Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δεν συνιστάται να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους άλλους. Υπάρχει ο κίνδυνος ένα άτομο που θεωρείς απόλυτα έμπιστο, να τις οικειοποιηθεί. Προσοχή επίσης στις προσωπικές σου υποθέσεις! Δεν πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς όσα ακούς, ούτε να ενθουσιάζεσαι με υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις

σκέψεις σου και επεξεργαστείς με ηρεμία τα γεγονότα της μέρας, πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου στις επαφές σου με τους γύρω σου. Υπάρχει κίνδυνος να πληγώσεις κάποιον με ανάρμοστα αστεία, με σχόλια ή με τον κυνισμό σου. Το απόγευμα αυξάνει την πιθανότητα μιας απροσδόκητης αλλαγής στη ζωή σου. Ίσως ένας μακροχρόνιος εχθρός να γίνει ξαφνικά φίλος, ένας παλιός οφειλέτης θα ξαναεμφανιστεί ή μια προηγούμενη ερωτική σου σχέση να σου ζητήσει μια ακόμη προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα ίσως να αισθανθείς την ανάγκη να στρέψεις τους προβολείς επάνω σου. Υπάρχει ωστόσο ο κίνδυνος, η δίψα σου για καταξίωση να προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις ή θα θεωρηθεί από τους άλλους αρκετά μεροληπτικό και εγωκεντρικό. Αυτή η μέρα είναι κατάλληλη να εμπλακείς σε δημιουργική εργασία, να κάνεις πειραματισμούς σε διαπροσωπικές σχέσεις ή να προβείς σε αγορές μικρών αντικειμένων. Υπάρχει η πιθανότητα να λάβεις ενθαρρυντικά μηνύματα σχετικά με τα οικονομικά σου ή για μια νέα δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα στη μέρα θα δεις ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα σε επαγγελματικές υποθέσεις, στην προσωπική σου υγεία ή αναφορικά με διαφωνίες σου με τους στενούς συγγενείς σου. Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά. Υπάρχει ο κίνδυνος, όλες οι κινήσεις οικονομικού περιεχομένου της ημέρας να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα αποτελέσματα. Μην εκπλαγείς, αν δεις απρόβλεπτα αποτελέσματα σε διαφορετικές δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θετικά ή αρνητικά.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει η πιθανότητα να χαθείς σήμερα σε ένα λαβύρινθο ονείρων και προσδοκιών, πολύ μακρινό όμως από την πραγματικότητα που επικρατεί… Η αντικειμενικότητα θα είναι παντελώς απούσα. Ως εκ τούτου, χρειάζεται προσοχή σε κινήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά ή οικονομικά σου, όπως η αναζήτηση εργασίας, μια επαγγελματική συνέντευξη, δαπανηρές αγορές ή σημαντικές συναντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα προσφέρεται να επιλύσεις τα προβλήματα που είναι η πηγή της αβεβαιότητας που νιώθεις. Κάποια δε από τα προβλήματα αυτά θα επιλυθούν από μόνα τους, χωρίς πολλές προσπάθειες. Δεν συνιστάται να βασίζεσαι στη βοήθεια των φίλων σου για οικονομικά θέματα, καθώς σκοπεύεις να κάνεις κάποιες μεγάλες αγορές, όπως είναι για παράδειγμα κάποια ακριβά έπιπλα ή η αντικατάσταση του αυτοκινήτου σου. Εάν δεν διαθέτεις τα χρήματα, ανέβαλε τις αγορές αυτές, αποφεύγοντας τη χρέωση της πιστωτικής σου.

ΖΥΓΟΣ

Κατέβασε λίγο τις ταχύτητες σήμερα για να μπορέσεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Εκτέλεσε μόνο τα πραγματικά σημαντικά καθήκοντά σου και άφησε τα υπόλοιπα για την επόμενη εργάσιμη μέρα. Προσπάθησε να έχεις μια ισορροπημένη, φιλική στάση απέναντι σε κάθε άτομο που συναντάς. Το βράδυ υπάρχει αυξημένη πιθανότητας μια μικρής προσωπικής νίκης. Ευκαιρίες για νέες φιλίες δεν θα λείψουν, ενώ εάν είσαι αδέσμευτη ίσως έχεις μια αλληλεπίδραση με άτομο που θα σου ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λειτουργήστε σήμερα όπως κρίνετε κατάλληλο, χωρίς το φόβο της κρίσης ή του αντίκτυπου των πράξεων σας σε κοινωνικό ή φιλικό επίπεδο. Το απόγευμα θα παραστεί ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να βρείτε αγοραστή για μια μεγάλη πώληση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, να βρεθεί ένας μελλοντικός επιχειρηματικός εταίρος για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια ή να κερδίσετε τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου με μεγάλη επιρροή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένειάς σου, καθώς είναι πιθανό ένα από αυτά να κρατήσει κακία για την αδιαφορία σου. Δεν συνιστώνται τα ψώνια ή οι αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Εάν είσαι αδέσμευτη, να είσαι επιφυλακτική στις νέες γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος! Υπάρχει ο κίνδυνος, το άτομο που σε ενδιαφέρει να μην είναι το άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι ή θα μπορούσε να είναι ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση ή παντρεμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πιθανό μεταξύ των θετικών προοπτικών και γεγονότων της μέρας να έχεις μια συνάντηση με έναν φίλο από την παιδική σου ηλικία, μια ερωτική συνάντηση με ένα ελκυστικό άτομο του αντίθετου φύλου ή μια σημαντική καινούρια ιδέα για ένα project. Αυτή η μέρα είναι γενικά κατάλληλη για δημιουργικότητα, μια δημιουργικότητα όμως που θα φέρει μεγάλη υλική άνεση, εάν την εκμεταλλευτείς. Μην απορρίπτεις αβασάνιστα τις φρέσκες ιδέες που σου προτείνουν οι φίλοι σου, αν και θα πρέπει να υπολογίσεις όλους τους πιθανούς κινδύνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απόφυγε σήμερα την έντονη κοινωνική ζωή, γιατί πιθανώς να υπάρξουν προβλήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές ή κοινωνικές σου σχέσεις. Κατεύθυνε όλη την ενέργειά σου στο να επιλύσεις αυτά τα προβλήματα και μην αμφιβάλλεις ούτε για ένα λεπτό ότι θα υπάρξει θετική έκβαση. Το βράδυ καλό είναι να το περάσεις με άτομα που νοιάζονται για σένα και είναι έτοιμα να σου παράσχουν τη βοήθειά τους. Ιδανική για τη μέρα είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα στη φύση ή μια συζήτηση με έναν στενό φίλο, συνοδεία ποτού!

ΙΧΘΕΙΣ

Η μέρα που ξημερώνει είναι πιθανό να είναι κάπως αμφιλεγόμενη. Πολλά από αυτά που συμβαίνουν θα κρύβουν παρασκήνιο. Κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα ενδέχεται να συμπεριφερθούν με τρόπους που δεν θα μπορείς να κατανοήσεις. Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί, για αυτό μην πανικοβάλλεσαι. Καθώς θα έρθει το βράδυ, όλα τα προβλήματα της ημέρας θα εξαλειφθούν. Όλα όσα έφεραν τόση σύγχυση κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν ξαφνικά εξαιρετικά σαφή. Απόφυγε να αντιδράσεις με νεύρα και θυμό, γιατί θα το μετανιώσεις αμέσως μόλις ηρεμήσεις.

Πηγή: tlife.gr

The post Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα