Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα

Με τι κέφια ξεκινάει το Σαββατοκύριακο; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα είναι αναζωογονητική και χαρούμενη. Η Σελήνη κινείται στον κοινωνικό σου τομέα και είναι εύκολο να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Λίγο πριν τελειώσει η μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερο, όπου και θα παραμείνει έως τις 16/1 φέρνοντας τα θέματα καριέρας στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Η ανανεωμένη πλέον για αρκετό καιρό σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να γεμίσεις τη μέρα σου

με όμορφες και αγαπησιάρικες στιγμές με φίλους και οικεία σου πρόσωπα.

Ταύρος

Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τις ανταμοιβές των πρόσφατων επιτευγμάτων σου, να εξετάσεις ή να ορίσεις νέους στόχους. Η Σελήνη και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται, ενώ ο Ερμής εισέρχεται στο ηλιακό 9ο οίκο σου όπου και θα παραμείνει έως και τις 16/1. Αυτό το διάστημα η ανάγκη σου για περισσότερη γνώση ή αλλαγές στα εργασιακά μεγαλώνει. Ενδιαφέρουσα φαίνεται η μέρα σου και για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε κάνει να νιώσεις ευτυχισμένη και πλήρης. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσφατες γνωριμίες αρχίζουν να αλλάζουν μορφή και να γίνονται πιο ερωτικές.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να υπάρχει μια συναισθηματική ανάγκη να ξεφύγεις απ’ την καθημερινή ρουτίνα, να κάνεις πράγματα που θα ανεβάσουν τη ψυχολογία σου και να σε απελευθερώσουν από το άγχος. Η διαμετακόμιση του Ερμή δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην οικεία ζωή, τα μυστήρια, τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές και την έλξη σε όλα όσα είναι ταμπού ή κρυμμένα. Καθώς φέρνει και μεγαλύτερη αντικειμενικότητα σε περίπλοκα και βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και συνθήκες. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε πράγματα μαζί που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να επενδύσεις αν το θελήσεις στη δημιουργία μιας νέας ελπιδοφόρας σχέσης έστω και αν εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς.

Καρκίνος
Με σωστό προγραμματισμό στο χρόνο σου μπορείς να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις, παρόλο που κάποια οικογενειακά θέματα σε αιφνιδιάζουν. Απόφυγε στιγμές έντασης στα εργασιακά και μη δίνεις έκταση σε πιθανά σχόλια και παρατηρήσεις. Μπες λίγο στη θέση του ερωτικού συντρόφου σου και κατανόησε τη λίγο κυκλοθυμική του συμπεριφορά. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις κρύβει η βραδιά, γι’ αυτό φρόντισε να μην τη χαραμίσεις στο σπίτι.

Λέων
Ο Ερμής σήμερα εισέρχεται στο ηλιακό 6ο οίκο σου και θα επηρεάσει την καθημερινότητα και τις πρακτικές σου υποχρεώσεις και εργασίες. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ανεβαίνουν και δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις παρόλο που είναι Σάββατο. Η οργανωτικότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας γι’ αυτό μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Μη δημιουργείς σκηνές για το τίποτα και χαλάς τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ξαφνική γνωριμία φαίνεται να σου προκαλεί ενθουσιασμό. Ηρέμησε λίγο και χειρίσου την με ψυχραιμία.

Παρθένος
Ο Ερμής περνά στον Αιγόκερο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο προσθέτοντας χαρά και διασκέδαση στην καθημερινότητά σου. Η πνευματική σου ενέργεια και η αισιοδοξία σου είναι τα μυστικά συστατικά για την επαγγελματική σου επιτυχία. Ανάλαβε την οργάνωση του αποψινού προγράμματος με τον ερωτικό σύντροφό σου. Δείτε κοινούς φίλους και διασκεδάστε. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις προβλέπονται ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές γνωριμίες.

Ζυγός
Η Σελήνη μετακινείται στο δημιουργικό σου τομέα και ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη που αναζητά την ευχαρίστηση. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και στο 4ο ηλιακό σου οίκο. Μέχρι και τις 16/1 το ενδιαφέρον σου για την οικογένεια, τις ρίζες και το παρελθόν μεγαλώνει. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αν αντιληφθείς ότι αρχίζει να μυρίζει μπαρούτι, καλύτερα να προσπαθήσεις να αλλάξεις θέμα. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση κάνε την πρώτη κίνηση προσέγγισης χωρίς όμως να ισοπεδώσεις τον εγωισμό σου.

Σκορπιός
Η επικοινωνίας σου βρίσκεται στα καλύτερά της με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου. Εκμεταλλεύσου το σε όλα τα επίπεδα και προσάρμοσε τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Η διαίσθησή σου σε συνδυασμό με την ευστροφία σου στα εργασιακά διευκολύνει τις αποφάσεις και ενέργειές σου. Μη γίνεσαι τόσο επικριτική με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη χαλάς τη μέρα σας για το τίποτα. Κάντε πράγματα μαζί και σεβάσου τις απόψεις, επιθυμίες και επιλογές του. Εσύ που είσαι μόνη, με το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο μπορείς να ξεχωρίσεις και να ενθουσιάσεις τους πάντες.

Τοξότης
Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στο 2ο ηλιακό σου οίκο. Καιρός να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά και περιουσιακά σου έρχονται στην επιφάνεια. Πρόσθεσε χρώμα και μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ετοίμασέ του μια έκπληξη και υπενθύμισέ του το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παιχνίδι και το κυνήγι του έρωτα φαίνεται να σε συναρπάζει. Οι θαυμαστές σου αυξάνονται καθώς ανεβαίνει και η κοινωνικότητά σου.

Αιγόκερως
Προετοιμάσου να λάβεις τα δώρα του Ερμή που περνά στο δικό σου ζώδιο. Αυτός είναι ένας κατάλληλος χρόνος για να απολαύσεις ειδικές ανέσεις, γήινες δραστηριότητες, να βελτιώσεις και να προστατεύσεις τα οικονομικά σου. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται, αποκτά ειλικρίνεια, αμεσότητα και γοητεία. Οι ιδέες σου στα εργασιακά γίνονται ευκολότερα αποδεκτές και διευκολύνουν τις αλλαγές που θέλεις να εφαρμόσεις. Αν και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο μπορεί να γίνει και ιδανική. Από εσένα εξαρτάται. Εσύ που είσαι μόνη, με την υπερτονισμένη αυτοπεποίθηση και γοητεία σου μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Υδροχόος
Η Σελήνη κινείται προς το δικό σου ζώδιο και φυσικά αναλαμβάνεις ηγετικό ρόλο ή ενεργείς ανεξάρτητα. Ο Ερμής στο 12ο ηλιακό οίκο σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου. Σε εργασιακά θέματα που σε προβληματίζουν λάβε υπόψη σου και δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου. Άκουσε αυτά που προσπαθεί να σου πει ο ερωτικός σύντροφός σου και διόρθωσε λίγο τη συμπεριφορά σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, οργάνωσε μια βραδιά με καλούς φίλους και διασκέδασε.

Ιχθείς
Ο Ερμής κινείται στον ηλιακό 11ο οίκο σου μέχρι και τις 16/1, όπου και συγκεντρώνει περισσότερη προσοχή σε ομάδες, φιλίες, δικτύωση και κοινότητες ιδιαίτερα σε πνευματικό επίπεδο. Ο σεβασμός από μέρους σου στις διαφορετικές απόψεις συνεργατών θα βελτιώσει το επίπεδο συνεργασίας και θα διευκολύνει όχι μόνο τη μέρα σου αλλά και το επόμενο διάστημα. Δείξε το ανάλογο ενδιαφέρον στον ερωτικό σύντροφό σου και μη θεωρείς τίποτα και κανέναν δεδομένο. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες και μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα