Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Από την Λίτσα Πετρίδη

Κριός

Απόφυγε να πιέσεις σκληρά σήμερα τις υποθέσεις σου, καθώς κάτι που φαίνεται πολύ ελκυστικό τώρα μπορεί να αποδειχθεί άχρηστο αργότερα ή μια επιθυμία που έρχεται ξαφνικά να υποχωρήσει γρήγορα. Ο Κρόνος και ο Ουρανός επιστρέφουν για να σχηματίσουν ένα τετράγωνο, επαναφέροντας τις εντάσεις που σχετίζονται με τις πηγές χρημάτων και να μεγαλώσουν τις ανησυχίες σου. Η συναισθηματική σου ζωή σου δημιουργεί ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Ταύρος

Μην ασχολείσαι με πράγματα

που δεν θα έχουν πραγματική σημασία μακροπρόθεσμα και κάνε σωστά τους διαχωρισμούς σου. Με τον Ουρανό στο ζώδιο σου να επιστρέφει σε ένα τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως καταλήξεις να παλεύεις με τις προσωπικές σου ανάγκες για περισσότερη ελευθερία, αυθορμητισμό και ανεξαρτησία. Στην πραγματικότητα, είναι καιρός να απελευθερωθείς από ορισμένες παλιές συνήθειες και να δημιουργήσεις νέες. Υπάρχει κάτι στη σχέση με τον αγαπημένο σου που σε προβληματίζει. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία εξελίσσεται αργά, αλλά σταθερά.

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα και παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη, κάποιες εξελίξεις μπορεί να σε προσγειώσουν απότομα. Είναι σημαντικό να μην αναλάβεις άλλα καθήκοντα στα εργασιακά και αν έχεις κάποιες κάρτες μπαλαντέρ να μην τις χρησιμοποιήσεις ακόμα. Σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου απόφυγε τις, γιατί δεν θα καταλήξουν εκεί που πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι και αφήνεσαι συναισθηματικά.

Καρκίνος

Κάποιος μπορεί να σου υποσχεθεί περισσότερα από όσα μπορεί να προσφέρει, γι’ αυτό μην ενθουσιάζεσαι και κράτα μικρό καλάθι. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές προτάσεις είτε για συναισθηματικές, καλά θα κάνεις να είσαι προσγειωμένη. Σήμερα, ο Κρόνος και ο Ουρανός σχηματίζουν το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα της χρονιάς, αυξάνοντας την επιθυμία σου για πειραματισμό. Έκτακτα έξοδα σε βγάζουν από το προϋπολογισμό σου. Κρατώντας μυστικά από τον αγαπημένο σου θέτεις τη σχέση σας σε κίνδυνο.

Λέων

Με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα μείνε προσγειωμένη και μην παρασύρεσαι από τις προκλήσεις που μπορεί να μοιάζουν ευκαιρίες και να μην είναι. Μην επιτρέψεις στο κλίμα έντασης που επικρατεί στα εργασιακά να σε παρασύρει. Η τάση σου για ανεξαρτησία μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις μηνύματα, γιατί στη συνέχεια θα απογοητευτείς.

Παρθένος

Μην υπερβαίνεις τις δυνάμεις σου σήμερα και μην αναλαμβάνεις πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα. Με τις σημερινές ενέργειες μετρίασε τη βιασύνη και την ανυπομονησία σου, που εύκολα μπορούν να σε οδηγήσουν σε λάθη ή ενέργειες που δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θα ήθελες. Με τον Κρόνο και τον Ουρανό να σχηματίζουν το δεύτερο τετράγωνο του έτους τα καθήκοντά σου μπορεί να συγκρουστούν με την αυξημένη σου επιθυμία να μάθεις, να εξερευνήσεις, να ανακαλύψεις και να μοιραστείς.

Ζυγός

Υπάρχει μια τάση σήμερα να υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να εκπληρώσουμε ή να ωθούμε τα όρια των άλλων. Έτσι, θα μπορούσαν να δημιουργηθούν διαφωνίες με φίλους ή συνεργάτες σχετικά με το πώς θα ολοκληρωθούν οι στόχοι. Μέσα από κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να νιώσεις απογοήτευση. Εσύ που είσαι μόνη, αυτά που σου υπόσχονται αυτή την περίοδο δεν είναι ανάγκη να τα πιστέψεις.

Σκορπιός

Μπορεί να είσαι πρόθυμη σήμερα, αλλά ίσως και λίγο υπερβολική με μια πτυχή Άρη – Δία στο παιχνίδι. Ως αποτέλεσμα, προσπάθησε να αποφύγεις να αναλάβεις πολλή δουλειά ή πάρα πολλές ευθύνες. Παρ’ όλα αυτά, οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι ικανοποιητικές, τουλάχιστον αυτές που αφορούν σε πρακτικά θέματα. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου μπορούν εύκολα να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Άσε τα γεγονότα να αποκαλυφθούν και να ξεδιπλωθούν προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα ή αποφάσεις. Επίσης, σήμερα ένα επαναλαμβανόμενο τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα ή ένταση σε θέματα που αφορούν στην άνεση, την υγεία, την εργασία και τις ισορροπίες. Παρερμηνεύεις κάποιες συμπεριφορές ή τα λόγια του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δεν είναι αυτές που φαίνονται για αυτό συνέχισε να πατάς στη γη.

Αιγόκερως

Είναι καλύτερο σήμερα να μην κάνεις υπέρβαση των δυνάμεών σου και να αρκεστείς στη διεκπεραίωση των πρακτικών καθημερινών υποχρεώσεων σου. Η άμεση επικοινωνία έχει νόημα με τον ανάδρομο Ερμή και μια δύσκολη πτυχή του Άρη και του Δία. Επίσης, ο Κρόνος και ο Ουρανός σχηματίζουν ένα από τα τρία τετράγωνα της χρονιάς, επισημαίνοντας μια σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας για ασφάλεια και της διακλάδωσης. Η συναισθηματική σου ζωή σου δημιουργεί ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Υδροχόος

Η δημιουργικότητα σου σήμερα, αν και νιώθεις να βρίσκεται στα ύψη, μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα ή υπερβολές. Καλά θα κάνεις να παραμείνεις προσγειωμένη και να περιοριστείς σε μικρά καθημερινά εργασιακά καθήκοντα. Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, γι’ αυτό σήμερα σε αυτά που ακούς δείξε επιφυλακτικότητα.

Ιχθείς

Θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σήμερα χρειάζονται προσοχή. Αντιμετώπισε ό,τι παρουσιαστεί με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Διατήρησε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με συναδέλφους και απόφυγε εντάσεις που μόνο κακό θα κάνουν στην εικόνα σου. Αξίζει να καταβάλεις μια προσπάθεια, προκειμένου να καταλαγιάσεις τις ανασφάλειες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια σχέση του παρελθόντος ή γνωριμία σε επαναπροσεγγίζει, όμως μην εμπιστεύεσαι όσα σου τάζει.

Πηγή: tlife

Διαβάστε ακόμη:

Καιρός: Άστατος και σήμερα – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

«Aυλαία» των Πανελλαδικών με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Απόλαυση χωρίς ενοχές: Light brownies χωρίς γλουτένη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα