλήρη ιδιωτικότητα, το Bubble Hotel Bali δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει άκρως ρομαντικές βραδιές μακριά από όλους και απ’ όλα. Η ακριβής τοποθεσία του δίνεται μόνο κατόπιν οριστικής κράτησης, ενώ απέχει περίπου 40 χλμ. από το χωριό Κανγκού, στη νότια ακτή του Μπαλί.

Οι διάφανοι «τοίχοι» των φυσαλίδων του προσφέρουν άπλετη θέα στα νερά του Ινδικού Ωκεανού, καθώς και τον έναστρο ουρανό κατά την διάρκεια της νύχτας. Διατίθενται τρεις διαφορετικοί τύποι δωματίων, για να επιλέξει ο καθένας αυτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Στις υπηρεσίες που μπορεί να ζητήσει κάποιος συγκαταλέγονται τα δείπνο, τηλεσκόπιο, παιχνίδια ακόμη και φωτογράφιση!

Τιμή: Από €88 ευρώ

Bubble Lodge, Bois Cheri, Μαυρίκιος

Σε ιδανική τοποθεσία και σε πλήρη αρμονία με το τροπικό περιβάλλον γύρω του, το Bubble Lodge, Bois Cheri στον εξωτικό Μαυρίκιο (17 χλμ. από το αεροδρόμιο του νησιού) προσφέρει ονειρική διαμονή με πλουσιοπάροχες ανέσεις.

Συνδυάζοντας το πρωτότυπο concept με τις παροχές που έχει ανάγκη ο σύγχρονος ταξιδιώτης, πρόκειται για ένα οικοτουριστικό κατάλυμα που λειτουργεί με την λιγότερη δυνατή ενέργεια. Ξύλινα έπιπλα, γήινες αποχρώσεις και φυσικά υφάσματα φέρνουν το εξωτερικό περιβάλλον στο ιδιωτικό καταφύγιο του επισκέπτη.

Τιμή: Από 359 ευρώ

Hotel Aire de Bardenas, Ισπανία

Αν και τα περισσότερα καταλύματα της λίστας προωθούν περισσότερο την ιδιωτικότητα και την αυτονομία, το Hotel Aire de Bardenas, σε ένα ερημικό τοπίο δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Bardenas στη Navarra, στην Ισπανία, καλεί τους ταξιδιώτες να το επισκεφτούν οικογενειακώς ή με την παρέα τους και να επιδοθούν στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που διοργανώνει –από γιόγκα και μασάζ, μέχρι οινογευσίες, τουρ με segway και εκδρομές σε ελαιώνες.

Τιμή: Από 290 ευρώ

Beach Bubble Finolhu, Μαλδίβες

Στο νησί Finolhu στις εξωτικές Μαλδίβες το Beach Bubble προσφέρει μια one of a kind εμπειρία διαμονής μέσα στη φύση. Σε μια απομονωμένη αμμώδη παραλία, λοιπόν, μακριά από όλους και από όλα, το συγκεκριμένο «δωμάτιο» διατίθεται μόνο σε ζευγάρια και μόνο για μία βραδιά μέσα από το πακέτο «Dream Experience», το οποίο περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση για δύο, ιδιωτικό μπάρμπεκιου και πρωινό στην ακρογιαλιά.

Σε έναν χώρο που έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, ο επισκέπτης απολαμβάνει πολυτελείς υπηρεσίες και ανέσεις υψηλών standards, που δεν θα πίστευε ότι μπορεί να συναντήσει σε ένα τέτοιο δωμάτιο.

Τιμή: Από 525 ευρώ

Πηγή : newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα