Ζώδια Αύγουστος 2019: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

13:24 1/8/2019 - Πηγή: Mononews

Τι μας επιφυλάσσει ζωδιακά ο Αύγουστος;

ΚΡΙΟΣ

Οι θερμοκρασίες του έρωτα ανεβαίνουν επικίνδυνα! Ρομαντισμό, πάθος και δημιουργικότητα είναι τα δώρα που σάς φέρνει η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είτε η σχέση σας είναι νέα είτε μακροχρόνια, αυτή είναι η στιγμή να ερωτευτείτε με πάθος, μοιράζοντας τη ζεστασιά και την αγάπη σας χωρίς επιφυλάξεις. Η ερωτική γοητεία σας και το χαμόγελό σας εγγυώνται καυτές καλοκαιρινές ερωτικές

νύχτες με τον αγαπημένο σας. Χορεύετε στο ρυθμό της αγάπης, νιώθετε γεμάτοι, ζείτε τα πάθη σας γιατί αυτό είναι ζωή! Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, έχετε σφοδρή επιθυμία για να ζήσετε τον έρωτα, να διασκεδάσετε, να χαρείτε αμέριμνα τη ζωή.

Ήρθε η ώρα να οργανωθείτε! Δείτε τη ζωή σας με πρακτικότητα και ορθολογισμό, βάλτε πρόγραμμα, σύστημα και τάξη, είναι η παρότρυνση της Αφροδίτης, του Άρη και της δεύτερης νέας Σελήνης του μήνα στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας. Τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε ενέργεια και ευεξία; Πάρτε το σκυλί σας και κάντε πιο συχνούς περιπάτους. Τρώτε πιο υγιεινά, ίσως πρέπει να κόψετε τα βαριά ή λιπαρά τρόφιμα. Τώρα το σύμπαν σάς ενθαρρύνει να δημιουργήσετε νέες, πιο υγιείς καθημερινές συνήθειες. Βέβαια, ίσως να το παρακάνετε με το γυμναστήριο καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης μπορεί να σας κάνει να υπερβείτε τα όριά σας.

Επισήμανση: Κάνοντας όλες αυτές τις αλλαγές, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις απλές καθημερινές λεπτομέρειες.

Η πανσέληνος στο συνεργατικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, φέρνει στο φως το ομαδικό πνεύμα σας. Όποιο έργο ή προώθηση κάνετε, μην ενεργείτε εγωιστικά και το κάνετε μόνοι σας, αφήστε τους άλλους να συνεισφέρουν. Υπάρχει δύναμη – για να μην αναφέρουμε υποστήριξη και δημιουργικότητα – στην ομαδική εργασία, οπότε φροντίστε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή. Η ομαδικότητα θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων και θα τους καταστήσει πιο πρόθυμους να σας δώσουν το καλύτερο. Αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε για τον εαυτό σας και το κάρμα σας είναι να δώσετε σε όλους την ευκαιρία να λάμψουν, παραγκωνίζοντας τις εγωιστικές και ατομιστικές επιδιώξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιδείξτε την πιο τρυφερή πλευρά σας και τα συναισθήματά σας, δημιουργήστε χώρο στην καρδιά σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, φροντίστε τα και τιμήστε τα, είναι η παρότρυνση της πρώτης νέας Σελήνης του μήνα στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Αν νιώσετε να τρέχουν δάκρυα από τα μάτια σας ακούγοντας την ιστορία κάποιου άλλου, αυτό δείχνει ότι είστε σε καλό δρόμο. Η εμπιστοσύνη στους άλλους ανθρώπους καταπραΰνει την ψυχή σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, γνωρίζετε πόσο συνδεδεμένοι είμαστε όλοι μεταξύ μας, ως άνθρωποι. Απλά θυμηθείτε να δείξετε κάποια συμπόνια για τον εαυτό σας ή τουλάχιστον να αναγνωρίσετε ποιοι επωφελούνται από την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σας. Μερικές φορές, πρέπει να δίνετε σημασία και στον εαυτό σας.

Εξερευνάτε και αναλύετε τη σχέση σας, ελέγχετε κατά πόσο είναι σημαντική για σάς καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Μήπως ο αγαπημένος σας έχει φύγει μακριά; Τώρα μπορείτε να συζητήσετε τις διαφορές σας, να βρείτε τη μέση λύση αναλύοντας το τι σάς απομάκρυνε. Εφαρμόστε ένα συμβιβαστικό πνεύμα σε περίπτωση που ο Άρης σάς κάνει να μην μπορείτε να συγκρατήσετε την οργή σας. Για να εξομαλύνετε τις συγκρούσεις δεν πρέπει να φτάσετε στα άκρα ρίχνοντας ευθύνες και κριτικάροντας τον αγαπημένο σας. Κι αν νιώθετε ψυχολογικά πιεσμένοι, φύγετε για λίγο μακριά προκειμένου να ηρεμήσετε.

Έχετε μια μοναδική λάμψη, οδεύετε στην επιτυχία καθώς η πανσέληνος στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας προετοιμάζει το δρόμο προς διαρκή επιτεύγματα. Για να ενισχύσετε αυτή τη σταθερή επιρροή, προσθέστε περισσότερη δομή και οργάνωση στη ζωή σας, ίσως δουλεύοντας με κάποιο έμπειρο άτομο προκειμένου να φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας. Ίσως ένας φίλος σας σάς δείξει τα πρώτα βήματα στην επιτυχία, ίσως σάς παροτρύνει να εργαστείτε με σύστημα προκειμένου να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, μην εστιάζεστε σε αυτό που κάνουν οι άλλοι. Μείνετε στη δική σας λωρίδα κυκλοφορίας και θα φτάσετε στον προορισμό σας, αργά αλλά σταθερά. Συμβουλή: Μακριά από τις παγίδες του επαγγελματικού φθόνου, εργαστείτε τίμια και με ειλικρίνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετοιμαστείτε για άφθονες συνομιλίες και μια έντονη κοινωνική ζωή. Με την πρώτη νέα Σελήνη του μήνα στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας τα ενδιαφέροντά σας εστιάζονται στο φλερτ και την κοινωνικότητα. Όσα περισσότερα γνωρίζετε για τους άλλους ανθρώπους, τόσο πιο διασκεδαστικά αισθάνεστε. Μιλήστε σε κάποιον που ενδεχομένως γνωρίσετε τυχαία στη ζωή σας, δεν ξέρετε ποτέ πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η σχέση. Αντί να βγαίνετε υποχρεωτικά με τις υπάρχουσες φιλίες σας ή τις εργασιακές σχέσεις σας, ανοίξτε την καρδιά σας σε άτομα με τα οποία είστε νοητικά και ιδεολογικά περισσότερο εναρμονισμένοι και νοιάζονται για το τι σας ενδιαφέρει. Τώρα θέλετε επίσης να μάθετε ακόμα περισσότερα! Και επιδιώκετε να είστε με ανθρώπους που έχουν επίπεδο.

Πόσο κοντά νιώθετε με τους αγαπημένους σας; Η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κι εσείς αναλύετε αν υπάρχει βαθύτερο συναισθηματικό δέσιμο με τα οικεία προς εσάς πρόσωπα. Δεδομένης της δυνατότητας οικογενειακών συγκρούσεων υπό την επιρροή του μαχητικού Άρη, ίσως απλά πρέπει να ελέγξετε το θυμό και την οργή σας. Και ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι το γέλιο είναι καλύτερο από το κλάμα ή την οργή. Αν είστε αρκετά τυχεροί και δεν ξεσπάσετε στους αγαπημένους σας, τότε αυτή η συμπαντική επιρροή θα μπορούσε πραγματικά να μεταμορφώσει τις στενότερες σχέσεις σας, δίνοντάς σας τα κίνητρα να τις βελτιώσετε και να αλλάξετε τον τρόπο διαβίωσής σας.

Γυρίστε σελίδα στη ζωή σας, αλλάξτε φιλοσοφία και πεποιθήσεις, είναι η προτροπή της πανσελήνου στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, η οποία εμποτίζει τη ζωή σας με μια νότα χαρά και αισιοδοξίας – πράγματα πολύ αναγκαία! Ήρθε η ώρα να βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας, να κάνετε οτιδήποτε διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Είτε παίρνετε την πρωτοβουλία για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα ή δημιουργείτε μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με κάποιον/α από άλλον πολιτισμό ή κάνετε πρόοδο σε ένα οραματιστικό έργο, είστε έτοιμοι να διευρύνετε τους υπάρχοντες ορίζοντές σας. Βλέπετε τη ζωή υπό μία νέα προοπτική … το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ονειρευτείτε και να εστιαστείτε στη λογική πλευρά σας η οποία θα σάς βοηθήσει να διαχειριστείτε τις ενδεχόμενες δυσκολίες που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά πόσο έχετε σταθερότητα στο εισόδημά σας; Με την πρώτη νέα Σελήνη του μήνα στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, η προσοχή σας είναι στραμμένη στην εργασία σας και την οικονομική ζώνη, προσπαθείτε να βρείτε έξυπνους τρόπους για να κερδίζετε περισσότερα, ενώ εργάζεστε όσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε. Προσελκύετε νέους πελάτες, εξομαλύνεται η αστάθεια των οικονομικών σας ή, αν είστε καλλιτέχνες, βλέπετε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα κι αυτό σάς αποφέρει περισσότερα χρήματα. Ισορροπείτε τον προϋπολογισμό σας, κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, όλα στο όνομα της δημιουργίας της οικονομικής ασφάλειας και σταθερότητας.

Έχετε τόσες ιδέες! Με την Αφροδίτη, τον Άρη και τη δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα στο νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, το μυαλό σας τρέχει, αναζητάτε την επικοινωνία και την έντονη κοινωνική ζωή. Ασχολείστε με ποικίλες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, συζητάτε με όλο τον κόσμο, από έναν ξένο που θα συναντήσετε στη στάση του λεωφορείου μέχρι το σερβιτόρο μιας καφετέριας. Κάνετε νέες κοινωνικές επαφές και γνωρίζετε άτομα των οποίων οι ιδέες σάς ξεσηκώνουν. Παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία να ανοίξετε μια συνομιλία, ακούτε λεπτομερώς το συνομιλητή σας και είστε αυθόρμητοι στις απαντήσεις σας. Και κάτω από αυτή την επιρροή, οι ιστορίες που ακούτε είναι το οξυγόνο σας. Το μυαλό σας μπορεί να δημιουργήσει μια νέα ιστορία από το τίποτα.

Εάν έχετε καθυστερήσει να πληρώσετε ένα χρέος (όπως οι περισσότεροι από εμάς), η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, της αποταμίευσης και των κοινών οικονομικών πόρων, σάς δίνει απεριόριστες δυνατότητες για να αποπληρώσετε τους εκκρεμείς λογαριασμούς. Το πρώτο βήμα βεβαίως είναι να πιστεύετε ότι αξίζετε να αφήσετε το σύμπαν να σας φροντίσει. Όχι βέβαια ότι δεν θα μπορούσατε να το κάνετε μόνοι σας, αλλά τώρα θα χρειαστείτε τη συνδρομή των άλλων ανθρώπων. Ίσως ακόμα βρείτε τρόπους να αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, περικόπτοντας τις περιττές σπατάλες σας. Αλλά να ξέρετε ότι η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί καλύτερα εφαρμόζοντας μια ισορροπημένη τακτική στα έσοδα και τα έξοδά σας.

ΛΕΩΝ

Εάν σάς παρουσιαστεί μια ευκαιρία που ταιριάζει με τους προσωπικούς στόχους σας, αδράξτε την! Με την πρώτη νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σας, έχετε έναν ηγετικό ρόλο, κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση, λάμπετε στον περίγυρό σας, αναζητάτε τη φήμη και τη δόξα (τουλάχιστον για το πρώτο μισό του μήνα). Είστε στο επίκεντρο, εκφράζοντας τις επιθυμίες σας και τη μοναδική προσωπικότητά σας. Απολαύστε αυτό το μήνα, είναι μια περίοδος που μπορείτε πραγματικά να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας καθώς σάς δίνει τη δυνατότητα να θέσετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τους δικούς σας στόχους. Τώρα όλες οι επιθυμίες σας και οι ανάγκες σας υλοποιούνται, εσείς αποφασίσετε, προστάζετε και ορίζετε! Ίσως αλλάξετε την εμφάνισή σας κι αυτό μπορεί επίσης να αυξήσει την αίσθηση της αξίας σας.

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, ενεργοποιήστε για να έχετε απτά αποτελέσματα για μια σταθερά ευτυχισμένη ζωή. Η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιούν το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, και σάς υποκινούν να κάνετε ρεαλιστικά σχέδια για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται τόσο λίγα για να μειώσετε το άγχος σας. Για παράδειγμα, αν γνωρίζετε κάποιον με τον οποίο είστε αποκομμένοι στη ζωή, δεν χρειάζεται να εστιάζετε εκεί την προσοχή σας. Δεν είναι ότι δεν είστε συναισθηματικοί, απλώς είστε ρεαλιστές και για το πώς και με ποιον αναλώνετε το χρόνο σας. Καθώς ασχολείστε με τις αξίες σας, η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται, γνωρίζετε ποιοι είστε και τι και ποιον εκτιμάτε.

Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ωθεί να είστε πιο ενεργητικοί στις σχέσεις σας. Το φεγγάρι σάς ενθαρρύνει να δείξετε ένα πιο εμφανές ενδιαφέρον στο αντικείμενο του πόθου σας. Αυτό εξυπηρετεί έναν διπλό σκοπό: Προφανώς θα έχετε μια πιο ρεαλιστική άποψη για το εάν αυτό το άτομο ξέρει ότι ενδιαφέρεστε. Επιπλέον, θα μάθετε εάν σάς θέλει πραγματικά και δεν είναι απλά στη φαντασία σας. (Εδώ μπορείτε να περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη!) Αν είστε καιρό μόνοι, ρίξτε μια ματιά στο πόσο μεγάλη σημασία δίνετε στην εξεύρεση αυτής της μοναδικής αγάπης. Αυτό το φεγγάρι σάς καλεί να συγκεράσετε το ανεξάρτητο πνεύμα σας με τη συντροφικότητα, μπορείτε να βρείτε τη μέση λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζεστε μοναξιά και ξεκούραση καθώς η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σάς ωθεί να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας. Αφήστε κατά μέρος την έμφυτη τάση σας να οργανώσετε και να σχεδιάσετε το μέλλον και ζήστε στο παρόν. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τίποτα άλλο εκτός από αυτό που αναζητά η ψυχή σας στο τώρα. Αποβάλετε τα αρνητικά συναισθήματά σας, επιτρέποντας σε μια παρελθούσα νοσηρή κατάσταση (πιθανώς κάτι που είναι ριζωμένο στην καρδιά σας για πάρα πολύ καιρό) να φύγει μακριά. Η έκκληση προς το Θείο θα σας δώσει δύναμη, ειδικά σε στιγμές που αισθάνεστε εντελώς ότι είστε κολλημένοι στο βάλτο.

Πάνω απ’ όλα ο εαυτός σας! Με την Αφροδίτη, τον Άρη και τη δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σας, παραγκωνίζετε τη ντροπαλή και συνεσταλμένη πλευρά σας, έχετε αυτοπεποίθηση και επιμένετε στα δικά σας. Αν και μπορεί να είχατε αισθανθεί λίγο κουρασμένοι και χαμηλή την ενέργειά σας τον τελευταίο καιρό, τώρα επιστρέφει το πάθος σας για ζωή. Και πραγματικά, χρειάζεστε αυτό το πάθος για να ολοκληρώσετε ό, τι θέλετε: Προσωπικά έργα και επιθυμίες. Αισθάνεστε άνετα οπουδήποτε κι αν βρεθείτε, είστε ο εαυτός σας, έχετε τα κίνητρα να αγωνιστείτε για την ευτυχία σας. Επωφεληθείτε από αυτή την ενεργητικότητα και τη ζωτικότητα που σάς χαρίζουν οι πλανήτες, δοκιμάζοντας κάτι νέο στη ζωή σας, κάτι που πραγματικά σάς κάνει ευτυχισμένους.

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες! Με την πανσέληνο να φωτίζει τον καθημερινό έκτο οίκο σας, είναι τα μικρά πράγματα που θα σημάνουν τη διαφορά στη ζωή σας, είναι η απλότητα που θα κάνει ικανοποιητική και πανέμορφη την καθημερινότητά σας. Αυτό ισχύει τόσο για την εργασία σας όσο και για την προσωπική σας ζωή. Αφιερώστε χρόνο για να φέρετε εις πέρας μη ολοκληρωμένα έργα των τελευταίων έξι μηνών, ώστε να μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του διακοπών. Και θα αισθανθείτε ελεύθεροι να κάνετε ένα άλμα μπροστά αλλάζοντας την καθημερινότητά σας και κάνοντας οτιδήποτε σάς ευχαριστεί. Ίσως τώρα προσφέρετε δώρο στον εαυτό σας ένα μασάζ ή πάτε στο αγαπημένο σας σπα. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα μόλις σταματήσετε την υπερβολική ανάλυση και φροντίσετε τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Γυρίζετε σελίδα σε μια σημαντική φιλία σας, συνεργασία ή ομάδα καθώς η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικότητας. Δικτυώνεστε κοινωνικά, ασχολείστε με ομαδικές δραστηριότητες, νέες φιλίες εισέρχονται στη ζωή σας κι άλλες φεύγουν. Γιορτάζετε μια ομαδική επιτυχία, γνωρίζοντας ότι η νίκη είναι πιο γλυκιά όταν όλοι είναι ευτυχισμένοι γύρω σας, αφού ο καθένας συνέβαλε εξίσου γι’ αυτή την επιτυχία. Ή ίσως η νέα σας ομάδα μόλις αρχίζει να διαμορφώνεται. Αν είστε στην αρχή ενός έργου, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε πως θα γίνει καλύτερο, πιο καινοτόμο αποτέλεσμα μπορείτε να έχετε; Βοηθήστε κι εσείς στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας ειλικρινούς συνεργασίας, εξάλλου είστε από τη φύση σας αυθεντικοί και συνεργατικοί.

Γίνεστε νωχελικοί, νιώθετε κούραση, ίσως και σωματική και ψυχική εξάντληση καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιούν το θολό δωδέκατο οίκο σας. Μπορεί και να δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, έρχονται στο μυαλό σας οι δυσκολίες του παρελθόντος. Ίσως κάνετε μια νυκτερινή περιπλάνηση κι όταν καταφέρετε να κοιμηθείτε, θα μπορούσατε να έχετε κάποια προφητικά όνειρα. Προτού πάρετε ηρεμιστικά ή πιείτε ένα μπουκάλι κρασί, λάβετε υπόψη σας ότι αυτά τα όνειρα προσπαθούν πραγματικά να σας πουν κάτι σημαντικό. Σάς μεταφέρουν ένα μήνυμα που δεν πρέπει να αγνοηθεί, κάτι που έρχεται μέσα από το υποσυνείδητό σας, δείχνοντάς σας τι είναι αυτό που σας κάνει αγχωμένους και εξαντλημένους.

Πόσο καιρό αναζητάτε το πάθος και την αγάπη; Νιώθετε ότι το σύμπαν σάς έχει καταδικάσει στη μοναξιά; Όχι πια, καθώς η πανσέληνος που φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φέρνει πληθώρα θαυμαστών στο δρόμο σας. Και με τον περίεργο και απρόβλεπτο τρόπο που λειτουργεί το σύμπαν, όταν θα σταματήσετε να ψάχνετε πυρετωδώς τον έρωτα, τότε θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α, να ερωτευτείτε με πάθος, απλώς με το να είστε ο εαυτός σας. Αν είστε σε σχέση, πρέπει να κάνετε προσπάθεια να παραβλέψετε τα λάθη και τις αδυναμίες του αγαπημένου σας και να επικεντρωθείτε στα πράγματα που αγαπάτε και σάς αρέσουν στο σύντροφό σας. Είναι εύκολο να διαμαρτυρηθείτε, αλλά πού θα οδηγήσει αυτό; Αντ’ αυτού, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απολαμβάνετε εξίσου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σκληρή δουλειά σας αρχίζει πραγματικά να αποπληρώνεται καθώς η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Εάν είχατε ένα επαγγελματικό σχέδιο καιρό στο μυαλό σας, τώρα βαδίζετε στο επόμενο επίπεδο, απολαμβάνετε τιμές και μεγαλεία, ίσως γίνει ακόμα και διάσημο. Μόνο φροντίστε να αποδεχτείτε τις τιμές ταπεινά και ευγενικά. Δεν χρειάζεται να γίνετε εγωιστές και αλαζόνες, επιβάλλοντας την εξουσία σας. Γνωρίζουμε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα, ότι είστε διαθέσιμοι για όλους και για όλα. Τώρα όμως, η αναγνώρισή σας δεν προέρχεται από την ικανότητά σας να κάνετε οποιαδήποτε εργασία σάς αναθέσουν, αλλά από τις ολοκληρωμένες και έγκυρες γνώσεις ή τις δεξιότητες που έχετε σε ένα συγκεκριμένο τομέα.

Ομαδοποιηθείτε, αυτό θα σάς ανανεώσει! Με την Αφροδίτη, τον Άρη και τη δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, ασχολείστε με ποικίλες ομαδικές δραστηριότητες, συγκεντρώνετε τους φίλους σας κι αυτό σάς δίνει χαρά και ευτυχία. Έχοντας ένα ευρύ κοινωνικό κύκλο, όχι μόνο θα σάς διασκεδάσει αλλά και θα σάς εμπνεύσει στη ζωή σας. Ίσως ακόμα αγωνιστείτε για έναν κοινωνικό σκοπό και μοιράζεστε την εμπειρία με άλλους φίλους σας καθώς ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την φιλανθρωπία. Η διεξαγωγή ενός αγώνα (ή ενός εράνου) ως μέρος μιας ομάδας συγκέντρωσης χρημάτων θα σας δώσει πραγματικά χαρά. Εάν μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα συγκεντρώνοντας κεφάλαια για ένα φιλανθρωπικό σκοπό είναι το καλύτερο για σας. Το σύνθημά σας είναι «κάνω καλό για να αισθάνομαι εγώ καλά».

Πόσες αναμνήσεις … Με την πανσέληνο να φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, έχετε μια γλυκιά νοσταλγία που σας κάνει να νιώθετε έντονα όσα ζήσατε στο παρελθόν όσο και με τους αγαπημένους σας. Περάστε λίγο χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας ή παλιούς φίλους σας. Χαλαρώστε στην άνεση του σπιτιού σας καθώς υπάρχει μια αναπόσπαστη σχέση μεταξύ του σπιτιού και των αναμνήσεών μας. Το σπίτι και η οικογένεια, ειδικά η μητέρα ή οι συγγενείς σας, καταλαμβάνουν τις σκέψεις σας. Ίσως αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε τον εαυτό σας και τους οικείους σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερο τη μοναξιά σας, ακυρώστε τα σχέδιά σας και μείνετε μέσα. Ανάψτε κεριά, αλλάξτε τη διακόσμηση και απλά μιλήστε με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διεύρυνση των οριζόντων σας είναι η μοναδική σας προτεραιότητα καθώς η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Είτε πάρετε το αεροπλάνο για τη Ρώμη, είτε εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο κοντά στο σπίτι σας, είστε σε μια προσπάθεια να κατανοήσετε τον ευρύτερο κόσμο και τη θέση σας μέσα σε αυτόν. Σας αρέσει να συζητάτε με ανθρώπους από διαφορετικό κοινωνικό και πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας, ανθρώπους δημιουργικούς και καλλιτέχνες. Αυτή η διαφοροποίηση είναι που σάς εξιτάρει. Είστε ενθουσιασμένοι από τις πολιτισμικές διαφορές και διαβάζοντας βιβλία για την πνευματικότητα και τη φιλοσοφία, σβήνει η δίψα σας για μάθηση.

Αδράξτε τις ευκαιρίες πριν χαθούν! Με την Αφροδίτη, τον Άρη και τη δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, προσπαθείτε να βελτιώσετε τη δημοσιονομική σας κατάσταση, είστε έντονα φιλόδοξοι, ασχολείστε μόνο με την καριέρα σας! Ξαφνικά γεγονότα στην εργασία σας μπορεί να σας προκαλέσουν έκπληξη, καθώς συναρπαστικές νέες ευκαιρίες στην καριέρα σας αλλάζουν το δρόμο σας, βλέπετε φως! Ακόμα κι αν η σκέψη του να κάνετε νέα πράγματα στην εργασία σας σάς φοβίζει, ξέρετε ότι το σύμπαν σάς βάζει πλάτες. Όχι μόνο ΜΠΟΡΕΙΤΕ να το κάνετε, αλλά θα το κάνετε! Εάν βλέπετε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα έχετε τα κίνητρα, θα τα καταφέρετε!

Έχετε ένα σημαντικό μήνυμα να στείλετε ή πρέπει να απαντήσετε σε μια προσφορά ή να υποβάλλετε μια πρόταση; Η πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σάς ζητά να ελέγξετε το ύφος και την ποιότητα της επικοινωνίας σας, μόνο τότε θα πετύχετε θετικά αποτελέσματα. Τα γεγονότα του μήνα θα μπορούσαν επίσης να σχετίζονται με έναν αδελφό/ή, ένα συμβάν στην πόλη σας ή μια εκπαιδευτική προσπάθεια. Και χρειάζεστε την ελευθερία να σκέφτεστε με έναν ιδεαλιστικό, οραματιστικό τρόπο, έτσι προτιμήστε να είστε με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να συζητήσετε ενδιαφέροντα πράγματα. Ίσως και να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα στον κοινωνικό κύκλο σας που πλέον δεν έχουν να σάς δώσουν τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρήμα και δόξα σάς περιμένουν από την πρώτη νέα Σελήνη του μήνα στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών πόρων. Ίσως ξεκινήσετε μια κερδοφόρα συνεργασία ή συνενώσετε τα χρήματά σας με τον αγαπημένο σας ή με κάποιο έμπιστο σε εσάς πρόσωπο. Ίσως κάποιο άτομο που σάς καταλαβαίνει ή ένας έμπειρος συνεργάτης σας προτρέψει να αναπτύξετε μια επικερδή ιδέα που είχατε εδώ και καιρό. Ή ίσως επενδύσετε κάποια από τα χρήματά σας στην προσπάθειά σας να εισπράξετε αργότερα περισσότερα. Ή, αν είστε καλλιτέχνης, θα μπορούσατε να υποβάλετε αίτηση για χρηματοδότηση για ένα δημιουργικό έργο σας. Ίσως ακόμα λάβετε κάποια επιχορήγηση ή υποτροφία. Αν είστε ποιητές ή συγγραφείς το έργο σας θα απογειωθεί.

Θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα σας, να κάνετε κάτι διαφορετικό, να ταξιδέψετε, να φύγετε μακριά, καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιούν τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών. Τώρα αναζητάτε κάτι μοναδικό και απροσδόκητο, δεν νιώθετε την ανάγκη να εργαστείτε αλλά να ξεφύγετε από τη μονοτονία σας. Φυσικά, σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα αναζητάτε το βαθύτερο νόημα της ζωής μέσα από κάποιο βιβλίο ή μέσα από μια απλή καθημερινή συζήτηση. Όσο για τις διακοπές σας; Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, έτσι υπάρχουν τόσες δυνατότητες … Ρόδος, Σαντορίνη, Βαρκελώνη, Μπαλί … κλείστε τα εισιτήριά σας.

Ποιές αλλαγές πρέπει να κάνετε για να έχετε οικονομική σταθερότητα; Η αύξηση της παραγωγικότητας και η συνδρομή των φίλων σας θα βοηθήσουν την οικονομική σας κατάσταση καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, της σταθερότητας και της πρακτικότητας. Το φεγγάρι θα μπορούσε να φέρει ένα τέλος γύρω από ένα σημαντικό οικονομικό ή εργασιακό ζήτημα. Εάν έχετε προσπαθήσει να πετύχετε καλύτερες εργασιακές συνθήκες και οικονομικές απολαβές, θα μπορούσατε να δείτε σοβαρά αποτελέσματα τώρα. Ή, ίσως είναι μια αύξηση ή κάποιου είδους προώθηση που ενισχύει το εισόδημά σας. Εάν αξίζετε περισσότερα (και γνωρίζουμε ότι ισχύει αφού είστε εργατικοί), ίσως ήρθε η ώρα να ζητήσετε αύξηση χρημάτων. Ξέρετε πώς να κινηθείτε για να πετύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε τώρα ανάγκη πολύ περισσότερο να γίνετε ζευγάρι, δεδομένου ότι η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Είστε από τη φύση σας ανεξάρτητοι, αλλά τώρα είναι η στιγμή σας να αγκαλιάσετε πραγματικά τη συντροφικότητα, να βρείτε ένα δυναμικό πρόσωπο που σάς συμπληρώνει, είτε επαγγελματικά, είτε στην ερωτική σας ζωή. Χρειάζεται να κάνετε μια νέα αρχή κι αυτή η νέα Σελήνη αναζωογονεί τις επιθυμίες σας για συντροφικότητα και συνεργασία. Εκτός από την αποκατάσταση της ισορροπίας με τα πιο στενά πρόσωπα στη ζωή σας, είναι επίσης ένας σημαντικός μήνας για να αξιολογήσετε αν η άλλη πλευρά είναι ο καλύτερος ερωτικός σύντροφος ή συνεργάτης.

Στη σχέση σας, στις επιχειρηματικές συνεργασίες και τις οικονομικές ρυθμίσεις, ακούστε προσεκτικά τι χρειάζεται το άλλο άτομο, τα ενδόμυχα κίνητρά του θα σας βοηθήσουν πραγματικά, είναι η παρότρυνση της της Αφροδίτης, του Άρη και της δεύτερης νέας Σελήνης του μήνα στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της οικειότητας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας ή να επισφραγίσετε μια επιχειρηματική συμφωνία. Ίσως ακόμα ανακαλύψετε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας, ίσως μέσω πνευματικών δικαιωμάτων ή πώλησης ακίνητης περιουσίας.

Όσο υψηλότερα είναι το πρότυπα που έχετε ορίσει, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα πάρετε. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας σάς ωθεί να προβάλετε τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Ως ζώδιο που αγαπάει τους ανθρώπους, ίσως και να έχετε βάλει στην άκρη τις επιθυμίες σας. Μπορεί να έχετε έναν φίλο ή ερωτικό σύντροφο που μιλά μόνο για τον εαυτό του, αλλά αγαπάτε αυτό το άτομο και δεν θέλετε να το πληγώσετε. Αντί να αισθάνεστε ενοχλημένοι επειδή δεν παίρνετε όσα θα θέλατε από αυτή τη σχέση, πάρτε τα ηνία! Βάλτε τον εαυτό σας στο παιχνίδι, απαιτείστε και διεκδικήστε αυτό που θέλετε (ακόμα και αν είναι κάτι απλό). Μπορεί να υιοθετήσετε μια πιο απρόβλεπτη και ανέμελη στάση, ίσως θελήσετε ακόμη και να κάνετε μια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή σας.

ΙΧΘΥΣ

Μετριοπάθεια σε όλα! Η πρώτη νέα Σελήνη του μήνα στον καθημερινό και αναλυτικό έκτο οίκο σας συνιστά εγκράτεια στην ξέφρενη διασκεδαστική ζωή σας. Ίσως το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χαρίσετε ένα δώρο διακοπών στον εαυτό σας αλλά χωρίς να το παρακάνετε με τις καταχρήσεις. Μην ξεχάσετε το γυμναστήριο ή τη γιόγκα, υιοθετήστε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής που σας επιτρέπουν να νιώθετε ζωντανοί. Η γαλήνη που θα νιώσετε μετά από τις Pilates είναι ανεκτίμητη, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα περνάτε. Προσέξτε την τάση σας για υπερβολική ανάλυση και κριτική (και αυτό περιλαμβάνει την αυτοκριτική), ειδικά με την εικόνα του σώματός σας.

Ήρθε η ώρα να μη νιώθετε μόνοι σας καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Έχετε την καλή διάθεση να συμβιβαστείτε και να συνεργαστείτε, να βρείτε ανθρώπους των οποίων οι δεξιότητες συμπληρώνουν τις δικές σας ή κάποιον/α που σάς στηρίζει. Ως συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο, συχνά επιθυμείτε έναν ερωτικό σύντροφο ή συνεργάτη που έχει παρόμοιες ιδέες με τις δικές και μεγαλοψυχία. Εάν αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι «σωστά», θα μπορούσατε ακόμη και βιαστικά να επισφραγίσετε τη σχέση σας ή μια συμφωνία. Αλλά προτού δεσμευτείτε ή υπογράψετε μια συνεργασία, κάντε λίγο πίσω και αναλύστε, αφήνοντας τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό ρυθμό.

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, όχι με τους άλλους. Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, αισθάνεστε χαμηλή την ενέργειά σας, η προσοχή σας εστιάζεται στο παρελθόν, ίσως σε κάποιον πόνο που προκλήθηκε από μια μεγάλη απώλεια. Ακόμη και αν αισθάνεστε έτσι, σκεφτείτε τη φροντίδα του εαυτού σας. Πάρτε τα πράγματα ανάλαφρα, όσο μπορείτε, πάτε νωρίς για ύπνο, και αρνηθείτε μια έξοδο με τους φίλους σας αν νιώθετε κουρασμένοι, δεν θέλετε να καταλήξετε άρρωστοι και εξαντλημένοι την εποχή των διακοπών σας. Τον επόμενο μήνα, η ζωτικότητά σας θα επιστρέψει και θα είστε πολύ πιο ζωντανοί, όχι σε αυτή την ομιχλώδη κατάσταση.

Πηγή: e-zodia.gr

The post Ζώδια Αύγουστος 2019: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις appeared first on mononews.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρολογικες προβλεψεις, αυγουστος, νέα, αρης, φως, συμμετοχή, λύση, επιρροή, ειλικρίνεια, φλερτ, βγείτε, χρεος, πιείτε, συγκεκριμένο, εξιτάρει, μπορειτε, προσφορες, ροδος, ηνία, pilates, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, βιβλια, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αποτελεσματα, μιλα, βγείτε, πλανητες, επιθυμιες, διακοσμηση, μπαλι, αιτηση, αφροδιτη, βαρκελωνη, βημα, γιογκα, δουλεια, δωρα, εργασια, καθημερινη, καριερα, μητερα, ονειρα, οξυγονο, οριζοντες, περιοδος, προγραμμα, ρωμη, σαντορινη, σεληνη, φιλια, φλερτ, φως, ωρα, αγαπη, αγχος, αεροπλανο, αυξηση, αναμνησεις, απλα, απωλεια, ατομο, αυτοπεποιθηση, βιβλιο, βρειτε, γεγονοτα, γελιο, γινει, γοητεια, δακρυα, δευτερο, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, διψα, δικη, δειχνει, δοξα, δομη, δωσει, δυναμικο, διπλο, δωρο, εαυτος, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολο, ευτυχια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εισιτήρια, ελευθερια, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εργα, εμφάνιση, εξι, εξιτάρει, εξοδα, επικοινωνια, επιρροή, εποχη, επιτυχια, επιθυμια, ερθετε, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ιδεα, ιδεες, υπνο, ηρεμιστικα, ισχυει, υφος, θειο, θολο, εικονα, οικο, καρμα, κερια, κρασι, λαθη, λαμψη, λεπτομερειες, λύση, μακρια, μασαζ, ματια, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, νικη, νοημα, ξεκουραση, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, ονομα, ορια, παθος, πιείτε, ποιοτητα, ψυχη, ρυθμισεις, ρολο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συζητηση, συμμετοχή, σκεψεις, σπιτι, στα ακρα, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, ταση, τι ειναι, υγιεις, φαντασια, φεγγαρι, φυση, φυσικα, φυσικο, φημη, χαμογελο, χαρα, ψυχολογικα, βηματα, γινετε, γνωσεις, κλαμα, καρδια, μια ματια, μπροστα, οργη, παιχνιδι, ποιητες, θετικα, υγειας, βεβαιως, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα