Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα (21-27/10)

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα;

Η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από τον Σκορπιό, μια πλανητική θέση που δεν θα την χαρακτηρίζαμε ιδιαίτερα ευνοϊκή, μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσάρεστες συμπεριφορές, όπως είναι η έντονη ζήλια ή η κτητική διεκδίκηση, αλλά και μια εμμονή αναφορικά με τις συναισθηματικές μας σχέσεις, ένα άτομο που μας ενδιαφέρει αισθηματικά ή σε σχέση με οικονομικά ζητήματα.

Από την άλλη πλευρά όμως, εάν είμαστε σε μια αρμονική

και ισορροπημένη σχέση, το πέρασμα αυτό θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε το δέσιμο μας με το ταίρι μας, να βιώσουμε μια σύμπνοια και την αίσθηση ότι ανήκουμε κάπου, είμαστε τμήμα ενός αδιάσπαστου και αδιαίρετου συνόλου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να μας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσουμε τα μυστικά σε μια σχέση, ανεξάρτητα από την φύση τους, και να φέρει τα κρυμμένα στο φώς!

Μεταξύ 19 και 26 Οκτωβρίου και με τις αρμονικές όψεις το ερωτικό  πάθος χτυπάει κόκκινο, το ίδιο όμως και το ενδιαφέρον μας για έξυπνες και αποδοτικές επενδύσεις.

Εάν έχετε κοινά πορτοφόλια σε μια σχέση, ίσως να υπάρξουν γκρίνιες τη περίοδο αυτή για ζητήματα διαχείρισης, θα μπορέσετε όμως να βρείτε αρκετά ευφάνταστες και πρωτότυπες λύσεις, ότι και αν σας απασχολεί.

Όσοι από σας ενδιαφέρεστε και ψάχνετε για τον έρωτα της ζωής σας, το διάστημα αυτό θα διαπιστώσετε ότι θα σας ελκύουν οι πιο ώριμες ηλικίες, άτομα που αισθάνονται ασφαλείς με τον εαυτό τους και εκπέμπουν ασφάλεια, έχουν εξερευνήσει δύσβατα πνευματικά μονοπάτια και εκπέμπουν πρωτόγονο ερωτισμό.

Αλλά η σχέση με ένα τέτοιο άτομο θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικής ή πρακτικής φύσης, που δεν θα μπορούν να αγνοηθούν εύκολα.

Με την βοήθεια του Ποσειδώνα θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε εκ νέου την τρυφερότητα, τον ρομαντισμό και την ποίηση της ζωής, αν και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενεργοποιεί ζητήματα ελέγχου και επιβολής επί των «δικών μας» ατόμων.

Στις 26/10 στο σκηνικό κυριαρχεί ένα τετράγωνο Άρη-Κρόνου και μια αντίθεση Ήλιου-Ουρανού. Αυτές οι όψεις μπορεί να αναμοχλεύσουν μέσα μας την βαθιά κρυμμένη μας ανάγκη να προκαλέσουμε την εξουσία ή την κυριαρχία που έχει επάνω μας κυρίως το αρσενικό φύλο. Αισθανόμαστε ότι οφείλουμε στον εαυτό μας να απελευθερωθούμε, να μεταμορφωθούμε, και το ενδεχόμενο να μην πετύχουμε αυτό που θέλουμε ή οραματιζόμαστε μπορεί να μας οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά – καριέρα

Πολλά από αυτά που θα συμφωνήσετε το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα το πιθανότερο είναι πως δεν θα ισχύσουν, ή θα χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο συμπεριφοράς και μεταχείρισης. Το σίγουρο είναι πως δεν θα εισπράξετε αυτά που αξίζετε και θα δουλέψετε για να πετύχετε κάποιον άλλο στόχο, που μέχρι τώρα δεν είχατε στα σχέδια σας με το τετράγωνο του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια.

Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες, θα επανεξετάσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει για κάποιους τομείς της ζωής σας και θα προχωρήσετε γρήγορα να βελτιώσετε κάποια πράγματα.

Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όπου θα έχετε αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα.

Στα οικονομικά σας θα πρέπει να φροντίστε όταν πάτε για ψώνια να έχετε προγραμματίσει από πριν τι θα αγορές θα κάνετε για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Εντάσεις και εκνευρισμό θα σας επιφέρει το πλανητικό σύστημα το επταήμερο αυτό. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις και έχετε πολλά προβλήματα να ξεκαθαρίσετε ,προς το τέλος του επταημέρου, θα αισθανθείτε τον περιορισμό και την καταπίεση από τον σύντροφο σας και θα ξεσπάσετε έντονα γιατί είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι ανεξάρτητοι, με τον Ήλιο να περνά στον Σκορπιό και τον 8ο οίκο.

Η ανάγκη που νοιώθετε εσείς που είστε μόνοι για αλλαγή στα αισθηματικά σας θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις οι οποίες δεν θα σας προσφέρουν αυτά που θέλετε και θα έχουν μικρή διάρκεια. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας φίλοι μου Κριοί, γεμάτοι πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις και την ατμόσφαιρα που θα σας γεμίσει έντονο ερωτισμό και αισιοδοξία. Ένα πρόγραμμα καθημερινής άσκησης θα σας βοηθήσει να είστε σε φόρμα και καλή διάθεση.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, Φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά – καριέρα

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι, οικογενειακό περιβάλλον στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις γιατί ίσως αλλάξετε γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω.

Πολλές είναι οι σκέψεις και τα θέματα που αυτές τις μέρες θα σας προβληματίσουν με αποφάσεις τις οποίες άλλες βιάζεστε να βάλετε σε εφαρμογή και άλλες όχι.

Κάποιες ικανοποιήσεις παίρνετε από το άμεσο περιβάλλον σας, που αποφασίζει ξαφνικά να σας κάνει τα χατίρια. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους, προσπαθήστε να τα λύσετε όλα και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας με τον Ερμή από τον Σκορπιό στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας.

Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πως θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Η θέση  του Κρόνου στο ωροσκόπιο σας, δεν ευνοεί την επικοινωνία με τις σχέσεις και τον σύντροφο σας. Μπορεί να φαίνονται και να τις νιώθετε συναρπαστικές, αλλά δεν θα σας δώσουν αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη και μάλλον θα πέσετε απλά στις παγίδες τους. Ότι ξεκινήσατε ξεκινήσατε. Τώρα, απλά κατεβάστε τους τόνους και αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απέχει από τις πολλές κοινωνικότητες χρειάζεστε χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Εσείς που είστε μόνοι ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας !!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του.Να είσαστε διακριτικοί όμως για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – καριέρα

Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας για αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά αν θέλετε να έχετε μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε να τις νιώθετε συναρπαστικές, αλλά δεν θα σας δώσουν αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη και μάλλον θα πέσετε απλά στις παγίδες τους αν δεν προσέξετε πολύ καλά. Πριν κάνετε όμως οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να συμβουλευτείτε πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσάς για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί γιατί ήδη έχετε ξοδέψει αρκετά για αυτό θα πρέπει να περιοριστείτε τώρα γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε όταν το πορτοφόλι σας μείνει άδειο.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Το πλανητικό  σκηνικό ευνοεί τον αισθηματικό σας τομέα με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό σας οίκο. Η συναισθηματική σας ζωή ανανεώνετε και γίνετε πιο ενδιαφέρουσα τώρα που επιτέλους το πήρατε απόφαση να βάλετε λίγο ρομαντισμό και τρυφερότητα στη σχέση σας και να γίνεστε πιο εκδηλωτικοί.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου προσέξτε μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο καιρός να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει.

Αν είστε μια χαρά με το έτερον σας ήμισυ, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι για να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Θα έχετε την απόλυτη ψυχική επαφή, και θα μιλήσετε μαζί του για πράγματα τα οποία δεν έχετε ξαναβγάλει σε κανέναν πριν. Προσέξτε μόνο μη ρουτινιάσετε.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 16, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά – καριέρα

Τα άστρα  ευνοούν τα οικονομικά σας τα οποία θα παρουσιάσουν βελτίωση. Τα άστρα προβλέπουν ότι θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες αλλά θα πρέπει να εξετάσετε κατά πόσο θα σας αποδώσουν οικονομικά πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε και προσέξτε γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν όσο καλά και αν φαίνονται όλα.

Ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι περιορισμένος και έτσι δεν θα μπορέσετε να χαρείτε τις μικρές χαρές της ζωής καθώς οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές και θα πιεστείτε αλλά να ξέρετε ότι στο τέλος θα βγείτε νικητές όταν περάσει η μπόρα.

Προσέξτε πολύ όλο το επταήμερο τις κινήσεις σας στον οικονομικό τομέα, αφού μπορείτε πολύ εύκολα να παραπλανηθείτε και να υπογράψετε λάθος συμφωνίες που θα σας προβληματίσουν μελλοντικά.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Τα άστρα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας το επταήμερο αυτό. Προσέξτε όσοι έχετε μόνιμο δεσμό πως συμπεριφέρεστε στο έτερο ήμισυ σας και μη γίνεστε κτητικοί και υπερβολικά ζηλιάρηδες αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής διαφορετικά το έχετε χάσει το παιχνίδι.

Στους ελεύθερους, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στα προσωπικά σας. Η θέση των πλανητών ευνοεί την οικογενειακή σας κατάσταση με τον Ήλιο να περνά στον 5ο οίκο στο ζώδιο του Σκορπιού.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Προσπαθήστε να τον πλησιάσετε και να τον κάνετε να ανοιχτεί και να σας πει τι τον απασχολεί. Οι ελεύθεροι νέα άτομα θα σας πλησιάσουν και ο ερωτισμός σας θα ανέβει κατακόρυφα !!!

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά – καριέρα

Το πλανητικό σκηνικό με πρωταγωνιστή τον πλανήτη Δία από τον Τοξότη ευνοεί νέα ξεκινήματα ενώ η δημιουργικότητα σας θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Συναντήσεις με manager, προέδρους και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα επιφέρουν θετικές εξελίξεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας πολύ σύντομα.

Από 21 Οκτωβρίου και έως τα τέλη της εβδομάδας η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα μαζί με την δημιουργική σας διάθεση να ανοίγει νέους δρόμους που θα εκτοξεύσουν τα οικονομικά σας στα ύψη.

Χαλαρώστε με λίγη ψυχαγωγία, διότι τα πράγματα είναι σπουδαία και τα οικονομικά πολλών ενδέχεται να γνωρίσουν μια τεράστια αλλαγή. Τολμήστε νέα ξεκινήματα με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, διότι  προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας  της αναδρομής πορείας του Ποσειδώνα  που ενδεχομένως να φέρει εξάρσεις, έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά, ιδιαίτερα από 25 έως 26 Οκτωβρίου. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας φίλοι μου Λέοντες, γεμάτοι πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις και την ατμόσφαιρα που θα σας γεμίσει έντονο ερωτισμό και αισιοδοξία. Αν και η υγεία σας είναι καλή, για να συνεχίσει να είναι, χρειάζεται προσπάθεια και οργάνωση με καλή διατροφή και άσκηση σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά – καριέρα

Το παρασκήνιο συνεχίζεται στις σχέσεις με τους συνεργάτες και πολλά είναι αυτά που μένουν. Η θέση του Ερμή από τον Σκορπιό και τον 3ο οίκο διευρύνει τους ορίζοντες σε θέματα πνευματικά και οικονομικά και παρουσιάζονται μελλοντικές ευκαιρίες.

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας οπωσδήποτε αγορές και πωλήσεις, και να μην κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας, σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Προσέξτε τις κινήσεις σας!

Προς το τέλος του επταημέρου θέματα καριέρας και σημαντικές αλλαγές στον οικονομικό τομέα αρχίζουν και εξελίσσονται ομαλά! Θα πρέπει επίσης να θέσετε και να συζητήσετε προτεραιότητες στον εργασιακό τομέα. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, εκφράστε τη γνώμη σας, δείξτε δυναμισμό και κάντε νέα ξεκινήματα που θα σας απογειώσουν μελλοντικά.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα εντελώς ξαφνικά εκεί που καθόλου δεν τον περιμένετε. Μπορεί όμως να σας προβληματίσει αρκετά, το βέβαιο είναι, πως θα σας αρέσει και θα ερωτευθείτε. Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό αυξάνει το ερωτικό κλίμα για τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου, απολαμβάνοντας έντονα ερωτικά πάθη και στιγμές.

Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβληματάκια σχετικά με κάποιο παιδί σας.

Με διαλλακτικότητα και συζήτηση θα μπορέσετε να βρείτε ένα κοινό σημείο, έτσι ώστε να συμπέσουν οι απόψεις σας, ξεκαθαρίζοντας οριστικά κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα με τον σύντροφο σας με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Ανανεώστε το λουκ και την εξωτερική σας εμφάνιση, γεμίζοντας τον εαυτό σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , Εργασία και υγεία .

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά – καριέρα

Συμφέρουσες προτάσεις και κινήσεις σε θέματα οικονομικά και εργασιακά θα παρουσιαστούν και ξαφνικές αλλαγές, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας.

Επαγγελματικά ταξίδια που θα παρουσιαστούν από την αρχή έως και τα μέσα του επταημέρου καλό είναι να τα αποφύγετε εξαιτίας ατυχημάτων και μικροεμποδίων  που ενδεχομένως να συμβούν και να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Κάντε λιγάκι υπομονή και κρατήστε το ηθικό σας ακμαίο γιατί οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι θεαματικές. Ακολουθήστε έναν καλό προγραμματισμό και μην αφήνετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν να πάνε χαμένες, αποφεύγοντας λάθη από βιαστικές κινήσεις, ιδιαίτερα από 24 Οκτωβρίου και μετά.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, διότι  προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας  της αναδρομής πορείας του Ποσειδώνα, που ενδεχομένως να φέρει εξάρσεις, έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Οι εντάσεις με το σύντροφο της ζωής σου συνεχίζονται, και φαίνεται πως θα σας αγχώσουν υπερβολικά.

Το θέμα δεν είναι πως διαφωνείτε εντελώς, τελευταία βρίσκεσαι σε μια περίεργη φάση με πολλά μπερδέματα και άλλα πράγματα και θέματα που κάνουν άνω κάτω τη ζωή σας και ίσως άν δεν τα συζητήσετε μαζί του να βγάλετε λάθος συμπεράσματα που θα σας οδηγήσουν σε οριστικές ρίξεις με το τετράγωνο του Ήλιου να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Εργασία και υγεία .

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά – καριέρα

Ομολογουμένως χρειάζεται προσοχή εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σας.

Η καριέρα σας προς το τέλος της εβδομάδας  θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Αποφύγετε περιττά έξοδα διότι το πλανητικό θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα θα σας γεμίζει συνεχώς με έξοδα είτε για τον εαυτό σας είτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί θέλετε να τους δείξετε την αγάπη σας με ποικίλους τρόπους και νιώθετε ευτυχισμένοι όταν βλέπετε τη χαρά στα μάτια τους.

Μην ανοίγεστε όμως πολύ γιατί θα σας απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να τα καλύψετε άμεσα. Μην τα αναβάλλετε για αργότερα γιατί θα αυξηθούν περισσότερο. Αν τα χειριστείτε με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματα σας δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχετε πάρει ήδη τις αποφάσεις σας και βάζετε τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και έπρεπε να το κάνετε. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα με τον Ήλιο να περνά στο ωροσκόπιο σας. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις το επταήμερο αυτό.  Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά – καριέρα

Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσετε στον δρόμος σας αυτόν το επταήμερο. Όλα όμως έχουν την ρίζα τους σε δικές σας παρελθοντικές ενέργειες.

Οτιδήποτε αποφασίσετε για τα επαγγελματικά σας να κάνετε, θα πρέπει να το μελετήσετε και να το οργανώσετε σωστά αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσετε καινούργια δισεπίλυτα προβλήματα.

Περιορίστε το άγχος οργανώστε εξόδους και απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας ρίχνουν και σας κουράζουν ψυχολογικά. Διανύσατε μια περίοδο κούρασης, χρειάζεστε ξεκούραση και αλλαγή στην καθημερινότητα σας.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Τα άστρα και οι πλανήτες στο ζώδιο σας τις τελευταίες μέρες σας δημιουργούν  συναισθηματικό μπέρδεμα με το τετράγωνο του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σας. Οι υπόλοιπες παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός αγαπητοί μου Τοξότες  να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταλήξετε τους πάντες.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά – καριέρα

Με την θέση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό στον 11ο ηλιακό σας οίκο,  δώστε ώθηση στον επαγγελματικό σας τομέα. Λίγο δύσκολο το διάστημα αυτό,  αποφύγετε υπογραφές και δεσμεύσεις.

Αν και αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι ψυχολογικά κάντε κοινωνικές συναναστροφές και επωφεληθείτε από πρόσωπα του επαγγελματικού σας περίγυρου.

Περιορίστε το άγχος οργανώστε εξόδους και απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας ρίχνουν και σας κουράζουν ψυχολογικά. Διανύσατε μια περίοδο κούρασης, χρειάζεστε ξεκούραση και αλλαγή στην καθημερινότητα σας.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα  σας δημιουργεί συναισθηματικό μπέρδεμα, αναπολώντας το παρελθόν. Οι υπόλοιπες παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας.

Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του.

Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός αγαπητοί μου Αιγόκεροι να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταλήξετε τους πάντες με την σύνοδο του Ερμή να σας ευνοεί.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά – καριέρα

Λίγο δύσκολο το διάστημα αυτό,  αποφύγετε υπογραφές και δεσμεύσεις. Αν και αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι ψυχολογικά κάντε κοινωνικές συναναστροφές και επωφεληθείτε από πρόσωπα του επαγγελματικού σας περίγυρου.

Περιορίστε το άγχος οργανώστε εξόδους και απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας ρίχνουν και σας κουράζουν ψυχολογικά. Διανύσατε μια περίοδο κούρασης, χρειάζεστε ξεκούραση και αλλαγή στην καθημερινότητα σας.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα συμβουλεύουν να γίνεται πιο ρεαλιστές ξεπερνώντας ανασφάλειες που τις ρίζες τους έχουν στο παρελθόν. Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα συνεχιστούν τα προβλήματα με τις σχέσεις σας και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις και επειδή η κρίση σας θα μπερδεύεται πολλές φορές με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθείς στον 2ο οίκο σε ανάδρομη πορεία.

Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφο σας, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει.

Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και έχετε συναισθήματα ακόμη.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 15, 4.

ΙΧΘΥΣ

Επαγγελματικά – καριέρα

Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσετε στον δρόμος σας αυτό το επταήμερο. Όλα όμως έχουν την ρίζα τους σε δικές σας παρελθοντικές ενέργειες.

Οτιδήποτε αποφασίσετε για τα επαγγελματικά σας να κάνετε, θα πρέπει να το μελετήσετε και να το οργανώσετε σωστά αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσετε καινούργια δισεπίλυτα προβλήματα.

Θα ξεφύγετε από τον κατεστημένο τρόπο ζωής που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σας και θα επιδιώξετε την εξέλιξη σας με ενέργειες που θα αφορούν το γενικότερο καλό. Θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών σας και να μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις που σας υπόσχονται γρήγορο κέρδος.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα συμβουλεύουν να γίνεται πιο ρεαλιστές ξεπερνώντας ανασφάλειες που τις ρίζες τους έχουν στο παρελθόν.

Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα συνεχιστούν τα προβλήματα με τις σχέσεις σας και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις και επειδή η κρίση σας θα μπερδεύεται πολλές φορές με την αντίθεση του Πλούτωνα και την θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας.

Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.

Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφο σας, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και έχετε συναισθήματα ακόμη.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

The post Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα (21-27/10) appeared first on mononews.

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, βγείτε, ωροσκοπιο, καιρος, εμφάνιση, θλίψη, κινηση στους δρομους, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, ξανα, βγείτε, πλανητες, θλίψη, αφροδιτη, βημα, γνωμη, δανεια, διατροφη, εργασια, ζηλια, θεμα, καθημερινη, καριερα, οριζοντες, προγραμμα, τυχη, υγεια, φυσικη, ψυχολογια, ωθηση, αγαπη, αστρα, αστρολογικες προβλεψεις, αγχος, αισιοδοξια, απλα, αρμονια, αρσενικο, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βρειτε, γινεται, γνωριμια, δευτερο, διαστημα, δειτε, διχτυα, δρομος, ευκαιρια, ευκολα, εκπαιδευση, εβδομαδα, εμμονη, εμπνευση, ενεργεια, εμφάνιση, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επρεπε, ερθετε, ερχονται, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, υγιης, ιδιο, ημισυ, υπηρχαν, υπομονη, ηρεμια, θετικη ενεργεια, ηθικο, οικο, κεφαλαιο, κινηση, κλιμα, κοπωση, κουτσομπολια, λαθη, λαθος, λαμψη, ματια, μπαταριες, μπορειτε, μυστικα, ξεκουραση, ξερετε, ποιηση, ορια, οπωσδηποτε, παιδι, παιδια, παθος, περιβαλλον, πειθαρχια, προβληματα, πορτα, πωλησεις, ριζα, ρολο, σιγουρο, συζητηση, συντομα, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, τετραγωνο, τμημα, τολμηστε, φαντασια, φαινονται, φυλο, φυση, φορμα, φορα, χρονος, χαρα, ψυχολογικα, ψωνια, αγορες, ανω κατω, ασφαλεια, δικιο, εφαρμογη, εμφανισεις, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, μεινει, ομαδες, οψεις, παιχνιδι, τοξοτη, θεματα, υλικα
Τυχαία Θέματα