Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Τι λένε σήμερα τα ζώδια και οι πλανήτες;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

(Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Κριός

Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλίμα ανανέωσης.

Ταύρος

Με υπομονή και επιμονή, όλα μπορούν να βρουν τη λύση τους. Αποφύγετε βιαστικές

κινήσεις και κινηθείτε βάσει πλάνου, ώστε να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Προσοχή όμως και στις οικονομικές δοσοληψίες σας! Κάτι μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται…

Καρκίνος

Τα πράγματα στην δουλειά σας δεν είναι και τόσο εύκολα, δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να φέρετε την καταστροφή… Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε και αυτό το δύσκολο σκόπελο.

Λέων

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας… Από τη μια τα ξεσπάσματα σας τον τελευταίο καιρό, και από την άλλη η ρομαντική διάθεση σας σήμερα…

Παρθένος

Και σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά καλή, ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η δραστηριότητα, η πρωτοβουλία και οι φρέσκες ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

Ζυγός

Η κακοκεφιά σας συνεχίζεται, παρόλο που οι άνθρωποι που αγαπάτε έχουν τη διάθεση να εκφράσουν τα αισθήματα τους απέναντι σας. Δώστε τους μια ευκαιρία!

Σκορπιός

Η νευρικότητα σας εξακολουθεί να χαλάει τη διάθεση σας. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σας δεν είναι και τόσο εύκολα.

Τοξότης

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε καλύτερα. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν κάποιες καλές ενδείξεις, αλλά…

Αιγόκερως

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και η ψυχαγωγία ευνοούνται. Οι εξελίξεις που προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά καλές.

Υδροχόος

Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, ακολουθείστε τη διαίσθηση σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις στον αισθηματικό ή τον επαγγελματικό τομέα. Η ψυχική κούραση είναι μεγάλη…

Ιχθείς

Το πλανητικό σύστημα και τα άστρα σας καλούν να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας στον χώρο του σπιτιού σας, που από καιρό έχετε παραμελήσει. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα το δικαιούνται!

Keywords
Τυχαία Θέματα