Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Δεν είμαστε μόνοι. Πώς θα κυλήσει η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Κριός

Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής είναι έντονη σήμερα και φόβοι μπορεί να κινητοποιηθούν. Η σχέση σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και σας αγαπούν θα είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς.

Ταύρος

Κάτι ολοκληρώνεται αυτή την στιγμή και είστε σε θέση να το λειτουργήσετε πάρα πολύ δημιουργικά. Ζητήστε την βοήθεια άλλων ανθρώπων, εάν αυτή είναι αναγκαία για την επίτευξη του στόχου.

Δίδυμοι

Το αίσθημα αλληλεγγύης είναι πολύ έντονο σήμερα, ωστόσο δεν είναι

μια πολύ εύκολη ημέρα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ασχοληθείτε κυρίως με κάτι, το οποίο γεμίζει την καρδιά σας.

Καρκίνος

Η διαίσθησή σας είναι έντονη και σας βοηθά να κατανοήσετε σε βάθος καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα γύρω σας. Το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή παίρνει χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα.

Λέων

Η αποδοχή του χρόνου που χρειάζεται για να περάσετε από μια κατάσταση σε μια άλλη είναι σημαντική. Η επικοινωνία και η δημιουργική σας σκέψη σας επιτρέπουν να ξεδιαλύνετε σύνθετες καταστάσεις.

Παρθένος

Ευκαιρίες που σας δίνονται αυτή την στιγμή φαίνεται πως αξίζουν. Το κέρδος θα είναι είτε σε υλικό επίπεδο, είτε σε συναισθηματικό.

Ζυγός

Πολλές καταστάσεις γύρω σας είναι κινητοποιημένες και φαίνεται να τις γνωρίζετε καλά, καθώς επίσης και το τι πρέπει να κάνετε με κέντρο εσάς. Καλή ημέρα για δράσεις που σχετίζονται με την εικόνα σας.

Σκορπιός

Η ανάπτυξη και η πρόοδος φέρνουν την ανταμοιβή. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αλλαγές χρονοδιαγράμματος, ωστόσο είναι σίγουρο πως θα υπάρξει ξεκάθαρη συμφωνία.

Τοξότης

Η εμπιστοσύνη στη ροή και η διαίσθησή σας είναι αρωγοί στα βήματά σας σήμερα. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα που είναι κινητοποιημένα.

Αιγόκερως

Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι υπαρκτός, ωστόσο βρίσκεστε με κάποιον τρόπο σε πλεονεκτική θέση. Είναι σημαντικό να είστε ευέλικτη/ος, ανεξάρτητα από το τι θέλουν οι άλλοι γύρω σας.

Υδροχόος

Αρκετές δυσκολίες μπορεί να φέρουν απογοήτευση, ωστόσο είναι σημαντικό να αφήσετε στην άκρη ό,τι σας πληγώνει και να αφιερωθείτε σε κάτι το οποίο είναι πολύτιμο για εσάς.

Ιχθύες

Μπορεί καταστάσεις του παρελθόντος να έρχονται αυτή την στιγμή στο προσκήνιο, ωστόσο μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε και να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Μπορεί να είναι μια απελευθερωτική στιγμή για εσάς σήμερα.

Διαβάστε ακόμη:

Η συνταγή του Άκη που θα αγαπήσουμε στην καραντίνα: Κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο

Big Brother: Έξαλλος ο θείος της Άννας Μαρίας με τον Μικρούτσικο (video)

Πέθανε ο ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Πηγή: portraits.gr

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα