11 απίστευτα Air Jordan που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2021

Το 2020 ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για τα Air Jordan, καθώς είδαμε πάρα πολλά μοντέλα με το κλασικό λογότυπο Jumpman λογότυπο να κυκλοφορούν, τα περισσότερα από τα οποία έγιναν ανάρπαστα και εξαφανίστηκαν αμέσως από τα ράφια. Και ενώ αναμένουμε το επετειακό Air Jordan 11 να κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου, μόλις ανακαλύψαμε ότι η Jordan Brand έχει πολλούς άσσους στο μανίκι της για το επόμενο έτος.

Σήμερα η μάρκα έκανε χαρούμενους πολλούς sneakerheads, καθώς αποκάλυψε επίσημα την Spring

2021 ρετρό συλλογή της, δίνοντας μας μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε την επόμενη χρονιά. Η νέα συλλογή βασίστηκε στην Holiday 2020 ρετρο συλλογή της μάρκας και περιλαμβάνει “φρέσκιες” επαναλήψεις των Air Jordan 1, 4 και 5, το πρώτο γυναικείο Air Jordan 9 και πολλά άλλα.

Nike

Το highlight της συλλογής είναι το κλασικό μοντέλο Air Jordan 1, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματισμούς. Το πρώτο είναι το Air Jordan 1 “University Blue”, το οποίο διαθέτει ένα γαλάζιο χρώμα, όπως αυτό που είχαν οι φανέλες του UNC που έπαιξε ο Τζόρνταν στο κολέγιο. Στη συνέχεια έχουμε το ασημί μοντέλο Air Jordan 1 “Gold Toe”, το οποίο άν και γυναικείο, θα διατεθεί και σε μεγαλύτερα μεγέθη. Τέλος έχουμε το Air Jordan 1 Retro Hi OG, το οποίο ενσωματώνει πολλά στοιχεία σχεδίασης από προηγούμενα μοντέλα Air Jordan 1 και διαθέτει τους χρωματισμούς Volt, University Gold και Sail.

Nike

Nike

Στην συνέχεια έχουμε τα μοντέλα Air Jordan 3s, Air Jordan 4s και Air Jordan 5s. Το Air Jordan 3 “Cool Gray” επιστρέφει για πρώτη φορά από το ντεμπούτο του 2007, και εκτός από την γκρι βάση διαθέτει πορτοκαλί και κόκκινες πινελιές.

Nike

Το Air Jordan 4 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, με το πρώτο μοντέλο να διαθέτει την χρωματική παλέτα “University Blue”, ενώ το δεύτερο θα είναι ένα γυναικείο μοντέλο, το οποίο διαθέτει μαύρες και πορτοκαλί πινελιές και υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των διαστημικών στολών.

Nike

Nike

Συνεχίζουμε με το εντυπωσιακό OG Air Jordan 5 “Black Metallic”, αλλά και μια ενημερωμένη έκδοση του κλασικού Air Jordan 5 “Stealth” από το 2006.

Nike

Nike

Την συλλογή ολοκληρώνουν δύο Air Jordan 9s και ένα Air Jordan 13. Το πρώτο Air Jordan 9 διαθέτει ένα μαύρο και γκρι επάνω μέρος με πινελιές “University Gold”, ενώ το δεύτερο είναι το πρώτο γυναικείο Air Jordan 9 και διαθέτει την φράση “Change the World” στην φτέρνα. Τέλος, το Air Jordan 13 διαθέτει ένα λευκό δερμάτινο καπιτονέ επάνω μέρος και τον χρωματισμό “Starfish Orange” που είδαμε στο Air Jordan 1 “Shattered Backboard” το 2015.

Nike

Nike

Nike

Η συλλογή της Jordan Brand, Spring 2021, θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στην ιστοσελίδα της Nike τον Ιανουάριο του 2021.

www.perpetual.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα