Διαγωνισμός: Κερδίστε το best-seller Wonder (Θαύμα) της Raquel Jaramillo

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το Newsmag σας κάνει δώρο 1 αντίτυπο του βιβλίου… για να γίνεται συνοδηγοί στο εκπληκτικό ταξίδι του Auggie και να ανακαλύψετε ότι τα “θαύματα” μπορούν να μας ενώσουν όλους, ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο να τα δούμε από την αρχή.

Το Wonder αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου best-seller παιδικού μυθιστορήματος της Raquel Jaramillo, το οποίο η συγγραφέας έγραψε με το ψευδώνυμο R.J. Palacio, εμπνευσμένη από ένα πραγματικό περιστατικό το οποίο έζησε με τον τρίχρονο γιο της.

Η υπόθεση αφορά τη ζωή ενός παιδιού της

πέμπτης δημοτικού, του Auggie Pullman, ο οποίος έχει δυσπλασία στο πρόσωπό του και για να την διορθώσει έχει υποστεί πολλαπλές επεμβάσεις. Πρωταγωνιστής στο ρόλο αυτό είναι ο ταλαντούχος Jacob Tremblay, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο Hollywood ύστερα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην υποψήφια για Oscar ταινία “Room”. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Owen Wilson, η Julia Roberts, η Mandy Patinkin και ο Daveed Diggs.

Για να διεκδικήσετε το βιβλίο, κάντε like στη σελίδα, share και mention φίλους σας στα σχόλια για να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, ημέρα κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους και ο νικητής θα ειδοποιηθεί με direct message.

Κάντε κλικ στο facebook εδώ

#διαγωνισμός #βιβλίο #Wonder #Θαύμα #N #Newsmag

Tags: Raquel Jaramillo, Wonder, διαγωνισμός, Θαύμα

The post Διαγωνισμός: Κερδίστε το best-seller Wonder (Θαύμα) της Raquel Jaramillo appeared first on Newsmag.

Keywords
Τυχαία Θέματα