Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αντιμετώπισε τη μέρα και τις υποχρεώσεις της με ρεαλισμό και βάλε στην άκρη το συναίσθημα. Ευκαιρίες να βγεις από πολλά αδιέξοδα δίνονται μέσα από τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Απόφυγε τη λήψη αποφάσεων στα εργασιακά μιας και τις επόμενες μέρες θα προκύψουν άλλα δεδομένα. Γίνε πιο εκδηλωτική απέναντι στο σύντροφό σου και μην βάζεις τον εγωισμό σου πάνω από τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε στην καθημερινότητά σου νέες δραστηριότητες και γνώρισε νέους ανθρώπους.

Ταύρος

Εκμεταλλεύσου

κάθε ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα και επωφελήσου από την εύνοια της μέρας τουλάχιστον στο πρώτο μισό της. Η ηθική ικανοποίηση που λαμβάνεις από τα επαγγελματικά αρκεί για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξαναβρείς την όρεξή σου για δουλειά. Η ηρεμία και η συναισθηματική σταθερότητα που λαμβάνεις από το σύντροφό σου είναι υπεραρκετά για να τελειώσει όμορφα η μέρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν μια γνωριμία δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα ήθελες.

Δίδυμοι

Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου και εξοικονόμησε χρόνο για τον εαυτό σου. Ασχολήσου με την εμφάνιση και τους προσωπικούς σου χώρους και απόλαυσε όσο καλύτερα γίνεται τη μέρα σου. Η βιασύνη σου στα εργασιακά και η δυσκολία συγκέντρωσής σου μπορούν να σε παρασύρουν σε λάθη. Καιρός να λύσεις τις όποιες διαφορές με το σύντροφό σου και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι τις γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

Καρκίνος

Υπάρχουν σήμερα οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα και εκκρεμότητα. Έντονη είναι η ανάγκη σου για αλλαγές στα εργασιακά, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική και επιφυλακτική. Παραμέρισε τα πρέπει και εξομολογήσου τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε απασχολεί άδικα και μάλιστα τόσο πολύ.

Λέων

Ενήργησε σήμερα με δυναμισμό και μην αφήνεις στην τύχη τους τις υποθέσεις σου. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να φανείς συνεπής στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Εξομολογήσου στο σύντροφό σου όλα αυτά που αισθάνεσαι και το τι σε δυσαρεστεί. Είναι καιρός να παρθούν κάποιες αποφάσεις και να ξεκαθαρίσει λιγάκι το πεδίο. Η προσοχή σου σε καθημερινά πρακτικά εργασιακά θέματα αποσπάται πολύ εύκολα, για αυτό προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη και το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου.

Παρθένος

Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να εκφραστείς πιο αυθόρμητα. Παρόλα αυτά μια ανυπομονησία σε διακατέχει που πιθανά να σε οδηγήσει σε λάθη. Βασικές ενδείξεις και συμβουλές ανώτερων σου στα εργασιακά σε προετοιμάζουν για τυχόν διαφορές ή αποκαλύψεις που έρχονται, για αυτό καλά θα κάνεις να τις λάβεις υπόψη σου σοβαρά. Η κυκλοθυμία σου τις περισσότερες φορές κουράζει τον ερωτικό σύντροφό σου. Μοιράσου μαζί του τα όσα σε απασχολούν και μην ξεσπάς επάνω του. Εσύ που είσαι μόνη, η ανταπόκριση που λαμβάνεις από το άτομο που διεκδικείς σε κάνει πιο τολμηρή και θαρραλέα.

Ζυγός

Οι σημερινές ενέργειες επισημαίνουν την ανάγκη να γίνουν κάποιες προσαρμογές στα σχέδιά σου και όχι τολμηρές κινήσεις. Η Σελήνη ξοδεύει το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας στο τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και είναι προτιμότερο να στοχεύσεις σε δραστηριότητες που βοηθούν στη συναισθηματική ανανέωση, για αυτό σήμερα δείξε και δώσε προσοχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ερωτικό σκίρτημα πιθανά να νιώσεις με άτομο το οποίο προέρχεται μέσα από τον κοινωνικό περίγυρό σου.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία στην εκπλήρωση των επιθυμιών σου, ίσως γιατί κάποιες φορές δεν ξέρεις κι εσύ η ίδια τι είναι αυτό που ζητάς. Αντιμετώπισε κάθε διστακτικότητά σου στα εργασιακά σαν ευκαιρία για μια επιβράδυνση και προσαρμοστικότητα. Μην δημιουργείς και προκαλείς αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Την πίεση και το άγχος που νιώθεις μην τα ξεσπάς επάνω του. Εσύ που είσαι μόνη, πριν εμπιστευτείς λάθος πρόσωπα ζήτα τη συμβουλή και άποψη ανθρώπων και φίλων που εμπιστεύεσαι.

Τοξότης

Με το φεγγάρι στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, μπορεί να αισθανθείς μια πίεση για τα σχέδιά σου. Έχεις πλήρη επίγνωση της πρόσθετης προσοχής που πρέπει να δείξεις στα εργασιακά, προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Φρόντισε η κάθε σου απόφαση που αφορά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου να προέρχεται από την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Αιγόκερως

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις τα προσωπικά σχέδιά σου μπροστά σε αυτήν την αβεβαιότητα που νιώθεις. Μπορεί να υπάρξουν κάποια συναισθήματα που είναι αναστατωμένα στην κοινωνική ή και προσωπική σου ζωή. Πάρε το χρόνο που χρειάζονται οι αποφάσεις σου στα εργασιακά και μην βιαστείς να δεσμευτείς σε νέες προτάσεις και καθήκοντα. Μην κρατάς μικρά ανόητα μυστικά που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Κυρίως μην μπλέκεις σε παρασκηνιακές και παράλληλες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός ή πλατωνικός έρωτας αρχίζει να εξελίσσεται.

Υδροχόος

Οι αποφάσεις είναι πολύ πιθανό να είναι δύσκολες σήμερα και μπορεί να υπάρξουν αμφιβολίες για τα επόμενα βήματά σου, μιας και υπάρχει ανασφάλεια ή και δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου κυρίως για θέματα που αφορούν στην εξέλιξή σου στα εργασιακά. Ένας αέρας ανανέωσης πνέει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι η αποψινή βραδιά κυλά όμορφα και ερωτικά. Εσύ που είσαι μόνη, αναμένονται ευχάριστες γνωριμίες, τηλέφωνα και έντονη κινητικότητα στη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς

Μπορεί να υπάρξει έντονη επιθυμία να ξεφύγεις σήμερα από τη ρουτίνα, από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας όμως είναι δύσκολο να το καταφέρεις. Υπάρχουν άμεσες υποχρεώσεις που δεν αναβάλλονται. Σκέψου μήπως είναι ο φόβος και η ανασφάλεια που δεν σε αφήνουν να πεις αυτά που θέλεις στα εργασιακά. Είναι ιδανική η αποψινή βραδιά για μια συναισθηματική εξομολόγηση στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογες γνωριμίες μην τις περνάς απαρατήρητες. Δώσε την ευκαιρία να σε πλησιάσουν και να διαπιστώσεις τις προθέσεις τους.

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
Keywords
Τυχαία Θέματα