Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Τι λένε σήμερα τα ζώδια, σύμφωνα με τις προβλέψεις του αστρολόγου, Κωνσταντίνου Ντότα

Έντονη ανάγκη για σταθερότητα και ανταμοιβή.

Κριός

Οι καθυστερήσεις μπορεί να δημιουργούν εκνευρισμό αλλά αυτή η περίοδος που διανύουμε έχει αρκετές προκλήσεις. Χρειάζεται υπομονή και να είστε θετική/ός στο να κάνετε αναπροσαρμογές εάν το κρίνετε απαραίτητο.

Ταύρος

Η ακρίβεια της σκέψης για πολύ συγκεκριμένο

στόχο θα είναι μια πολύ καλή ενέργεια σήμερα από μέρους σας. Το θάρρος σας καθώς και οι δεξιότητές σας θα είναι ορατές στους γύρω σας.

Δίδυμοι

Παρόλο τις προκλήσεις που έχει η σημερινή ημέρα εσείς μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πράγματα και τις καταστάσεις που χρειάζεται, βάζοντας τα όρια σας και είστε ανοιχτή σε αλλαγές και αναθεωρήσεις.

Καρκίνος

Σήμερα καλό θα ήταν να δείτε με ευαισθησία ζητήματα που αφορούν και άλλους ανθρώπους. Τα άτομα που συνδέεστε χρειάζονται την βοήθεια σας για να εξελιχθούν. Γίνεται το φωτεινό παράδειγμα για εκείνους.

Λέων

Σήμερα χρειάζεται να δώσετε όλη σας την προσοχή σε καθημερινά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται με την εργασία σας. Καλή ημέρα για αναπροσαρμογές και κινήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν κυρίως στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που θα σας βγάλουν από τη ζωή τους, αν τολμήσετε να τα πληγώσετε

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να δείξετε τα ταλέντα σας και την μαεστρία σας φέρνοντας προσωπική ανάπτυξη σε κάτι που έχετε δώσει χρόνο και ενέργεια. Καλή ημέρα για ενέργειες που θα σχετίζονται με όνειρα και προσδοκίες.

Ζυγός

Οικογενειακά θέματα ή πολύ προσωπικά σας ζητήματα σήμερα έρχονται στην επιφάνεια προς διερεύνηση. Καλή ημέρα για αναπροσαρμογές και απελευθερωτικές αποφάσεις αρκεί να λειτουργήσετε με ευελιξία.

Σκορπιός

Η ανάγκη να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που έχετε αυτή την περίοδο στην ζωή σας θα είναι έντονη σήμερα. Η επικοινωνία θα είναι πολύ βοηθητική και μπορείτε να βρείτε λύσεις καθώς και νέες ιδέες για κάτι που ασχολείστε.

Τοξότης

Αξίες αναθεωρούνται και έχετε την εύνοια και την διάθεση να προσαρμοστείτε ανάλογα τις περιστάσεις. Καλή ημέρα για οικονομικά ζητήματα αρκεί να μην σπαταλήσετε χρόνο ή χρήμα.

Αιγόκερως

Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σας σενάριο. Η αναγνώριση των ταλέντων σας και η επίδειξη της δύναμης και της ισχύς σας είναι σημαντικές αυτή την στιγμή για εσάς.

Υδροχόος

Παρόλο τις προκλήσεις από τα εξωτερικά γεγονότα είναι μια καλή ημέρα για εσάς αρκεί να δώσετε προτεραιότητες σε ότι αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες. Ξεκουράστε το μυαλό σας και ταξινομήστε τις σκέψεις σας.

Ιχθύες

Η πειθαρχία και η επιμονή σε κάτι που σας ενδιαφέρει είναι σημαντικές ενέργειες σήμερα για εσάς. Ένας σχετικός επανέλεγχος σε δραστηριότητες ή σχέδια που κάνετε αυτή την στιγμή θα είναι πολύ βοηθητικός στο να φέρετε θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: portraits.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα