Η Jennifer Aniston και Courteney Cox θα γίνουν ξανά κουμπάρες!

Χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια! Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox είναι φίλες από τότε που υποδύονταν την Rachel και την Monika στην επιτυχημένη σειρά των 90’s, Friends. Οι δύο διάσημες ηθοποιοί διατηρούν μία στενή φιλία τα τελευταία 20 χρόνια, η οποία θα επισφραγιστεί (για δεύτερη φορά) με μία κουμπαριά. Να θυμίσουμε πώς η Courtney ήταν κουμπάρα στο γάμο της Jennifer

με τον πρώην σύζυγό της Justin Theroux, το 2015.

Αυτή την φορά, όμως, η Jennifer είναι εκείνη που θα παντρέψει την Courteney! Η χολιγουντιανή σταρ θα γίνει κουμπάρα στο γάμο της καλύτερης φίλης της και πρώην συμπρωταγωνίστριά της, η οποία πρόκειται να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι τον αγαπημένο της και κιθαρίστα του συγκροτήματος Snow Patrol, Johnny McDaid.

«Η Courteney δεν θα ήθελε να πάει στην εκκλησία χωρίς να έχει τη Jennifer στο πλευρό της. Η φιλία τους είναι πολύ δυνατή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα Metro. Η 52χρονη ηθοποιός θα παντρευτεί στην πατρίδα του μελλοντικού συζύγου της, τη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ στη συνέχεια, το ζευγάρι θα ταξιδέψει στο Malibu της Καλιφόρνια όπου και θα διαβάσουν τους όρκους τους για δεύτερη φορά, σε τελετή που θα γίνει δίπλα στη θάλασσα.

Πηγή : newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα