Ατρόμητος: Επικός Ουάρντα! «Ι’ m not a ψώνιο» και τραγούδι

Ο Αμρ Ουάρντα είχε τρελά κέφια μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ, με το οποίο χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ατρόμητο. Ο Αιγύπτιος άσος είπε επικές ατάκες, μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Τρίτη.

«I’ m not ψώνιο», «πονούσα στο δεξί, γι’ αυτό σούταρα με το αριστερό», ήταν μερικές από τις ατάκες του Ουάρντα, μετά το

τέλος του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

«Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο μας. Έδωσα τα πάντα σήμερα, γι’ αυτό που συνέβη προ ημερών. Δεν ξέρω γιατί, αν είναι εξαιτίας του ποδοσφαίρου. Αγαπώ τους ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα, εδώ είναι η δεύτερή μου χώρα. Δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο, είναι άδικο. Είμαι καλός τύπος. Έδωσα τα πάντα σήμερα με την ομάδα. Πριν από το γκολ είχα πρόβλημα στο δεξί πόδι, γι’ αυτό σούταρα με το αριστερό. Έβαλα ένα ωραίο γκολ όχι για εμένα, για την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Ουάρντα.

Για το αν ο πανηγυρισμός του ήταν απάντηση σε όσα έγιναν προ ημερών:

«Ναι. Μερικοί άνθρωποι από την ΑΕΚ νόμιζαν ότι ήταν γι’ αυτούς, αλλά το εξήγησα στον προπονητή τους και το κατάλαβε. Μου είπε ότι έχω δίκιο. Βλέπετε, αυτό πρώτη φορά συνέβη στη ζωή μου και έξω από τη χώρα μου. Ήταν κάτι κακό, αλλά τέλειωσε. Ήταν μόνο δύο αυτοί που πήγαν να με πειράξουν, όλοι με αγαπάνε εδώ. Όλα καλά. Ό,τι και αν έγινε, από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο πέρασε, κανένα πρόβλημα. Ήμουν αγχωμένος σήμερα, αλλά ευχαριστώ τον Θεό για όλα».

Για το αν δέχτηκε μηνύματα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σκοράρει σε βάρος της ΑΕΚ:

«Η Θεσσαλονίκη νομίζω ότι είναι πολύ χαρούμενη σήμερα, ειδικά μετά από ό,τι συνέβη χθες. Τώρα παίζω για τον Ατρόμητο. Αυτή η ομάδα με έχει βοηθήσει. Παίζω το ποδόσφαιρό μου».

– Για το γεγονός ότι δέχτηκε συγχαρητήρια από τον Χιμένεθ μετά το φάουλ στο δοκάρι:

«Εκτέλεσα δύο φάουλ. Το ένα πήγε στο δοκάρι, το άλλο δίπλα από το δοκάρι. Και το τρίτο σουτ το οποίο έκανα και μπήκε, πάλι κοντά στο δοκάρι πήγε. Ήμουν και τυχερός. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Πήραμε ένα βαθμό και είναι καλός απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Έχουμε χάσει μόνο δύο ματς. Νικήσαμε 0-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, νικήσαμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είναι χαρούμενοι που ΑΕΚ και Ολυμπιακός πήραν βαθμό από εμάς στα ματς του β’ γύρου».

– Για το ότι μετά το ματς πήγε και χαιρέτησε παιδάκια που κρατούσαν σημαία της Αιγύπτου:

«Ήταν από την Αίγυπτο. Ήρθαν να με υποστηρίξουν και έπρεπε να πάω. Ήταν μικρά παιδιά που ήρθαν για εμένα και έπρεπε να πάω να τους μιλήσω. Δεν είμαι ψώνιο… Τους έδειξα σεβασμό».

-Για το αν περιμένει να είναι μέλος της Αιγύπτου στο φιλικό με την Ελλάδα:

«Θα είμαι εκεί και στο Μουντιάλ. Ο κ. Κούπερ με αγαπάει γιατί δουλεύω σκληρά και κάνει όσα θέλει».

– Δεν είσαι ψώνιο, όπως είπες, αλλά τραγουδάς πολύ ωραίο το «Μελαχρινάκι» σε πολύ καλά ελληνικά; Θέλεις να το τραγουδήσεις τώρα για τον κόσμο του Ατρόμητου;

«Τώρα θέλω να κοιμηθώ. Τι sing φίλε; 90 λεπτά και τώρα sing; Μετά το τέλος της Super League θα τραγουδήσω. Η φωνή μου δεν είναι καλή. Τώρα θα παίξω μπάλα, μετά Μουντιάλ και μετά τραγούδι…».

Ο Ουάρντα είχε, βέβαια, τρελά κέφια και τραγούδησε στην κάμερα.

Πηγή : newsit.gr

The post Ατρόμητος: Επικός Ουάρντα! «Ι’ m not a ψώνιο» και τραγούδι appeared first on NewsVoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα