Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

07:46 7/7/2020 - Πηγή: Mononews

Τι προβλέπουν τα άστρα σήμερα; Ποιος τομέας ευνοείται για κάθε ζώδιο και ποιος «δοκιμάζεται»;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

(Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Κριός

Σήμερα μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την μέρα σας! Όσοι από σας έχετε προγραμματίσει διάφορες δράσεις, ίσως να σκεφτείτε να τις αναβάλετε για να γευτείτε επιτέλους την απόλυτη ηρεμία της μέρας αυτής. Συνιστάται να αποφύγετε επιδιορθώσεις, κατασκευές και κάθε τι που απαιτεί έντονη προσπάθεια, καθώς και διαπραγματεύσεις κάθε είδους, καθώς ο Ερμής γυρίζει σήμερα ανάδρομος

και δεν θα σας βγει τίποτε όπως το θέλετε. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχική και σωματική ξεκούραση και ανασυγκρότηση σας.

Ταύρος

Μην περιμένετε σήμερα να ξεχωρίσετε μέσα στα πλήθη. Ας ελπίζουμε ότι η «εξαφάνιση» σας αυτή θα είναι ηθελημένη… Θα φανείτε όμως τυχεροί σε μια ενδεχόμενη εκδρομή! Είναι η ιδανική μέρα να ανακαλύψετε μια νέα δραστηριότητα για τον ελεύθερο χρόνο σας ή θα σας έρθει μια ιδέα για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Εάν παρόλα αυτά δεν έχετε διάθεση να εγκαταλείψετε το σπίτι σας, αφιερώστε τον χρόνο σας, διευρύνοντας τους ορίζοντες σας μέσα από πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο ή σε κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο. Το βραδάκι ωστόσο ετοιμαστείτε για απρόσκλητους επισκέπτες…

Δίδυμος

Θα περάσετε την μέρα σας μέσα στην απάθεια και την απραγία σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, μέχρις του σημείου να εκνευριστείτε με τον εαυτό σας, αλλά δεν θα μπορέσετε να αποτινάξετε την μιζέρια από επάνω σας. Όσοι από εσάς έχετε προγραμματίσει δράσεις που απαιτούν έντονη ενέργεια για σήμερα, θα φάτε τη μισή σας μέρα, προσπαθώντας να μαζέψετε το κουράγιο σας και να σηκωθείτε από τον καναπέ… Και σα να μην φτάνει αυτό, το βραδάκι ενδεχομένως να σας έρθουν απρόσκλητες επισκέψεις. Όσοι του ζωδίου σας έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια ρομαντική σχέση, ίσως θα ήταν σκόπιμο να σκεφτείτε σοβαρά, εάν αξίζει τον κόπο η διατήρηση της.

Καρκίνος

Θα πρέπει να αποφύγετε να λάβετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες σήμερα, γιατί οι διαφωνίες ως προς το σχέδιο δράσης θα σας κουράσουν χωρίς λόγο και θα οδηγήσουν το όλο εγχείρημα σε πλήρη αποτυχία. Αφιερώστε το χρόνο σας στην οικογένεια σας, επισκεφτείτε ένα γηραιό συγγενή σας ή περάστε δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να δεχτείτε το φλερτ ενός προσώπου που δεν υπολογίζατε.

Λέων

Επενδύστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας σήμερα και ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά και σας χαλαρώνουν. Αφιερώστε χρόνο στην κουζίνα, εάν σας ευχαριστεί, δοκιμάζοντας καινούργιες συνταγές, ασχοληθείτε με ένα καινούργιο χόμπι, αλλάξτε το στιλ σας ή επενδύστε στην μάθηση νέων πραγμάτων και δεξιοτήτων. Ακόμη και εάν θέλετε να γυμναστείτε λίγο για να ξεπιαστείτε, αποφύγετε την βαριά προπόνηση και την καταπόνηση του σώματος σας. Σημαντικό είναι, με ότι και αν ασχοληθείτε, να σας ευχαριστεί και να μη σας καταπονεί!

Παρθένος

Δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η μέρα σας, καθώς θα βιώσετε μια απογοήτευση και βαθιά θλίψη από κοντινά σας πρόσωπα με τον Δία και τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία. Ένα ταξίδι που μπορεί να σχεδιάζατε με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή έναν μακροχρόνιο φίλο θα ακυρωθεί με γελοίες προφάσεις και δικαιολογίες. Αντί να ταλαιπωρείτε την ψυχή σας, αφιερώστε τη μέρα σας στο πώς να περάσετε εσείς και τα αγαπημένα σας άτομα καλά. Βρείτε μια καινούργια ασχολία για τον ελεύθερο σας χρόνο και χαθείτε για λίγο στον κόσμο σας…

Ζυγός

Σήμερα ίσως θα πρέπει να υποδυθείτε ένα ασυνήθιστο ρόλο, να κάνετε κάτι που ξεφεύγει κατά πολύ του χαρακτήρα σας. Με πολύ χιούμορ και θετική σκέψη θα περάσει και αυτό. Η μέρα επίσης δεν ενδείκνυται για δραστικές αλλαγές στην προσωπική ή συναισθηματική σας ζωή, καθώς η απομάκρυνση του παραμικρού από τον χώρο ή από την ζωή σας θα αφήσει ένα αίσθημα κενού που δεν θα μπορέσετε να το αναπληρώσετε εύκολα.

Σκορπιός

Αποφύγετε να συμβουλεύσετε συγγενείς, φίλους ή γείτονες σήμερα, γιατί όσοι ακολουθήσουν την συμβουλή σας θα περάσουν των παθών τους τον τάραχο… Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αφήστε τους υπόλοιπους να βρουν την άκρη μόνοι τους. Όσοι από εσάς σκοπεύουν να φύγουν σύντομα για διακοπές, συνιστάται να ελέγξετε τις κρατήσεις σας και όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας, καθότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα απρόοπτα στα ταξίδια είναι συνηθισμένα. Το βράδυ είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείτε τον έρωτα σας ή να κάνετε ένα συμβολικό δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Τοξότης

Η μέρα σας θα έχει μεικτά συναισθήματα, κάποια χαράς και κάποια πικρίας και απογοήτευσης. Την χαρά μπορεί να την πάρετε από μια παλιά σας σχέση, που θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Από την άλλη, τα σχόλια και οι πράξεις ενός ηλικιωμένου συγγενούς σας θα σας απογοητεύσουν και θα σας πικράνουν. Για τους νεαρούς του ζωδίου σας, που είστε προσκολλημένοι στους γονείς σας, ίσως και λόγω ανάγκης, θα πρέπει σήμερα να κάνετε πίσω και να ακούσετε την άποψη τους, εάν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο την θέση σας στην οικογενειακή εστία.

Αιγόκερως

Αφιερώστε σήμερα τη μέρα σας στην ξεκούραση σας, καθώς σας περιμένει ια απαιτητική εβδομάδα! Ίσως να προτιμήσετε να μείνετε σπίτι, ενδεχομένως και με μια μικρή παρέα φίλων και να περάσετε χαλαρά την μέρα σας. Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι αλλά αναζητάτε το ταίρι σας, σκεφτείτε σοβαρά ο ενδεχόμενο να βγείτε το βραδάκι. Όχι τίποτε έντονο, ούτε ακραίες κραιπάλες. Βγείτε απλά, κυκλοφορήστε, και αφήστε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του. Γιατί κλεισμένους στο σπίτι, ποιος θα σας βρει…

Υδροχόος

Θα είστε εξαιρετικά αφηρημένοι κατά τη διάρκεια της μέρας, με αποτέλεσμα ή να ψάχνετε συνεχώς διάφορα πράγματα ή να χάσετε πραγματικά κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό. Σε γενικές γραμμές, η Κυριακή αυτή δεν έχει στο μενού της ούτε δράματα, ούτε κλάματα, ούτε όμως και χαρές και πανηγύρια. Κάποιο δικό σας άτομο όμως θα βιώνει σημαντικά προβλήματα συναισθηματικής φύσης. Εάν έχετε την διάθεση, προσπαθήστε να το βοηθήσετε ή να το παρηγορήσετε, μην ακυρώνετε όμως τα δικά σας σχέδια για την μέρα.

Ιχθείς

Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την υποστήριξη κάπων αγαπημένων σας προσώπων, με τις παράλογες απαιτήσεις, τα τελεσίγραφα και τις παραξενιές σας. Γι αυτό, πριν γκρεμίσετε το σύμπαν γύρω σας, αναρωτηθείτε: πρόκειται για κάτι πραγματικά σημαντικό ή είναι μια ιδιοτροπία της στιγμής; Η συμβουλή της ημέρας είναι, να καταπιέσετε λίγο το συναίσθημα και να αφήσετε την λογική να βγει μπροστά. Εάν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με την καθαριότητα, με τον καλλωπισμό σας, να κάνετε κάποια ψώνια ή μια σύντομη επίσκεψη σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο, η μέρα δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα