Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Καλή ημέρα για δράσεις, οι οποίες έχουν καλό προγραμματισμό. Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

ΚΡΙΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι σημαντική αξία σήμερα και χρειάζεται να ακολουθεί την κάθε σας σκέψη ή δράση. Κάντε ρεαλιστικά σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εξέλιξη μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο ή να αλλάζουν οι εξωτερικές συνθήκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει

πως δεν είναι καλή στιγμή για νέες αρχές και δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανεξαρτησία σας αυτή την στιγμή είναι σημαντική, ωστόσο ακόμη πιο σημαντικό είναι να κάνετε δράσεις, οι οποίες έρχονται μέσα από τις εμπνεύσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αίσθηση της ασφάλειας και της οικειότητας είναι μεγάλη ανάγκη σήμερα και θα οδηγεί τα βήματά σας. Καλή ημέρα για να εστιάσετε σε πολύ προσωπικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ

Φόβοι και ανησυχίες είναι λογικό να κινητοποιούνται αυτή την στιγμή, ωστόσο είναι επίσης σημαντικό να κρατήσετε την αντικειμενική σας ματιά στα ζητήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το να παραμείνετε σε κάτι που δεν μπορεί να γίνει είναι το ίδιο με το να μην ασχοληθείτε καθόλου με κάτι το οποίο θα μπορούσε να φέρει ένα αποτέλεσμα. Βρείτε την χρυσή τομή.

ΖΥΓΟΣ

Η δημιουργικότητά σας δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστο και είναι καλή ημέρα να αφιερωθείτε σε έναν στόχο, ακόμη και αν το αποτέλεσμα θα έρθει μέσα από προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πράγματα αλλάζουν σε εξωτερικό επίπεδο, αλλά και εσωτερικά μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο και νέα τάξη πραγμάτων είναι εκεί για να τα εξετάσετε και κυρίως να εξερευνήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σταθερότητά σας είναι η δύναμή σας σήμερα. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ψηλά και ασχοληθείτε με ό,τι ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σοβαρότητά σας και η σιγουριά που εκπέμπετε είναι τα όπλα σας και θα βοηθήσουν και τους ανθρώπους που είναι κοντά σας να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα με ασφάλεια σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αποφάσεις σας σήμερα δεν πρέπει να είναι απόλυτες. Ξεκάθαρες κουβέντες, αλλά αφήστε χώρο να μπορέσετε να κινηθείτε πιο ευέλικτα στο μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Το μοίρασμα είναι σημαντική ενέργεια για εσάς σήμερα. Η ολοκλήρωση μιας προσπάθειας θα σας αποζημιώσει, είτε σε υλικό επίπεδο, είτε σε ψυχικό.

Πηγή: portraits.gr

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα