Ξέσπασε ο Νότης Σφακιανάκης με ύβρεις κατά κράτους και δημοσιογράφων

Για πρώτη φορά ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για τη σύλληψή του μέσω ανάρτησής του στο Instagram, όπου αναφέρεται σε «πληρωμένους δημοσιογράφους», «λαμόγια» και το «σαθρό σύστημα» που προστατεύει εγκληματίες και φοροφυγάδες.

Μετά την ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή, ο λογαριασμός του στο Instagram διαγράφηκε ξαφνικά, όπως αναφέρει η εκπομπή του OPEN, Ευτυχείτε.

Μάλιστα, πρόσωπα του περιβάλλοντος του Νότη Σφακιανάκη επιβεβαίωσαν στην

εκπομπή πως αυτός είναι ο λογαριασμός του Νότη Σφακιανάκη στο Instagram.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη:

«Η Αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας πως το κράτος του κ..ου, αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες, και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας… απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελός του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα «ευρά» γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ. 1 Μη μασάτε με τη μ****** που μας πασάρουν
Υ.Γ. 2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram να επαναδημοσιεύσω».

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Ευτυχείτε»:

Διαβάστε επίσης:

Αναβλήθηκε η δίκη του Νότη Σφακιανάκη λόγω κορονοϊού

Οι κερδισμένοι και χαμένοι του μήνα που πέρασε

«Πάρτι» στο Twitter: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε Harrods στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα