16 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

09:19 16/1/2019 - Πηγή: Newsmag

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο εντείνει την καταναλωτική σου διάθεσηκαι οξύνει τα αντανακλαστικά σου απέναντι σε όποιον/α διεκδικεί τα κεκτημένα σου, ωστόσο θα πετύχεις πολλά περισσότερα, αν ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης και της διπλωματίας. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει ενώπιον προσώπων που δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η

Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η κι εκεί που φέρεσαι διπλωματικά ή συμβιβαστικά μπορεί ξαφνικά να γίνεις απόλυτος/η, δίνοντας τελικά μια μπερδεμένη εικόνα για το τι πραγματικά ζητάς. Προσπάθησε ακόμη να μην άγεσαι και φέρεσαι από τα καπρίτσια των άλλων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει σε κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, είτε στα προσωπικά, είτε στα εργασιακά σου, τις οποίες θα πρέπει να διαλευκάνεις άμεσα, χρησιμοποιώντας τις προσβάσεις σου σε κάθε πηγή πληροφόρησης Επιπλέον βέβαια, καλείσαι να μην αμελήσεις ζητήματα υγείας, αφού θα τα βρεις μπροστά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και στην αρνητική της εκδοχή μπορεί να συμβάλλει σε παρεξηγήσεις με «κολλητούς/ες», που ίσως να μην συμμερίζονται τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα ή να μην συμφωνείς εσύ με την στάση που κρατάνε.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει τις αρετές μα και τα ελαττώματά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αναλάβεις δράση σε καθεστώς ανταλλαγής κατηγοριών ή απόδοσης ευθυνών, αλλά όταν η άμιλλα αντικαθιστά την αντιδικία, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να εμπλουτίσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κι από ό,τι φαίνεται αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την ανταλλαγή απόψεων με γνωστούς/ες, που πάντα θα έχουν… κάτι να σου πουν, καλό είναι ωστόσο να μην αναλωθείς μόνο σε σχόλια και κουτσομπολιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ρυθμίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, έχοντας σαν κύριο «όπλο» την συνεννόηση και την διπλωματία, αφού μόνον με έναν τέτοιο τρόπο θα καταφέρεις να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»! Επιπλέον, ενδέχεται να ασχοληθείς και με μια υπόθεση ενός συνεργάτη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και επειδή «ο τροχός της τύχης» γυρίζει πολύ γρήγορα, μην χάσεις τον χρόνο σου με άσκοπες διαπραγματεύσεις και στόχευσε στην ουσία του θέματος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς στις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια πρόσκαιρη, αλλά αποτελεσματική συμμαχία, για να ξεπεράσεις εύκολα ό,τι σου… φράζει τον δρόμο! Επιπλέον όμως, είναι σκόπιμο να μην υπερτιμήσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις για την υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καθιστά βασική προτεραιότητα στις προτιμήσεις των άλλων αλλά και την «ψυχή» της παρέας, δεν έχεις λοιπόν παρά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Αν βέβαια έχεις παιδιά μπορεί να προβληματιστείς από τα «κατορθώματά» τους, αλλά… τέλος καλό, όλα καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο προκαλεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάτι που μπορεί να σε αναστατώσει προσωρινά, αλλά τελικά θα είναι για καλό. Επιπλέον, μπορεί να αναδείξει ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που θεωρούσες λήξαν αλλά πρέπει να το διαπραγματευτείς εκ νέου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου, αλλά και να βάλεις με… τρόπο στην θέση του έναν γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο, που σε σχολιάζει ή ανακατεύεται στην ζωή σου. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

The post 16 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις appeared first on Newsmag.

Keywords
Τυχαία Θέματα