Ζώδια: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Σεπτεμβρίου 2019

08:06 2/9/2019 - Πηγή: Mononews

Τι λένε τα άστρα για αυτόν τον μήνα; Πώς θα είναι ο Σεπτέμβριος για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣΕπαγγελματικά- Οικονομικά

Ο πρώτος μήνας του φθινόπωρου είναι ένας καλός μήνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, καθώς είστε ανανεωμένοι μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές και επιστρέψατε με όρεξη για δράση στη δουλειά! Με τον Ήλιο να διέρχεται από τον οίκο της εργασίας σας μέχρι τις 23 του μήνα, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εκμεταλλευτείτε παραγωγικά τα όποια ταλέντα σας, και ίσως σας δώσουν διεξόδους

που δεν φανταζόσασταν.

Όσοι από εσάς ταλαιπωρείστε από την ανεργία, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κυνηγήσετε το όνειρο, να ενταχθείτε και πάλι στην αγορά εργασίας. Φροντίστε να προβάλετε το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας που σας διακατέχει, για να βελτιώσετε τις προοπτικές πρόσληψής σας. Για τους υπόλοιπους, τους επαγγελματικά ενεργούς του ζωδίου σας, είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, για όσους αποβλέπουν σε καριέρα και προσβλέπουν σε προαγωγές!

Μετά τις 14 του μήνα, έχετε εύνοια στις συνεργασίες, οπότε μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για νέες και επιτυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες. Είναι η περίοδος που σας ευνοεί επίσης στις διαπραγματεύσεις νέων συμβάσεων και συμβολαίων, η υπογραφή των οποίων θα αυξήσει την κερδοφορία της επιχείρησης σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή το εισόδημά σας, εάν είστε υπάλληλοι.

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, ωστόσο, θα θελήσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και θα αγνοήσετε επιδεικτικά την συλλογικότητα και το κοινό συμφέρον. Αυτό μπορεί να σας βάλει, όμως, σε μπελάδες, καθώς δεν θα λείψουν οι προστριβές και οι διαφωνίες με συναδέλφους και συνεργάτες. Προς τα τέλη του μήνα ίσως να αισθανθείτε μια απειλή από τον ανταγωνισμό, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχετε όλα τα εχέγγυα να τα βγάλετε πέρα!

Τα χρήματα φαίνεται να εισρέουν στο πορτοφόλι σας με μεγαλύτερη άνεση κατά την διάρκεια του μήνα, για όσους αποτελούν τμήμα ομάδας εργασίας. Για τους «μοναχικούς λύκους», τα πράγματα θα είναι κάπως πιο δύσκολα…

Συναισθηματικά- Κοινωνικά

Στην συναισθηματική σας ζωή, το πρώτο μισό του μήνα είναι μάλλον υποτονικό, πιθανότατα επειδή είστε αφοσιωμένοι στην δουλειά σας. Λόγω της έντονης επιρροής της Παρθένου την περίοδο αυτή του μήνα, θα είστε πιο ψυχροί και απόμακροι, πιο προσγειωμένοι, πεζοί θα έλεγα, αλλά και με αναλυτική σκέψη για τα υπέρ και κατά της σχέσης ή του γάμου σας. Εάν δεν είστε δεσμευμένοι, το πρώτο μισό του μήνα αναλώνεστε στο να κριτικάρετε και να γκρινιάζετε για τα κακά των σχέσεων. Μπορεί επίσης να δίνετε μια πιο άκαμπτη εικόνα στους επίδοξους νέους συντρόφους σας, καθώς θα έχετε πολλούς απαράβατους όρους επικοινωνίας και συμπεριφοράς, που θα απωθούν όσους ενδιαφέρονται να σας πλησιάσουν.

Ευτυχώς για σας, στις 14 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη και ο Ερμής εγκαταλείπουν την Παρθένο και περνάνε στον Ζυγό και στον 7ο οίκο σας, σ΄ αυτό του γάμου και της συντροφικότητας! Θα τους ακολουθήσει και ο Ήλιος, ο οποίος κυβερνά τον 5ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας (έρωτας, σχέσεις και φλερτ) μετά τις 23 του μήνα. Και σαν κερασάκι στην τούρτα, στις 28 Σεπτεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη, που λαμβάνει χώρα στον 7ο οίκο σας!

Έτσι λοιπόν, το δεύτερο μισό του μήνα είναι ρομαντικό, παθιασμένο και σαγηνευτικό! Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, οργανώνοντας ρομαντικές στιγμές ή αποδράσεις, ενώ οι αδέσμευτοι ανασκουμπώνεστε και αναζητάτε το ταίρι των ονείρων σας. Οι συναισθηματικές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν το διάστημα αυτό και να επιστρέψει το ερωτικό πάθος στην ζωή σας!

Και η κοινωνική σας ζωή θα είναι όμως αρκετά ενδιαφέρουσα, με προσκλήσεις σε πάρτι, εξόδους με φίλους, διασκέδαση και ποτά! Τις τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να ξεσπάσουν κάποιες διαφωνίες με φίλους και συντρόφους, καθώς οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας απορροφούν τελείως.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , Φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

ΤΑΥΡΟΣΕπαγγελματικά- Οικονομικά

Κατά το πρώτο μισό του μήνα, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην αισθηματική τους ζωή και μόνο μετά τα μισά θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας, στο πώς να ωθήσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή πώς να βελτιώσετε τα οικονομικά σας!

Η Αφροδίτη ξεκινάει την διέλευση της μέσα από το 6ο ηλιακό σας σπίτι (υγεία και εργασία) στις 14 Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με τον Ερμή και στις 23 του μήνα θα τους ακολουθήσει και ο Ήλιος! Καθώς η Αφροδίτη είναι η κυβερνήτης του σπιτιού σας, της εργασίας και ο Ερμής των οικονομικών σας από την δουλειά, το δεύτερο μισό του μήνα προβλέπεται να είναι πολύ πιο προσοδοφόρο για σας, παρόλο που αναμένεται να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια και δυσκολίες.

Για να μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα, θα πρέπει να δουλέψετε πραγματικά σκληρά, να κάνετε πολύ προσεκτική επιλογή δραστηριοτήτων που θα εμπλακείτε, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά θα πρέπει να είστε και αρκετά ρεαλιστές ως προς τις αντικειμενικές δυνατότητες να παράγετε το εισόδημα που θα θέλατε. Εάν προσπαθήσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας, όντας υπάλληλοι, προκειμένου να προβληθείτε και να έχετε πιθανότητες καλύτερων εισοδημάτων, υπάρχει ο κίνδυνος να έρθετε σε αντιπαράθεση με συναδέλφους, αλλά και ανωτέρους, ιδίως προς το τέλος του μήνα. Συνιστάται να είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές σας διεκδικήσεις, αν και μεταξύ 11 και 15 Σεπτεμβρίου έχετε αρκετά καλές πιθανότητες να καταφέρετε αυτό που επιδιώκετε, αρκεί να κάνετε προσεκτικές και έξυπνες κινήσεις.

Εάν είστε άνεργοι, χρειάζεται αρκετή προσοχή στις κινήσεις σας μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, γιατί, λόγω των οικονομικών σας απαιτήσεων, μπορεί να κλείσετε σημαντικές πόρτες και να χάσετε ευκαιρίες. Εισοδήματα που προέρχονται από συνεργασίες σας με πελάτες από το εξωτερικό μπορεί να παρουσιάσουν μείωση προς το παρόν, κυρίως λόγω της επαναδιαπραγμάτευσης των όρων. Στο άμεσο μέλλον όμως θα βελτιωθούν τα εισοδήματα σας από την πηγή αυτή και πάλι.

Συναισθηματικά- Κοινωνικά

Ο 5ος ηλιακός σας οίκος (έρωτας, φλερτ, απολαύσεις και σχέσεις) είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος κατά τον Σεπτέμβριο, λόγω των πολλαπλών πλανητικών διελεύσεων. Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, των σχέσεων και του γάμου, η Αφροδίτη και ο Ερμής (μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου) και ο Ήλιος (μέχρι τις 23.9) δουλεύουν για σας. Θα έχετε έναν πολύ δυναμικό, από συναισθηματικής άποψης, μήνα, ένα μήνα που δεν θα έχετε καμία δυσκολία να εκφράσετε τόσο τα συναισθήματα σας, όσο και την πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, είναι η ιδανική εποχή να ξεκινήσετε μια καινούργια ρομαντική σχέση, καθώς θα είστε πιο πρόθυμοι να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αλλά και πιο έτοιμοι να ξεκινήσετε μια καινούργια συναισθηματική περιπέτεια. Οι δεσμευμένοι θα δουν την συναισθηματική και ερωτική τους ζωή να αναγεννάται, καθώς το ταίρι σας θα βρει όλα τα κουμπιά σας, για να σας βγάλει από την μιζέρια και την ασφάλεια του γνωστού και δοκιμασμένου. Μην αντιστέκεστε, μην φοβάστε το άγνωστο, εμπιστευθείτε το ταίρι σας και ζήστε τον έρωτα στο κόκκινο!

Καθώς οι πλανήτες μετακινούνται σταδιακά από τον 5ο οίκο σας στον 6ο (εργασία και υγεία) μετά τα μέσα του μήνα, θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο, για να διατηρήσετε το ιδανικό κλίμα των αρχών του μήνα. Ίσως να υπάρξουν κάποιες προστριβές με το ταίρι σας, με αφορμή τις καθημερινές ευθύνες στο σπίτι και την οικογένεια, που θα κορυφωθούν τις τελευταίες μέρες του μήνα. Προσπαθήστε να κάνετε ένα συμβιβασμό για να επανέλθει η κατάσταση σε ισορροπία…

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

ΔΙΔΥΜΟΙΕπαγγελματικά- Οικονομικά

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα πρέπει να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα, αναφορικά με συνεργασίες, συμβάσεις, συμβόλαια και συνεταιρισμούς. Μεταξύ 14 και 28 του μήνα σχηματίζουν δύσκολες όψεις οι Δίας και Ποσειδώνας, που κυβερνούν την καριέρα και την επαγγελματική σας φήμη! Αυτό θα σας οδηγήσει πιθανόν σε απατηλά μονοπάτια, ως προς την πραγματική αξία σας, τις προσδοκίες σας από μια συνεργασία ή τις υποσχέσεις που θα ακούσετε σε επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι μια περίοδος, όμοια με αυτή του πρώτου τριμήνου του έτους, που δεν τηρήθηκε καμία υπόσχεση που λάβατε. Προσπαθήστε να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις των πραγμάτων και μην πιστεύετε εύκολα όσα ακούτε.

Στις 14 Σεπτεμβρίου ενεργοποιεί η Πανσέληνος στους Ιχθείς τον 10ο οίκο σας. Εάν λάβουμε υπόψη μας ότι η Σελήνη κυβερνά τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εργασία και αμοιβές), η Πανσέληνος μπορεί να φέρει κάποιες στιγμές επιτυχίας, αυξημένου εισοδήματος, επαγγελματικής αναγνώρισης, κλπ. Κάποιοι άλλοι, όμως, του ζωδίου σας ίσως τις μέρες αυτές να βιώσουν το τέλος μιας συνεργασίας ή μια επαγγελματικής σχέσης.

Προς τα τέλη του μήνα συνιστάται να είστε προσεκτικοί σε θέματα οικονομικών, γιατί θα έχετε την τάση να κάνετε κερδοσκοπικές κινήσεις, προκειμένου να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, που όμως δεν θα σας «βγουν». Υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα, που θα σας βγάλουν έξω από τα πλάνα σας.

Συναισθηματικά- Κοινωνικά

Κατά το πρώτο μισό του μήνα είστε μάλλον μελαγχολικοί, με το μυαλό σας στραμμένο στο παρελθόν, αποτραβηγμένοι από τον κόσμο και απογοητευμένοι από την αγάπη και τις σχέσεις. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κλείσετε μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου όλα τα ανοιχτά κεφάλαια της συναισθηματικής σας ζωής, όσο τουλάχιστον συνεχίζουν να σας πονάνε. Επίσης, εάν βρίσκεστε σε μια σχέση ή ένα γάμο που έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν λειτουργεί και δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ίσως ήρθε η ώρα να ρίξετε τους τίτλους τέλους για να ηρεμήσετε.

Κάποιοι Δίδυμοι θα σκεφτούν, και ίσως αποφασίσουν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους, ίσως δε και να το υλοποιήσουν μέσα στο μήνα. Θα υπάρξουν κάποιες διαφορές απόψεων, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, περνάει η Αφροδίτη στον τομέα της, στον οίκο του έρωτα και των σχέσεων, ταυτόχρονα με τον Ερμή, τον κυβερνήτη σας. Έτσι θα επιστρέψει, με αργούς βέβαια ρυθμούς, το χαμόγελο στα χείλη σας. Εάν είστε ελεύθεροι, θα δείτε την όρεξη σας για κατακτήσεις και καινούργιες γνωριμίες να αναβιώνει και θα είστε πλέον ενεργοί στην συναισθηματική σκακιέρα. Είναι η κατάλληλη εποχή να πλησιάσετε κάποιον που σας αρέσει, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας, και εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, να επιλύσετε διαφορές και προβλήματα με το ταίρι σας.

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας έχουν το αβαντάζ να γνωρίζουν καλά το ταίρι τους, οπότε γνωρίζουν πώς να ανάψουν την ερωτική φλόγα και να αναζωογονήσουν την ερωτική τους ζωή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να είναι ήρεμο, ερωτικό και αρμονικό, μια απολαυστική περίοδος με τον σύντροφο της ζωής σας. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο τις τελευταίες μέρες του μήνα, λόγω του δύσκολου πλανητικού σκηνικού. Αποφύγετε εξωσυζυγικές σχέσεις, περίπλοκες ερωτικές σχέσεις και μπερδεμένα συναισθήματα ή σχέσεις, που να αποβλέπουν σε οικονομικά οφέλη.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΕπαγγελματικά- Οικονομικά

Από επαγγελματικής άποψης, ο Σεπτέμβριος δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολος μήνας! Προετοιμαστείτε για άγχη, διαπληκτισμούς με συνεργάτες, στενοκεφαλιές, συγκρούσεις απόψεων και αναμέτρηση των «εγώ» σας! Η φάση αυτή μπορεί να καταλήξει άχαρα, να προσθέσει στρες σε μια ούτως ή άλλως δύσκολη περίοδο και να αποσπάσει την προσοχή σας από τα πραγματικά σημαντικά.

Οι αμοιβές σας μπορεί να σας δυσαρεστήσουν και να κληθείτε να αντιμετωπίσετε περίπλοκες καταστάσεις με συνεργάτες, που θα έχουν την διάθεση να σας κοντράρουν. Αλλά με το να μπείτε σε μια διαδικασία αντιπαραθέσεων δεν θα καταφέρετε τίποτε ουσιαστικό. Συνιστάται να βρείτε συμμάχους, αντί να δημιουργείτε εχθρούς και να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους με την εργοδοσία, με ένα πολιτισμένο και πιο διπλωματικό τρόπο. Ίσως να φλερτάρετε με την ιδέα να παρακολουθήσετε μαθήματα, που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε το γνωστικό σας αντικείμενο και να καλύψετε τυχόν κενά, κάτι που θα βελτιώσει τη δυνατότητα σας να αναζητήσετε μελλοντικά μια καλύτερη θέση εργασίας.

Δεν είναι, ωστόσο, η κατάλληλη χρονική στιγμή για ριζοσπαστικές κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πληθώρα πλανητών ενεργοποιούν τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (θεμέλια της ύπαρξης σας). Είναι πολύ καλύτερα να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα πολεμοφόδια στα χέρια σας και να αλλάξετε επαγγελματικά πλάνα, ώστε να είστε έτοιμοι να δράσετε, όταν έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή. Αναφορικά, δε, με τα οικονομικά σας, δεν αναμένεται μεγάλη διαφοροποίηση στα εισοδήματά σας. Ίσως να υπάρξουν υποσχέσεις για αυξήσεις μισθών, αλλά προς το παρόν θα παραμείνουν σε επίπεδο των υποσχέσεων. Προσέξτε την διαχείριση σας και περιορίστε κατά το δυνατόν τα έξοδα σας, λοιπόν, μέχρι να καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

Συναισθηματικά- Κοινωνικά

Δεν καταγράφονται δυνατότητες αξιοσημείωτων αλλαγών στην συναισθηματική σας ζωή την περίοδο αυτή. Τα γνωστά παλιά διλήμματα κάνουν για μια ακόμη φορά την εμφάνιση τους. Τους περιορισμούς που θέτει η συνύπαρξη με ένα σύντροφο, την διάθεση σας για συναισθηματική σταθερότητα και τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται. Αυτά φαίνεται να σας ταλαιπωρούν, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα.

Μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, κάποιοι μεταξύ σας θα νοιώσουν μια ακαταμάχητη επιθυμία να ενισχύσουν τη σχέση τους με τις οικογένειες τους και το ταίρι τους, που σε κάποιες στιγμές μπορεί να γίνει καταπιεστικό για τους γύρω τους και ιδίως για τον σύντροφό τους. Αποφύγετε την πίεση και τον καταναγκασμό, γιατί θα χαλάσει τη σχέση σας με το ταίρι σας και θα καταστρέψει την ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε, επίσης, σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικής συμπεριφοράς.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σας (συντροφικότητα και γάμος), επιστρέφει μετά τις 18 Σεπτεμβρίου, μετά από αρκετούς μήνες, σε ορθή πορεία, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα στην συναισθηματική σας ζωή να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και η συνύπαρξη σας με τον σύντροφό σας να είναι πλέον πιο εποικοδομητική. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, όταν θα προσπαθούν να σαγηνεύσουν το αντικείμενο του πόθου τους, δεν θα τα καταφέρνουν. Ίσως να οφείλεται σε ένα καταρρακωμένο «εγώ» από φίλους, συγγενείς και γείτονες και τις ανασφάλειες που κρύβουν μέσα τους.

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να τονώσετε λίγο την αυτοπεποίθηση σας! Μην περιμένετε από το υποψήφιο ταίρι σας να σας τονώσει και να παραμερίσει τις ανασφάλειες σας. Αυτό είναι δική σας δουλειά και θα πρέπει να την κάνετε, εάν θέλετε να έχετε πιθανότητες να κάνετε ποτέ μια υγιή σχέση. Εάν σας ελκύει κάποιο πρόσωπο ερωτικά, μην πιέζετε τις καταστάσεις και το τρομάξετε. Η αίσθηση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης δεν δομείται σε μια μέρα. Χρειάζεται γενναιότητα και πίστη, για να μπορέσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, με αργά και σταθερά βήματα. Άλλωστε, στον έρωτα δεν υπάρχει ασφάλεια και εγγύηση… Τα πάντα είναι ρίσκο!

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18.

ΛΕΩΝΕπαγγελματικά- Οικονομικά

Η καριέρα σας φαίνεται να ανθεί, φίλοι Λέοντες, το ίδιο και τα οικονομικά σας! Ο οίκος των χρημάτων σας είναι ενεργοποιημένος από τις διελεύσεις πλανητών και πιο συγκεκριμένα από την Αφροδίτη και τον Ερμή, μέχρι τις 14/9 και τον Ήλιο μέχρι τις 23/9. Παρόλα αυτά, θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να κερδίσετε περισσότερα από όσο βγάζετε αυτή τη στιγμή.

Και ο Άρης θα πραγματοποιήσει διέλευση από οίκο σας που αφορά στα χρήματα μέσα στον Σεπτέμβριο, κάτι που προϊδεάζει για ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Ίσως, δε, να ανακαλύψετε νέους τρόπους να βγάλετε επιπλέον χρήματα. Έχετε εμπνεύσεις, αλλά και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, και αυτά τα χαρακτηριστικά σας μπορούν να σας ωθήσουν πολύ ψηλά, εάν καταφέρετε να τιθασεύσετε το τεράστιο «εγώ» σας, που θα δημιουργήσει προβλήματα στην εικόνα σας.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται σε στάση στον 6ο οίκο σας, για να επιστρέψει στην ορθή του κίνηση, ο Κρόνος, ο οποίος και κυβερνά. Η όψη αυτή είναι εξαιρετικά υποβοηθητική, εάν αναζητάτε δουλειά ή εάν βρίσκεστε σε διαπραγματεύσεις για μια αλλαγή θέση εργασίας. Τα εμπόδια εξαφανίζονται και φαίνεται ότι ανοίγονται μπροστά σας νέες ευκαιρίες καριέρας και εξέλιξης. Θα βοηθήσουν βέβαια και τα τυπικά σας προσόντα, αλλά, λόγω χαρακτήρα, θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε τους μέλλοντες εργοδότες σας και να τους πείσετε ότι, εάν δεν σας προσλάβουν, θα χάσουν.

Αναφορικά με το εργασιακό κλίμα, θα πρέπει να αποφύγετε προστριβές και διαπληκτισμούς με συναδέλφους και συνεργάτες, ιδίως κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Να έχετε υπομονή, που σας είναι εξαιρετικά δύσκολο, και διπλωματία, για να μην επιτείνετε με την στάση και την συμπεριφορά σας τα προβλήματα. Θα ήταν πολύ καλή ιδέα, επίσης, να παρακολουθήσετε σεμινάρια ή μαθήματα, που θα βελτιώσουν τις γνώσεις σας στο γνωστικό σας αντικείμενο. Ιδανική περίοδος για την διεύρυνση των γνώσεων σας είναι μετά τα μέσα του Σεπτεμβρίου!

Συναισθηματικά- Κοινωνικά

Έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες για την συναισθηματική και ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας και αυτό αυτόματα θα οδηγήσει, κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου, σε απογοητεύσεις και ένα καταρρακωμένο «εγώ»! Είστε τόσο εγωκεντρικοί την περίοδο αυτή, επικεντρωμένοι απόλυτα στις «ανάγκες» και τις επιθυμίες σας, οι οποίες δεν σας «βγαίνουν» όπως θα θέλατε, που θα αλλάξετε τα φώτα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους και γνωστούς.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, που θα βιαστούν να μπουν σε μια σχέση, για να μην είναι μόνοι, είναι πολύ πιθανό να πέσουν θύματα παραπλάνησης, καθώς άλλο θα λένε τα λόγια και άλλα πράγματα θα μαρτυρούν οι πράξεις του νέου τους συντρόφου. Μην βιάζεστε να κάνετε άλματα σε ένα αρχικό στάδιο μιας σχέσης. Κάντε μικρά και σταθερά βήματα, για να μην πληγωθείτε αργότερα. Εάν σκέφτεστε, δε, να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση του παρελθόντος, καλό θα ήταν να είστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά θα λειτουργήσει!

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορεί να γνωρίσουν ένα άτομο εξαιρετικά ενδιαφέρον, ίσως και συναρπαστικό, σίγουρα όμως γοητευτικό, που μπορεί να βλέπει τις καταστάσεις από μια τελείως διαφορετική οπτική από εσάς. Η διαφορετική αυτή φιλοσοφία ζωής ίσως σας φανεί ενδιαφέρουσα στην αρχή, καθώς θα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πράγματα, αλλά θα πρέπει να είστε κάπως επιφυλακτικοί για την συνέχεια, διότι ίσως να μην μπορέσετε να τα βρείτε μακροπρόθεσμα.

Όσο για τους δεσμευμένους Λέοντες, θα έχουν μια αρμονική και ήρεμη περίοδο. Εάν ο σύντροφός σας πέρασε τον τελευταίο καιρό κάποιες προσωπικές φουρτούνες, τώρα θα περάσει σε μια πιο εποικοδομητική φάση της ζωής του. Θα κάνετε σχέδια από κοινού για το μέλλον, ακόμη και αν δεν είστε παντρεμένοι, κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε γειωμένοι και ασφαλείς. Εκμεταλλευτείτε την θετική περίοδο του Σεπτεμβρίου, για να κλείσετε μικρά ή μεγαλύτερα ζητήματα που απασχολούν την σχέση σας και αποκαταστήστε τον ρομαντισμό που υπήρχε στα αρχικά στάδια.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 22, 14.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΕπαγγελματικά- Οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα κάνετε πολύ καλή εντύπωση και είστε εξαιρετικά πειστικοί με τους συνομιλητές σας, κάτι που φωτίζει την συνολική εικόνα σας και έχει άμεσο αντίκρισμα στην τσέπη σας. Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάει την διέλευση του ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, μέσα από το 2ο ηλιακό σας σπίτι (προσωπικά αποκτήματα και χρήματα από την δουλειά), και τον συνοδεύει η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του 2ου οίκου σας. Στις 23 δε του μήνα ακολουθεί και ο Ήλιος.

Οι διελεύσεις αυτές είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για το ζώδιο σας και μπορούν να φέρουν μια προαγωγή στο δρόμο σας, να σας ανατεθεί ένα σημαντικό project ως επικεφαλής μια αμάδας εργασίας ή να βρείτε μια καινούργια δουλειά με ευνοϊκότερες αμοιβές και καλύτερες προοπτικές καριέρας. Για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις πλανητικές αυτές όψεις, θα πρέπει να πείσετε ότι έχετε τις διοικητικές ικανότητες που απαιτούνται από τις θέσεις εργασίας που κυνηγάτε!

Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μια μάλλον ομαλή πορεία κατά τη διάρκεια του μήνα, τουλάχιστον σε σχέση με τις εισροές, αλλά στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου ενδεχομένως να υπάρξουν έκτακτες δαπάνες! Οι δαπάνες αυτές ίσως να αφορούν κάποιον απόγονο σας, ενώ εάν δεν έχετε παιδιά, θα ξεφύγετε εσείς σε καταναλωτικά ξεσπαθώματα, ξοδεύοντας περισσότερα από όσα συνηθίζετε.

Για κάποιους από το ζώδιο σας μπορεί να αλλάξουν οι πηγές των εισοδημάτων σας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αλλάξετε καταναλωτικές συνήθειες, προκειμένου να διατηρήσετε την οικονομική σας ευχέρεια σε λογικά επίπεδα. Εάν έχετε χρέη ή δάνεια, εξοφλήστε τα εάν έχετε την δυνατότητα κατά προτεραιότητα, γιατί αλλιώς θα σας πνίξει το άγχος και η πίεση.

Συναισθηματικά- Κοινωνικά

Η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι ακόμη πιο έντονη μέσα στον Σεπτέμβριο του 2019! Πολλοί από σας θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας και δεν θέλετε να πέσετε σε ρουτίνα, ούτε όμως και να δεσμευτείτε σε ρομαντικές σχέσεις με συναισθηματικό βάρος, που στην παρούσα φάση δεν θέλετε να κουβαλήσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ούτε που σας περνάει το μήνα αυτό από το μυαλό να δεσμευτείτε… Όσο για τους παντρεμένους, ούτε που θέλουν να θυμούνται ότι έχουν σύντροφο και οικογένεια…

Στις 18 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε στάση για να επιστρέψει σε ορθή κίνηση ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του οίκου σας του έρωτα και των συναισθηματικών σχέσεων, μια όψη που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις συναισθηματικές σας σχέσεις! Θα ξεκαθαρίσουν σταδιακά πολλά μέσα σας και αυτό θα οδηγήσει σε πολλά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σας.

Και για τους παντρεμένους θα είναι ένας λίγο περίεργος μήνας ο Σεπτέμβριος. Στην σχέση θα υπάρξουν διαφορές απόψεων, θα βγουν στην επιφάνεια διαφορές ουσίας και αξιών, θα υπάρξει μια πόλωση στις μεταξύ σας σχέσεις και θα είναι όλο και πιο δύσκολο να συμβιβαστείτε για να προχωρήσετε. Πολύ εύκολα θα μπορούσατε να καταλήξετε με το παραμικρό να κατηγορεί ο ένας τον άλλο. Και είναι γεγονός ότι το ταίρι σας μπορεί να είναι σε γενικές γραμμές απόν από το σπίτι και την σχέση, αλλά και σεις δεν είστε ακριβώς απόλυτα αφοσιωμένοι στην οικογένεια σας…

Το κλίμα φαίνεται να επιδεινώνεται μετά τα μέσα του μήνα, με μια διάχυτη δυσαρέσκεια και από τις δύο πλευρές και έντονη γκρίνια, κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Η κατάσταση θα είναι αρκετά τεταμένη και η επιστροφή στην ομαλότητα δύσκολη. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε υπομονετικοί και διπλωμάτες, για να μην έχετε εκρήξεις στις μεταξύ σας σχέσεις με το παραμικρό.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , Εργασία και υγεία .
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 17, 20.

ΖΥΓΟΣΕπαγγελματικά- Οικονομικά

Σε ζητήματα καριέρας και οικονομικών, το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου έχουν πολύ καλύτερες προοπτικές για το ζώδιο σας , φίλοι Ζυγοί! Μέχρι τις 14 του μήνα καλό θα ήταν να επεξεργαστείτε τις στρατηγικές σας στον τομέα της καριέρας, να τελειοποιήσετε τα πλάνα σας ώστε να εκμεταλλευτείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες και να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε.

Όσοι μεταξύ σας αναζητάτε εργασία ή είστε στην φάση διαπραγμάτευσης με συνεργάτες, συνεταίρους ή εργοδότες, ίσως να έχετε πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας. Ίσως να αντιμετωπίσετε επίσης ζητήματα ενσωμάτωσης σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον ή στο να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες εργασίας, καινούργιες μεθόδους ή νομικής φύσης περιορισμούς που θα πρέπει να αποδεχτείτε. Μετά τις 14 του μήνα οι συνεργασίες σας βελτιώνονται από άποψη κλίματος.

Προσέξτε να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, βασιζόμενοι μόνο στην δική σας οπτική, γιατί τα φαινόμενα μπορεί να απατούν. Προσέξτε επίσης τι λέτε στον χώρο εργασίας, καθώς και σε συνεντεύξεις για δουλειά. Μην παρασύρεστε και λέτε πράγματα που δεν ισχύουν, μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε και μην βιάζεστε να αποδεχτείτε προσφορές που εμφανώς είναι πολύ καλές για να είναι πραγματικές.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές μέσα στον Σεπτέμβριο. Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης των χρημάτων του ζωδίου σας, θα πραγματοποιεί διέλευση μέσα από τον 12ο οίκο σας, που προϊδεάζει για ανέλπιστη βοήθεια οικονομικής φύσης από κάπου. Εάν έρθει από την οικογένεια σας, θα συνοδεύεται από μια σειρά όρους και προϋποθέσεις, που μπορεί και να μην σας αρέσουν… Ζυγίστε τα πράγματα προσεκτικά! Επίσης αποφύγετε πάση θυσία οτιδήποτε δεν είναι απόλυτα νόμιμο!!!

Συναισθηματικά- Κοινωνικά

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με μια στρατιά πλανητών (Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής και Άρης) να διέρχονται από τον 12ο οίκο σας, που είναι συνδεδεμένος με μυστικούς εχθρούς, απομόνωση, δυσκολίες αλλά και πνευματικότητα και πνευματική αναγέννηση. Και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί οι πλανήτες, πραγματοποιεί διέλευση στον 8ο οίκο σας (μυστικά, μεταμόρφωση και ρομαντικές σχέσεις) ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας του 5ου οίκου σας (έρωτας και σχέσεις), όπου και θα παραμείνει τα επόμενα αρκετά χρόνια!

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις διελεύσεις, η προσωπική σας ζωή δεν θα είναι πολύ εύκολη την περίοδο αυτή και θα σας στοιχειώνουν κάθε είδους φοβίες και αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος. Για να καταφέρετε να ισορροπήσετε, ίσως να είναι αναγκαίο να αποτραβηχτείτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να γειωθείτε συναισθηματικά, μετά από μια φάση εσωτερικής εξερεύνησης. Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που έχει πάψει πια εδώ και καιρό να είναι λειτουργική, εάν η σχέση σας είναι τοξική, έφτασε η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε!

Ο Άρης θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 12ο οίκο σας, οπότε θα είναι σαν να μοιράζεστε την ίδια στέγη με τον εχθρό σας και όχι με τον σύντροφό σας! Από την άλλη, όταν μιλάμε για την ερωτική σας ζωή, έχετε την τάση να δραματοποιείτε τις καταστάσεις και να παίζετε ή το ρόλο του θύματος, ή τον ρόλο του θύτη. Αυτή η τάση σας μπορεί να φέρει επιπλοκές και εντάσεις προς το τέλος του μήνα.

Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε την διέλευση τους από το ζώδιο σας οι Ερμής και Αφροδίτη, και τους ακολουθεί ο Ήλιος στις 23.9! Οι διελεύσεις αυτές θα τονώσουν την προσωπική σας ακτινοβολία και γοητεία, επειδή όμως είστε απασχολημένοι με πολύ πιο εσωτερικές, πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις το διάστημα αυτό, μάλλον δεν θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό, για όσους τουλάχιστον αναζητούν σύντροφο.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Εργασία και υγεία .

Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 24, 14.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΕπαγγελματικά- Οικονομικά

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, ο κυβερνήτης του οίκου της καριέρας σας, ο Ήλιος, θα βρίσκεται στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (ομαδικές εργασίες, φίλοι, τεχνολογία και ανθρωπιστικές δραστηριότητες), οπότε οι συλλογικές επαγγελματικές δραστηριότητες συνεχίζουν να είναι επικερδείς! Κάνετε αισθητή την παρουσία σας πάντοτε, όταν περιβάλλεστε από πλήθος, και θεωρείστε αυθεντία στο γνωστικό σας αντικείμενο. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να εντατικοποιήσετε τις ιντερνετικές σας δραστηριότητες, προκειμένου να προβάλετε το όνομα και το έργο σας σε ένα ευρύτερο κοινό.

Εάν αναζητάτε μια θέση εργασίας, είτε επειδή είστε άνεργοι, είτε επειδή θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, η λύση θα έρθει από το διαδίκτυο! Στείλτε το βιογραφικό σας και οι πιθανότητες να βρείτε κάτι κατάλληλο για τα προσόντα σας είναι πολύ μεγάλες. Φροντίστε μόνο να είναι καλογραμμένο, επικαιροποιημένο και ευπαρουσίαστο, αναδεικνύοντας όλα τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών.

Όσοι μεταξύ σας εργαστήκατε σκληρά το τελευταίο διάστημα, τώρα έφτασε η ώρα της δίκαιης ανταμοιβής σας! Η δημοτικότητα σας θα αυξηθεί το ίδιο και οι υλικές απολαβές. Μετά τις 23 του μήνα όμως συνιστάται να κατεβάσετε λίγο τις ταχύτητες και να κάνετε συντήρηση δυνάμεων. Το χρονικό διάστημα προς το τέλος του μήνα, σε μια φάση χαλάρωσης, μπορεί να σας έρθουν έξυπνες ιδέες για το μέλλον της καριέρας σας!

Από οικονομικής άποψης καλό θα ήταν να αποφύγετε ανούσια έξοδα σε είδη πολυτελείας και να αγνοήσετε προσφορές που φαίνονται εξωπραγματικά καλές για να είναι αληθινές, γιατί δεν θα είναι… Το ενδεχόμενο να σας εξαπατήσουν είναι πολύ μεγάλο!

Συναισθηματικά- Κοινωνικά

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του μήνα είναι ιδιαίτερα έντονη η κοινωνική σας ζωή! Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε γνωριμίες το διάστημα αυτό, που μπορούν να αλλάξουν την πορεία της προσωπικής σας ζωής! Οι πλανητικές διελεύσεις ευνοούν τις καινούργιες γνωριμίες, αλλά ας έχετε υπόψη σας, ότι οι σχέσεις αυτή την περίοδο ξεκινάνε με φιλικές διαθέσεις, για να αλλάξουν χαρακτήρα στην πορεία. Και εκεί έγκειται ο κίνδυνος… Υπάρχει η πιθανότητα μια σχέση να παραμείνει πλατωνική, επειδή δεν θα έχει το κουράγιο κανείς από τους δύο να θίξει το θέμα, από φόβο μη χαλάσει μια εν δυνάμει καλή φιλία.

Όσοι μεταξύ σας ξεκινήσατε μια καινούργια σχέση τον προηγούμενο μήνα μέσα από τον επαγγελματικό σας περίγυρο, πιθανά με το αφεντικό σας ή με ένα προϊστάμενο, το μήνα αυτό μπορεί να εισπράξετε μια μεγάλη απογοήτευση, γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε στον κατάλογο των φίλων πλέον, και όχι των εραστών.

Αναφορικά με τους δεσμευμένου και παντρεμένους Σκορπιούς, συνιστάται να κατεβάσουν λίγο τον πήχη των προσδοκιών τους από τον δεσμευμένο ή έγγαμο βίο. Ή τουλάχιστον ας ονειροβατούν – ονειρεύονται μαζί με το ταίρι τους, για να μην αισθάνονται μοναξιά… Επίσης, μη σας περνάει από μυαλό να απατήσετε το ταίρι σας, ιδίως μετά τα μέσα του μήνα. Αποφύγετε τους πειρασμούς πάση θυσία!

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 17, 22.

ΤΟΞΟΤΗΣΕπαγγελματικά- Οικονομικά

Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα είναι ενεργοποιημένος ο 10ος οίκος του ωροσκοπίου σας (καριέρα, κοινωνικές-επαγγελματικές φιλοδοξίες και φήμη). Διέλευση από τον οίκο αυτό πραγματοποιεί ο Άρης, που θα διαρκέσει όλο το μήνα, μαζί με τους Αφροδίτη και Ερμή (μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου) και τον Ήλιο (έως τις 23.9). Λόγω του γεγονότος αυτού θα υπάρξει αξιοσημείωτη βελτίωση και πρόοδος σε ζητήματα φήμης και καριέρας, με βελτίωση της επαφής σας με την ανώτερη ιεραρχία, εάν είστε υπάλληλοι. Γύρω στα μέσα ωστόσο του μήνα θα είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε αλλαγή στις στρατηγικές σας ή ακόμη και μια αλλαγή πορείας στην καριέρα σας συνολικά.

Είστε πολύ πιο πρόθυμοι από κάθε άλλη χρονική στιγμή να καταβάλλετε προσπάθεια στην δουλειά σας, να κάνετε μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς, κάτι που θα αποδειχτεί σωτήριο σε βάθος χρόνου… Εάν ξεκινήσετε κάποιες αλλαγές στις αρχές του μήνα, τα πρώτα απτά αποτελέσματα θα γίνου αισθητά ήδη από τα μέσα του μήνα και μετά. Μην έχετε όμως υψηλές προσδοκίες αναφορικά με το εισόδημα σας. Τα χρήματα δεν ευνοούνται εξ ίσου με τα ζητήματα της καριέρας σας και θα έρχονται μεν, αλλά όχι χωρίς κόπο. Μην περιμένετε άμεσα αυξήσεις μισθών ή βελτιωμένες αμοιβές.

Ο κυβερνήτης των χρημάτων σας, ο Κρόνος, κλείνει τον ετήσιο κύκλο της ανάδρομης πορείας του στις 18 Σεπτεμβρίου, και θα αρχίσετε αμέσως μετά να βλέπετε τα πράγματα λίγο πιο καθαρά, κάτω ένα πρίσμα ρεαλιστικό, ώστε να αξιολογήσετε τις προσπάθειες σας σε μια πιο ρεαλιστική και αντικειμενική βάση. Προς τα τέλη του μήνα ίσως υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και εντάσεις σχετικά με τα χρήματα και πως σας βλέπουν οι άλλοι αναφορικά με την οικονομικής σας ευχέρεια.

Εάν καταφέρετε αυτό το μήνα να αξιοποιήσετε και να εκμεταλλευτείτε την δημιουργικότητα σας και να την θέσετε στην υπηρεσία ενός γενικότερου συνόλου, η κίνηση σας αυτή θα εκτιμηθεί πάρα πολύ, και ανάλογα με τον τομέα δραστηριοποίησης σας, θα απολαύσετε αρκετή προβολή στον χώρο σας έως και διασημότητα!

Συναισθηματικά- Κοινωνικά

Η ερωτική σας ζωή, αγαπητοί Τοξότες, βρίσκεται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας μέσα στον μήνα αυτό! Κάποιοι που βρίσκονται εδώ και καιρό σε μια σχέση, ίσως να σκεφτούν να την επισημοποιήσουν, ή να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά μια τέτοιας δέσμευσης, ώστε να αποφασίσουν πως θα κινηθούν στον άμεσο μέλλον. Άλλοι θα επικεντρώσουν την προσοχή τους σε ένα πρόσωπο, που ξύπνησε τις αισθήσεις τους, και θα σκαρφιστούν τρόπους να το κατακτήσουν. Είναι όμως μια περίοδος που αποφεύγετε γρήγορες και αψυχολόγητες ενέργειες. Θα αναλύετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του, όσα τουλάχιστον είστε σε θέση να αντιληφθείτε, και τις πιθανές αδυναμίες του, και θα προσπαθήσετε να αποφασίσετε εάν αξίζει τον κόπο να κυνηγήσετε το άτομο αυτό ή όχι.

Οι παντρεμένοι του ζωδίου σας θα απολαύσουν την στήριξη του συντρόφου τους, όταν ανακύψουν ζητήματα καριέρας, θα θέσουν όμως και από κοινού νέους στόχους που αφορούν την σχέση και την κοινή τους πορεία. Διαφορές αντιλήψεων, προστριβές, αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες ξεπερνιούνται και ξεχνιούνται εύκολα και επικεντρώνεστε στο μέλλον. Μετά τις 14 Σεπτεμβρίου δε, απολαμβάνετε μια εξαιρετικά δραστήρια κοινωνική ζωή σαν ζευγάρι!

Όσο για τους ελεύθερους, ακόμη και οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί του ζωδίου σας θα μπορέσουν να βρουν μέσα στον Σεπτέμβριο το ταίρι τους! Θα τους κινήσει την προσοχή κάποιο πρόσωπο που θα καταφέρει να ερεθίσει την περιέργεια και το μυαλό τους. Και θα εμπλακούν σε μια σταθερή σχέση, ακόμη και αν το άτομο αυτό δεν ανταποκρίνεται απόλυτα σ αυτά που θέλουν από ένα σύντροφο, χωρίς καν να το πάρουν είδηση…

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Τυχεροί αριθμοί: 40, 31, 22, 13, 4, 26, 14.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΕπαγγελματικά- Οικονομικά

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Σεπτέμβριος μετά τα μέσα του μήνα, που αρκετοί πλανήτες θα ενεργοποιήσουν τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα, κοινωνικές-επαγγελματικές φιλοδοξίες και φήμη). Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε την διέλευση τους η Αφροδίτη και ο Ερμής (ο κυβερνήτης του οίκου σας της εργασίας), και θα ακολουθήσει ο Ήλιος στις 23 Σεπτεμβρίου! Επιπλέον, στις 28 του μήνα έχουμε την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον 10ο οίκο σας. Όλες αυτές οι όψεις τονίζουν, ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνετε καινούργια ανοίγματα σε επαγγελματικά ζητήματα.

Η Αφροδίτη είναι στο στοιχείο της στον 10ο οίκο σας, μια εξαιρετική θέση για επαγγελματικές αποφάσεις με μακρά πνοή! Καλό θα ήταν ωστόσο να ζυγίσετε πρώτα καλά τι θέλετε να κάνετε και ποια πορεία να ακολουθήσετε, ώστε να έχετε τα χρονικά περιθώρια να κάνετε τις αναγκαίες αλλαγές και αναπροσαρμογές. Οι αλλαγές δεν είναι το αγαπημένα σας θέμα συζήτησης, καθώς τις αποφεύγετε, αλλά στην παρούσα φάση της ζωής σας, χωρίς αλλαγές απλά δεν θα επιβιώσετε επαγγελματικά! Αυτό αφορά κυρίως όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με την θέση εργασίας τους, με την καριέρα τους ή με την πορεία που ακολουθεί η επιχείρηση τους, κυρίως αναφορικά τα έσοδα της.

Ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, επιστρέφει στις 18 Σεπτεμβρίου στην ορθή του πορεία! Το διάστημα που ακολουθεί θα μπορέσετε να δημιουργήσετε οι ίδιοι ευκαιρίες για προσωπική, επαγγελματική και υλική ανάκαμψη και βελτίωση. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας αισθάνεστε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές, ίσως και σκληρές αποφάσεις, και να ξεκινήσετε τις δράσεις εκείνες, που πριν από μερικά χρόνια ούτε που τολμούσατε να ονειρευτείτε. Αποφύγετε ωστόσο α

Keywords
ζωδια σημερα, αστρολογικες προβλεψεις, δραση, βασεις, φλερτ, νέα, αρης, μιζέρια, διλήμματα, εμφάνιση, οφείλεται, υγιή, project, πήχη, προσφορες, λύση, ξεχνιούνται, κινηση στους δρομους, βιογραφικο, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, βασιλικος γαμος, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, Καλή Χρονιά, μειωση μισθων, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, αμοιβες, πλανητες, επιθυμιες, το θεμα, αφροδιτη, δανεια, δουλεια, εργασια, θεμα, καριερα, ονειρο, οψη, περιοδος, πιεση, σεληνη, τυχη, υγεια, φιλια, φλογα, φλερτ, ωρα, αγαπη, αστρα, αγορα, αγορα εργασιας, αγχος, αξιζει, αναγεννηση, ανεργια, απλα, ατομο, αυτοπεποιθηση, αφορμη, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γινει, γοητεια, δευτερο, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, διδυμοι, δικη, διλήμματα, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκπαιδευση, ελευθερια, εμπνευση, εμφάνιση, εξοδα, εποχη, επιθυμια, ερθετε, ερμης, ερχονται, ευνοια, τεχνολογια, ζωη, ζωδιο, ζωης, υγιή, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, ηλιος, υπηρεσια, υπομονη, θεσεις εργασιας, θυσια, εικονα, οικο, κινηση, κλιμα, κρονος, λαμψη, λύση, λογια, μιζέρια, μηνες, μειωση, μικρο, μπορειτε, μυαλο, ξεκινημα, ξεχνιούνται, παντα, ο ηλιος, ουρανος, οικος, οικογενεια, ονομα, οντας, ουσιαστικο, οφείλεται, παιδια, παθος, περιβαλλον, πηγη, πιστη, πιθανοτητες, υπογραφη, πορτες, ποσειδωνας, προβληματα, πρισμα, ρολο, σεμιναρια, σιγουρα, συγκεκριμενα, συνεχεια, συντηρηση, σειρα, σκηνες, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, τμημα, τουρτα, φαντασια, φαινονται, φοβιες, φτερα, φορα, χαμογελο, χειλη, χρονικα, αφεντικο, αγνωστο, ασφαλεια, βηματα, ευχερεια, ειδη, εξυπνες ιδεες, φιλοι, γνωσεις, χωρα, ιδανικο, ιδιαιτερα, project, μπροστα, ομαδες, οψεις, πηγες, πήχη, θεματα, θεσεις, θετικα, υλικα, χερια
Τυχαία Θέματα